torstai 24. tammikuuta 2013

Bile-pala-pinkit

Glitterharakka on iskenyt minuun jälleen ja nytkin jopa pari päivää ollut kynsillä eräs glitterlakka. Tässä teille kuitenkin kynnet jo jostain aiemmalta ajalta, hyvin pysyy taas muistissa nää lakkaukset..  Nääkin meinas jäädä julkaisematta kun en muistanu koko kynsiä.


Käytin näissä:

Misa - Fleeting Hibiscus
Models Own - Party PiecesMä oon aina luullut, että Misat olis jokseenki ohuita lakkoja, mutta tämä Fleeting Hibiscus oli kyllä niin peittävä, että varmaan yksikin kerros olis riittänyt. Tämä oli tosin sen verran haastava levittää, että kaksi kerrosta taisi olla näillä kynsillä, eikä silti ihan nappisuoritukseen päästy. Melkeinpä ne tosi ohuet mutta hyvin kerrostuvat ja rakentuvat lakat (kuten musta useimmat testaamani OPI:n cremet) ovat miellyttävämpiä kuin tällaiset, joihin ei tarvitse kuin kerroksen, mutta ovat niin paksuja ja oudosti käyttäytyviä, että kuitenkin pitää korjailla.

MO:n Party Piecesistä jo aiemmin kerroinkin, että se on Asos Exclusive, eli tätä saa vain ja ainoastaan Asokselta ostettua, ei mistään muualta. Mulla näitä multisekaglittereitä on jo ihan jonkun verran, mutta mieleni halajaa kokoajan lisää vain! Glittereitä ei varmaankaan voi olla tarpeeksi, vai mitä?

Tykkäsittekö yhdistelmästä? :)

22 kommenttia:

 1. Voi että on söpön näköiset nuo :)

  VastaaPoista
 2. Oi kun on ihana toi glitterlakka!! Tosi kivat! :D

  VastaaPoista
 3. rakastan tota party piecesiä :)

  VastaaPoista
 4. Nams, ihanat kynnet, tämän sivullisen parhaat kynnet tällä hetkellä (vaikka myös juuri viimeksi postaamistasi pidin kyllä myöskin kovasti). :)

  VastaaPoista
 5. Party Pieces lähti tilaukseen heti sun viime postauksesta :D ja vitsi toi misa kauniin vaaleenpunanen. Tulee hattara mieleen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, hyvän oston teit! ;)

   Poista
 6. Jostain syystä pinkki-glitter on aina niin suloisin, vaikka minäkin - kohta 5-kymppinen - voisin käyttää jotain "ikäistäni". Hah sanon minä, pinkkiä ja glitteriä sen olla pitää! Kiitos ihanasta blogistasi! t: Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Pinkki-glitter on kyllä aina toimiva yhdistelmä!

   Poista
 7. Ihanat kynnet :) glittereitä ei vou koskaan olla liikaa :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)