lauantai 5. tammikuuta 2013

Vetoketjuja

Toinen testaus vetoketjulakkauksen kanssa, tykkään tästä tyylistä kovin! On kivaa yhdistää useampaa väriä näin kynsille ja saa jonkun "järkevän" syyn laittaa kahta lakkaa vierekkäin, kun niiden välille taikoo vetoketjut.Käytin näissä:

Flormar - 112 (vetoketjuissa, kaikissa kynsissä)

(Alla olevat saatuja)

Pikkurilli:

Color Club - Angel Kiss (vihreä holo)
Color Club - Perfect Mol-ten (vihreä foil)

Nimetön:

Color Club - Cherubic (beige holo)
Color Club - Antiquated (beige foil)

Keskisormi:

Color Club - Halo-Graphic (pinkki holo)
Color Club - Hot Like Lava (pinkki foil)


Etusormi:

Color Club - Cloud Nine (vaaleanlila holo)
Color Club - Foil Me Once (vaaleanlila foil)Idea näihin lähti siitä, kun katselin Color Clubin Halo Hueseja ja pohdin, että minkä lakkojen kanssa nämä parittaisin. Muistin viime vuoden Foiled-kokoelman ja tajusin, että siinähän on oivat vastaparit näille holoille.

Halo Hues -holot olivat helppoja levittää, peittivät parilla kerroksella eivätkä kaljuuntuneet helposti vaikka suti useamman kerran. Kestävyydestä en osaa sanoa mitään, koska pidän samoja lakkoja niin vähän aikaa. Nimettömässä jouduin tekemään holo-osaa pidemmäksi ja kuten huomaatte, se näkyy holon alta muhkuraisena. Nämä ovat siis melko armottomia lakkoja paljastamaan kynnen epätasaisuudet, eli alle kannattaa sutaista jokin aluslakka tasoittamaan.

Holoefekti kesti hyvin päällyslakan (Seche Vite). Näitä kynsiä katsellessa ainakin itse huomasin Halo-Graphicin ja Cloud Ninen selvän eron, Halo-Graphic on pinkki, Cloud Nine on vaalean lila. Sävyt näissä  Halo Hueseissa ovat aika perinteisiä, eli hopeaa, vaaleaa sinistä, vaaleaa lilaa, pinkkiä, vaaleahkoa vihreää, beigeä.. Seuravaksi toivoisin Color Clubilta jotain tosi kirkkaan värisiä holoja, esim. kirkkaansinistä, pinkkiä ja violettia tai  oikein ärtsyn vihreää. Olisivat aika jänniä holosävyjä, jos ne sais yhtä voimakkaalla holoefektillä. :)

Tykkäsittekös kynsistä ja lakoista? :)

22 kommenttia:

 1. oi ompa ihanat ! Koitin ite tätä kauan sitte, mut feilasin ku käytin tooooosi huonolaatusia lakkoja ):

  VastaaPoista
 2. holo huesit on kyllä ihania ♡ ja tosi onnistunut lakkaus sulla! :)

  VastaaPoista
 3. En ole vielä päässyt hololakkojen makuun mutta nämä näyttää kivalta, voisin harkita :)

  VastaaPoista
 4. Mullakin noita halo hueseja 4 kpl ja ihania on :)

  VastaaPoista
 5. Nää on kivat, vaikka ennen nuo vetoketjuilut eivät ole iskeneet. Samoin tykkään kaikista käytetyistä lakoista, holot ja foilit on <3

  VastaaPoista
 6. Onpas kivat kynnet! :)

  VastaaPoista
 7. Nämä on kivat! Olen täysin hurahtanut hololakkoihin. Koska lempivärini on keltainen, toivoisin voikukankeltaista hololakkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Jep, semmoinen olis kiva kyllä, en oo varma olisinko jollain merkillä semmoista nähnytkin.

   Poista
 8. Nää on kyllä ihanat :)

  VastaaPoista
 9. Suosittelisitko mielummin color clubin vai nfu ohin holoja, ja miksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Color Clubin, oikeastaan kahdesta syystä, ensinnäkin CC:n holot ei tarvi erillistä aluslakkaa eli Aqua Basea koska levittyvät hyvin ilman sitäkin. Nufujakin voi käyttää ilman Aqua Basea, mutta saa olla tarkkana levittämisen kanssa.

   Toinen plusääni Color Clubeille tulee siitä, että ne kestävät päällyslakan menettämättä holoefektiä, toisinkun Nufun holojen päälle eivät kaikki päällyslakat käy. :)

   Hintaluokka ja saatavuus taitaa olla samaa tasoa molemmilla ja väritkin oikeastaan samat. Nufuilla toki hienompi pullo minusta, mutta en oikein muita eroja nyt tähän hätään keksi.

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)