perjantai 19. huhtikuuta 2013

Orly-vauvoja ja tyttömäiset rock-rock-kynnet

Se siitä "en mä juurikaan mitään kynsilakkoja oo ostanu" -lausahduksesta taannoin, oonhan mä ostanu! Yleensä en ostele miniversioita pulloista jos olemassa on täysikokoisiakin, mutta nyt näin Facebookissa niin hyvän kirppistyylisen diilin, että siihen oli vähän niinkun pakko tarttua.

Goth, Etoile, Rocker Chick, Hair Band, On The List, Rio, Gumdrop

Äärettömän söpöjä ja pieniähän nuo on! Voi olla että ostan isot versiot ainakin parista tuollaisesta sitten kun nuo uhkaavat joskus loppua. :) Kaikki nämä olivat uusia ja avaamattomia.

Goth on musta creme hopeilla hippusilla, älysöpö. Mulla on nyt joku juttu mustiin lakkoihin, joissa on seassa jotan höttöä. Mä luulen, että tästä lakasta joudun ainakin ostamaan täysikokoisen version joskus.

Etoile saapui täyttämään mun "huomaamattoman topperin" virkaa. Mulla ei oo olemassa semmoista oikein pientä säväystä antavaa shimmeriä, oon katsellut mm. OPI:n I Juggle Mennin perään ja nytkun törmäsin tähän Etoileen niin se lienee hyvä siihen virkaan. :)

Rocker Chick on tuollainen keltapohjainen topper, jonka ostaessani tajusin, että mullahan on aika samantyyppinen se Seppälän kellertävä glitter. Hyvä minä. :D

Hair Band sen sijaan on kultaglitter, joka ei ole ihan tasavärinen onneksi, vaan siellä on tummempia hippusia joukossa. Tämä muistuttaakin vahvasti Orlyn 24 K Glitter kultalineriä, varmaan jopa samaa glitteriä. Jos tämä osoittautuu yhtä kivaksi kuin ajattelin, niin voisi toimittaa mun luottokultaglitterin virkaa isommassakin pullossa.

On The Listin ostin, koska se näyttää pullossa ja parissa swatchissa hyvältä. Hyvältä se näyttää livenäkin, vaan on ehkä liian lähellä China Glazen Ruby Pumpsia mun makuun. Katsotaan tulemmeko toimeen. ;D

Rio on tuollainen violetti shimmer, nätti tämäkin, mutta mun makuun ehkä semmoinen, etten tiedä tuleeko käytettyä. Tavallaan semmoinen, että ei siinä mitään vikaa ole, mutta ei ehkä vaan tule tartuttua tähän.

Gumdrop sen sijaan yllätti mut positiivisesti, olin jotenkin ajatellut että se olis paljon paljon likaisempi. Ei se mikään puhdas minttu ole silti, mutta nätti nätti. Eihän mulla näitä tämän värisiä lakkoja muita toki olekkaan, kröhöm.. Aina mahtuu vielä yksi. :)

Mites tää postaus taas venyi, mun piti alunperin vaan postata kuva uusista tulokkaista ja kynnet mutta onnistuin näköjään jaarittelemaan taas. Noh, tällaiset kynnet tein tuossa toissapäivänä.


Käytin näissä:

Essie - Madison Ave-Hue (saatu)
Orly - Goth
Color Club - Fine Silver Glitter (saatu)
+ pääkallotarrat

Tykkäsin näistä ihan mielettömästi, vaikka tuo musta Goth lähtikin jostain syystä päällyslakan mukana hiukka leviämään pinkille alueelle. Yllättäen tämä yhdistelmä vaan putkahti mun mieleen ja pakko oli kokeilla, onneksi hyvin tuloksin tällä kertaa.

Madison Ave-Hue, joka on Essien tämän kevään kokoelmaa on niiin kiva. Mä tuijottelin kynsiä kokoajan kun mulla oli sitä ensin yksinään. Goth toi vielä lisää tuijottelemisen aihetta, siis voi vitsi Orly. Tee lisää näitä tämmösiä lakkoja!

Vinomanikyyriä en oo tehnyt aikoihin tähän tyyliin, rajalle keksin kokeilla uutta Color Clubin lineriä, koska molemmissa pohjalakoissa on hopeaa shimmeriä ja glitterhöttöä. Tarrat oli ihan random-keksintö kun mietin mitä laittaisin noihin koristeiksi ja törmäsin noihin koristelaatikossa. Oon ostanu ne joskus joulun aikaan alesta Prettyltä, joten epäilen ettei niitä siellä enää myydäkkään, en tosin varma ole.

Mitäs mieltä olette kynsistä ja mun uusista ostoksista? :)

30 kommenttia:

  1. Miulla oli tuo Goth myöskin miniversiona, mutta möin sen ja ostin täysikokoisen :D

    Essien uudesta kokoelmasta olen kotiuttamassa ainakin yhden, en muista tilasinko toisenkin siitä kokoelmasta.. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tää Goth on kyllä erittäin potentiaalinen ehdokas täysikokoiseksi vaihtamiseen. :)

      Poista
  2. hienoja ostoksia ja kynnet

    VastaaPoista
  3. Ihanat kynnet : )

    VastaaPoista
  4. ihania lakkoja ja söpöt kynnet:)!

    http://believeyourdreams-juuliiz.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Madison Ave-Hue on ihan must have :D Samoin Goth on myös upea. Taitavasti oot yhdistellyt lakkoja ihanaksi lakkaukseksi! :)

    VastaaPoista
  6. Tuo turkoosi/minttu mini Orly vaikuttaa upealta sävyltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi hieno, kuvassa ehkä liian kirkas todelliseen verrattuna. :)

      Poista
  7. Ompas ihania pikkupulloja! ♥ Ja hienot kynnetkin oot tehny! :)

    VastaaPoista
  8. Minä en yleensä osta noita minipulloja, mutta olen alkanut hiljalleen lämpenemään niille :D Ja nätit kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mieluiten ostan minäkin isot pullot, koska en halua että ne loppuu. ;( ;D

      Poista
  9. Ihan super söpöjä nuo Orlyn minipullot! Samoin nätit kynnet oot jälleen tehnyt. :)

    VastaaPoista
  10. Voi ei, Gothin voisin ostaa jo pelkän nimensä takia! :D

    VastaaPoista
  11. Aww miten sulosia! Ihania värejä! Ja noi kynnet todella mageet! :)

    VastaaPoista
  12. Aivan ihanat kynnet. En sano mitään muuta!

    VastaaPoista
  13. Tosi kivoja ostoksia ja hienot kynnet! :)

    VastaaPoista
  14. Söpöjä pikkusia ! :D ja ihanat kynnet!

    VastaaPoista
  15. Tosi söpöt kynnet <3 itelläni on tuo Goth täysikokoisena, joka on ensimmäinen Orlyn lakkani. Tykkään kovasti! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)