lauantai 11. toukokuuta 2013

Kirkas susi lampaiden vaatteissa

Testaukseen pääsi tällä kertaa Lush Lacquerin Neon Lights, jonka ostin heidän Etsy-kaupastaan.


Kynsillä:

Lush Lacquer - Neon Lights

Niiin kaunis lakka, mutta voi jehna miten huono levittyjä tämä kaveri olikaan. Noita glittereitä on niin paljon ja ne on sen verran isoja, että oli oikeasti todella hankalaa saada niitä kynsille nätisti. Nätisti niitä en kyllä saanutkaan, glitterit hyppi yli joka reunasta kynttä ja jumittuivat samaan paikkaan. Vähempi glittermäärä vois toimia tuossa lakassa paremmin, mutta ei muuten kyllä voi LL:ää koostumuksesta syyttää, tuollaiset isoglitteriset lakat on järjestään hassuja levitettäviä ja tää oli kyllä yks pahimmista levittyjistä, joihin oon koskaan törmännyt.

Glitterit tykkäs kökkööntyä samaan kohtaan ja pinnasta tuli täten tosi kuoppainen. On kyllä kieltämättä kolmiulotteinen pinta, mutta ehkä vähän eri tavalla kuin olisi tarkoitus.. Olisin halunnut tykätä tästä lakasta mutta en tiedä mitä pitäisi ajatella kun tämä on niin surkea levittymään. :/ Toki voisin harkita käyttäväni tätä kerroksen valkoisen lakan päällä, jolloin siitä ei kyllä tulisi varmaan tuollaista noin kolmiulotteista mutta levittäminen ja kökkööntyminen voisi olla helpommin estettävissä.

Miltäs Neon Lights näyttää ja oottekos te törmänneet nyt tällaisiin susiin lampaiden vaatteissa, lakkoihin, jotka on tosi upeita, mutta kauheita levittää tai muuta? :o

10 kommenttia:

 1. Jooh, Mavalat on tosi ihania, mutta kamalia levittää. :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mavaloissa eniten ketuttaa se kiinnijumittuva korkki ja liian lyhyt suti. x(

   Poista
 2. Tää susi on kyllä hyvin osannu lampaan vaatteisiin pukeutua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, erittäin osuvasti! Ehkä tää susi on taltutettavissa oikeanlaisella pohjavärillä. ;D

   Poista
 3. Tää on kyllä ihanan näköinen lakka, vaikken yleensä indieitä edes jaksa harkita ostavani korkeiden hintojen takia :P Harmi että levittyvyys on niin huono!

  VastaaPoista
 4. Harmi että ei levity kunnolla :( Tosi kaunis lakka kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. :/ Kaunis eniveis kyllä.

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)