lauantai 18. toukokuuta 2013

Drip, drip, dripping

Äkkiä yhdet kynnet julkaisuun. Laitoin alle Deborah Lippmannin ihkua Do The Mermaidia* ja kärkeen tein dotting toolin ja Seppälän lakan avulla valumakuvion.


Käytin näissä:


Seppälä Nails - 09 (creme, saatu)

Laitoinkohan 2 vai 3 kerrosta Deborahia, joka tapauksessa. Se on aina positiivista, jos en muista lakoista mitään huonoa sanottavaa, nääkin kynnet on nimittäin jo hetki sitten tehty, enkä ikinä muista laittaa mitään ylös levittyvyyteen tms liittyen. Vaikka nuo DL:t on arvokkaita moniin muihin merkkeihin verrattuna, niin niissä on myös tosi uniikkeja sävyjä. Tuollekkaan violetille en keksi yhtään vastaavaa dupea.

* Mainoslinkki

Nyt takaisin pelin pariin, on tää muka jännää. :) (Vaikken yleensä edes oo mikään jääkiekkofani). Mitä tykkäätte kynsistä?

Psst. Jos kummastelette näitä mun postauksissa esiintyviä "mainoslinkki" tai "saatu" -merkintöjä, niin niille löytyy selitykset täältä FAQ/UKK:sta. :)

13 kommenttia:

 1. Anteeksi Jonna H, poistin sun kommentin vahingossa! :D *nolo* Mutta siis kiitos, kiva kuulla! :)

  VastaaPoista
 2. Kivat drippingit oot kynsille valutellut! :D

  VastaaPoista
 3. Mulla meni hetki ennenkuin tajusin, että toi sininen on se päällimmäinen väri. Kattelin vaan et ootpa jännästi saanut ton hileen asettumaan pilkkutikulla.. :'D DL näyttää tosi nätiltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, jep ymmärrän. :'D Olisin jopa toisinpäin varmaan laittanu värit jos oisin tajunnu, mutku heitin vaa alle DL:n ja sit vasta mietin koristeluja.

   Poista
 4. Nämä on ihanat. Toi Lippmann sopii todella hyvin tuon valuman alle. :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)