torstai 3. tammikuuta 2013

Sinistä ja kultaista

Mulla on tällä hetkellä ihan liikaa postattavia lakkauksia jälleen, kun oon joka päivä tehny kynnet, mutta en oo postannu joka päivä. Uusia lakkojakin on tullut osteltua, joten yritän saada niitäkin kasattua postaukseksi. ;D

Crackle-lakkoja pitkästä aikaa kynsillä:Käytin näissä:

Flormar - DC07 (saatu)
Flormar - G10 (saatu)


Flormarin duochromeista mulla on muutamia vieläkin testaamatta kynsille, oon laittanu varpaankynsille niitä jo (tällä hetkellä Flormarin vihreä ja violetti duochrome kynsillä ja niiden päällä kultainen crackle) mutta kynsille asti niitä on päässyt vasta pari sävyä. Tää mun Käyttämättömät -listan tyhjennys on kyllä ikuisuusprojekti *hypistelee käsissään kahta uutta tänään saapunutta lakkaa* Mun oli tarkoitus pitää tuo lista omana tietonani ja muistilistanani, mutta vahingossa joskus julkaisin sen sivun tänne blogin puolelle ja päätin, että olkoot esillä. :)

Okei, asiaan. Eli Flormarin sininen duochrome DC07 ja sen päällä kultainen crackle Flormarilta, G10. Nuo Flormarin metalliset cracklet on tosi hämääviä pullossa, ne näyttää sellaiselle omituiselle ja kuivuvatkin mattapintaiseksi. Jos ei lisää päällyslakkaa näiden päälle, niin tulos näyttää ainakin minusta aika oudolle ja samealle, mutta vasta päällyslakan kanssa selviää, että kultacracklessa on ihanaa shimmeriä joukossa ja paljon.

Jotenkin näistä kynsistä nyt tuli pahasti länsinaapurivibat värivalintojen tähden mieleen, mutta tuo kultacrackle yllätti mut positiivisesti. En oo keksiny sille käyttöä, kun luulin että se jäisi sellaiseksi sameapintaiseksi (kuten tässä kuvassa ja tuolta se näyttää pullossakin, mutta päällyslakan kanssa on ihan eri lakka.

Miltäs tämän päivän kynnet vaikutti ja onko teillä tietoa, onko Flormarilla muita tällaisia glittercrackleja?Tiedän että on ainakin pinkki, hopea ja kultainen, mutten oikein ottanut selvää noista muista väreistä? :) 

16 kommenttia:

 1. Onpas kiva väriyhdistelmä :) mä oon muuten huomannu ton saman piirteen myö Dependin cracklessa joka on tummansininen ja shimmerinen :D

  VastaaPoista
 2. vaaleensinine crackle lakka on flormarilta

  VastaaPoista
 3. Mietin tässä että kerran kun minulla oli kynsissä tekokynnet ja niissä oli lakkaa, menin poistamaan sen lakan xtran kynsilakanpoistoaineella ja tekokynsi vähänniinkuin "suli", käyköhän kynsikiekoissa sama ilmiö, että se kynsi "sulaa"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoo, että mun kiekko suli ihan totaalisesti. Malliltaan se oli läpinäkyvä ei se valkoinen.

   Poista
  2. Juu voi ne sulaa, juurikin nuo läpinäkyvät kuulemma sulaa helpommin. :o

   Poista
 4. Nää on tosi kivat, vaikka sininen ei ehkä olekaan sitä ominta minua ;D

  Nyt mäkin innostuin noista glittercrackleistä, niin kivoille ne vaikuttavat. Varsinkin se sun jo aiemmin esittelemä pinkki on varsin nam. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään oo kyllä sinisen ystävä. ;D

   Poista
 5. Kiva väriyhdistelmä.

  VastaaPoista
 6. Tämä kysymys nyt ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta pakko silti kysyä: Tiedätkö sen tunteen, kun löydät kaupasta jonkun iiiiihanan lakan ja ajattelen vaan että tuo on pakko saaada, MUTTA sitten huomaat että se on jotenki outo, esim leikitään sen olevan vaaleanvioletti lakka ja ihan siinä pinnassa on sellasita lähes pinkin väristä ja ohutta nestettä ja vaikka kääntelet ja ravistelet sitä pulloa se neste ei häviä. Eli siis kysymys kuuluu että tiedätkö mitään keinoa millä sen lakan saisi hyväksi? Koska löysin seppälästä täydellisen kynsilakan, juuri tommosen violetin ja siinä oli se neste siinä pinnassa, varmaan siks kun oli seissy siinä niin kauan D: Myyjäkin katto vieressä kummissaan kun ravistelin ja kääntelin sitä pulloo ties kuinka paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän kyllä juu sen tunteen, että lakka sillee "erottuu" useampaan kerrokseen. Yleensä kun oikeasti reilusti sitä ravistelee niin se sekoittuu sinne joukkoon ja tätä erottumista tapahtuu melkeinpä kaikilla merkeillä, joten luulisi sen lakan olevan kunnossa. :) Mikäs lakka oli muuten kyseessä?

   Poista
  2. Se oli niitä formal lakkoja :D Pitäisi käydä vaan ostaa se lakka kun se ei maksanut kun vaan pari euroo nii sit loppujen lopuks ei haittais jos se ei sitten oiskaan kunnossa :D Mut kiitos sulle!

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)