torstai 23. toukokuuta 2013

China Glaze - Sunsational Summer 2013 -swatchit

Mulla olis teille swatchit koko China Glazen uudesta Sunsationail -kesäkokoelmasta. Lakat on saatu testiin ja swatchattavaksi CesarsShopilta ja liitän tähän suorat linkit lakkoihin helpottamaan teidän ostelua. En hyödy linkkien klikkailuista tai tekemistänne ostoksista.

Mua suoraansanottuna pelotti ruveta swatchaamaan näitä, niin paljon huonoa oon näistä kuullut. Harmittaa China Glazen puolesta, että menivät pilaamaan potentiaalisen kokoelman huonolla creme-neon-koostumuksella. :/ Siitä lisää alla, swatcheihin!Kokoelma on jaettu kahteen osaan, cremeihin ja jellyihin. Tässä kuvat ja lyhyt arvostelu jokaisesta, kerään vielä postauksen loppuun plussat ja miinukset.

Cremet

China Glazen mukaan seuraavat 6 lakkaa ovat cremejä, mutta minun täytyy olla eri mieltä. Minun koostumusoppini mukaan cremet kuivavat kiiltäviksi ja näistä vain yksi sävyä kuudesta kuivaa kiiltäväksi, loput mattaisiksi/puolimattaisiksi. Sanoisin siis, että kokoelma on 5/6 neon-koostumusta ja 1/6 creme-koostumusta.

Bottoms Up
Bottoms Up on kylmä pinkki, joka kuivuu mattaisaksi. Raidoittuu herkästi ja kolmaskaan kerros ei anna tasaista tulosta. Kynsillä 3 kerrosta ja päällyslakka.

Highlight Of My Summer
Highlight Of My Summer on kirkas vaaleanvihreä/minttu, joka kuivuu mattapintaiseksi. Raidoittuu herkästi ja kolmaskaan kerros ei anna tasaista tulossa. Kynsillä 3 kerrosta ja päällyslakka.

Neon & On & On
Neon & On & On on lämpimänsävyinen koralli-pinkki-ihku, riippuen valaistuksesta joko selkeästi koralli taikka lämmin pinkki. Kuivaa mattaisaksi. Kolmaskaan kerros ei anna tasaista tulosta vaan raidoittuu, kynsillä 3 kerrosta ja päällyslakka.

Sun Of A Peach
Sun Of A Peach on persikka-oranssi lakka, kuivuu mattapintaiseksi. Ansaitsee parhaan nimen palkinnon ja myös valitettavasti sarjan huonoiten levittyvän kynsilakan palkinnon. Kolmaskin kerros on raidoittuva. Kynsillä 3 kerrosta ja päällyslakka.

That's Shore Bright
That's Shore Bright on kirkas lila neonlakka, kuivuu mattapintaiseksi. Peittää helposti jo 1-2 kerroksella ja levittyy kokoelman cremelakoista parhaiten. Kynsillä kuitenkin sama 3 kerrosta ja päällyslakka.

Too Yacht To Handle
Too Yacht To Handle on vaaleansinivihreä cremelakka, kuivuu kiiltävämmäksi kuin muut sarjan "cremet". Tämä on minusta se kokoelman ainoa kunnon creme ja koostumuskaan ei ole pahimmasta päästä, sanoisin toiseksi helpoiten levittyväksi creme-puolelta. Kuvassa 3 kerrosta ja päällyslakka.

Jellyt

Nämä olivat sen suhteen puhtaita jellyjä, että kaikissa on hyytelömäinen kerrostuminen ja jäävät läpikuultaviksi, mutta sen sijaan nämä eivät kuivaneet niin kiiltäviksi, kuin olen jellyjen tottunut kuivavan. Minusta jellyt ovat parhaimmillaan glittersandwicheissa tai valkoisen päällä, yksinään kerrostettuna jellyt eivät peitä vaan jäävät lakasta riippuen läpikuultaviksi. Tässä lakat kuitenkin kerrostettuna itsensä päälle.

Shell-O
Shell-O on mielettömän ihanan korallin värinen jellylakka, kuivaa kiiltäväksi siis. Kynsillä 3 kerrosta ja päällyslakka, ei suurempia ongelmia levityksen kanssa.

Heat Index
Heat Index on lämpimänsävyinen pinkki jelly, joka kuivaa kiiltäväpintaiseksi. Kynsillä on 3 kerrosta ja päällyslakka, en kokenut suurempia ongelmia levittyvyyden kanssa.

You Drive Me Coconuts
You Drive Me Coconuts on viileänsävyinen pinkki jelly, tämäkin kuivaa kiiltäväpintaiseksi. Kynsillä kolme kerrosta, ei suurempia ongelmia levittyyvyydessä.

Are You Jelly?
Are You Jelly? on tumma violetti jellylakka, joka kuivaa kiiltäväpintaiseksi. Kynsillä 3 kerrosta ja päällyslakka ja tämä levittyi epätasaisemmin, kuin ylemmät jellyt.

Isle See You Later
Isle See You Later on sininen jelly, kuivaa kiiltäväksi. Kynsillä 4 kerrosta ja päällyslakka, tämä oli jellykokoelmasta kaikista ohuin.

Keepin' It Teal
Keepin' It Teal on vihreä jelly, tämäkin kuivui kiiltäväpintaiseksi. Kynsillä 3 kerrosta, ei suurempia ongelmia levittyvyydessä.

Plussat ja miinukset

+ Erittäin potentiaalisia kesävärejä. Neoneita tulee joka kesä monilta merkeiltä, joten on hankala tehdä täysin uniikkeja neonsävyjä. Mielestäni China Glaze onnistunut ottamaan hieman harvinaisemmat sävyvivahteet tähän kokoelmaan mukaan.
+ Kuivavat ihan äärimmäisen nopeasti.
- Nopeasti kuivuminen on osa syy siihen, että ne raidoittuvat ja kaljuuntuvat todella herkästi. Edes Nfu Ohin Aqua Base (joka on tarkoitettu kaljuuntuvien hololakkojen aluslakaksi ja toimii siinä hyvin) ei auttanut pelastamaan poloisia raidoittumiselta. Levittäminen oli siksi hankalaa.
- China Glazelta outo jako cremeihin ja jellyihin, kun tosiasiassa kokoelmassa on neoneja ja jellyjä ja vain yksi puhdas creme.
- Jellyt eivät yksinään kuiva niin kiiltäviksi, kuin parhaimmat jellyt tekevät. Päällyslakan kanssa sen sijaan toimivat hyvin.

Yhteenvetona

Kokoelman jellyistä You Drive Me Coconutsia, Heat Indexiä ja Shell-O:a uskallan suositella varauksetta varsinkin glittersandwicheihin ja myös kerrostukseen, jos haluaa läpikuultavan tuloksen. Ihania kesäisiä värejä ja päällyslakan kanssa kiiltävätkin tosi kivasti.

Cremepuoli on sen verran haastava, että niistä suosikeiksi nousevat That's Shore Bright ja Too Yacht To Handle. Neon & On & On on aivan ihanan värinen myös, mutta kannattaa varautua, että levittyvyys on hankala. Kolme paksua kerrosta ja tasoittava päällyslakka on avain näiden tämän kokoelman creme-neoneiden kanssa pärjäämiseen.

Miltäs näyttää tämä China Glazen uusi kokoelma? :)

34 kommenttia:

 1. Skippasin suosiolla kokoelman "cremet" luettuani niistä tarpeeksi huonoa-eivätkä värit ees napanneet.Jellyistä kotiutin Shell-On ja You drive me coconutsin,ja niihin olinkin sitten tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuohon Shell-O:n mä ihastuin jotenkin ihan täysillä. Vaikka olin koko päivän swatchannu näitä, niin piti silti laittaa vielä lopuksi Shell-O ja Heat Index kynsille, joka toiseen toista. 8]

   Poista
 2. Highlight Of My Summer on ainoa kiinnostava, jonka myös mitä luultavammin näistä hankin. Kolme kerrosta ja päällyslakkaa, niin käytettävissä? :) Ihanalta väri ainakin näyttää, jos ei muuta. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, käytettävissä mutta ei täydellinen siltikään. :) Väri on kyllä tosi tosi ihana.

   Poista
 3. Harmittaa vietävästi, olisin halunnut noista muutaman mutta näytän selviävän yhdellä:P Kukkaro toki kiittää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nuo cremet osoittautuivat turhankin haastaviksi. :o

   Poista
 4. Mä pelkään etten osaa käyttää noita jellyjä tai että ärsyynnyn niiden huonoon peittävyyteen, joten en uskalla edes harkinta niiden hankkimista. "Neoneista" mulla on tilauksessa just noi 2 jotka mainitsit parhaimmin levittyviksi, luin muistakin blogeista samansuuntaisia kommentteja ja ne oli itse asiassa ihan kivat väritkin.

  Swatcheissahan nää kaikki on kauniita mutta levitettävyys on myös ihan kiinnostava ainakin jos itselle hommaa jotain. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä joo, että eri koostumukset ei kaikki sovellu ihan kaikkeen eikä niillä saa kaikkia miellyttävää tulosta. Kyllä cremeilläkin saa ihan kaunista jälkeä jos jaksaa nähdä vaivaa levittämisen kanssa. :)

   Poista
 5. Mä näitä Zigin blogista jo kurkinkin. Värit on ainakin tosi nätit, joten harmi jos koostumus on taas huonompaa... Ehkä mä silti voisin näistä pari kotiuttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin jellyt toimii jellymäisissä jutuissa ja sit nuo kaks viimeisintä cremeä! :)

   Poista
 6. Toi persikka on täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on joo tosi ihanan sävyinen. :)

   Poista
 7. värit on ihan kauniit mut tuskin hankin

  VastaaPoista
 8. Ääh, mää syön noi lakat kohta! Kaikki on vaan niin ihanan värisiä ja kesäisiä. ♥

  VastaaPoista
 9. beautiful shades, want them all! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, they are really beautiful! :)

   Poista
 10. Kaikki on todella upean värisiä. Mä tykkään itse omissa kynsissä ennemmin tummista sävyistä kuin vaaleista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeh! :) Mä taas viihdyn eniten kirkkaissa tai pastelleissa. ;D

   Poista
 11. Oi, ihania värejä! :) Harmi ettei laadun puolesta ollut China Glazelta mikään hurja veto.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppas muuta! Ainakin cremejen koostumus vaatis todella hiomista.

   Poista
 12. Voi persikka :(!!! Rakstuin useampaan sävyyn , mutta arvostelusi perusteella jäi todella huono maku näistä .. saapa nähä :(!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana se on, ainahan jos epäilyttää niin kannattaa itse testata ja myydä vaikka pois jos ei tykkää. :)

   Poista
 13. höh olin iha innoissani tilailemassa noita mut tämä postaus muutti mieleni. en halua lakkakokoelmiini huonoja lakkoja ;s ei millään kärsis lakkailla kolmea tai neljää kerrosta lakkaa jolta odottaa enemmän.. mutta kiitos siis koska en vielä ehtinyt tekemään tilausta :) hirveämpihän se ois ollu lukea tätä kun paketti ois ollut jo tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos tästä oli apua. ;D

   Poista
 14. Kommenttiesi perusteella en innostunut, vaikka jotkut sävyt olikin ihan kivoja. Isle See You Later oli värinsä puolesta mulle suuri pettymys. Se näyttää vähän likaselta, samoin kuin Keepin' It Teal.
  Tämä postaus tuli tarpeeseen, kiitos :)

  VastaaPoista
 15. Värit kyllä houkuttaa, koska neonit on rakkautta! Mutta luulen, että passaan nämä ja säästän rahani Essien kesäkokoelmaan, koska siinä rakastuin tyyliin jokaiseen ja koostumuksetkin kai oli ihan jees!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaatko sitä neon-kokoelmaa? Se on aika jännä kokoelma, osa neoneita ja osa jellyjä. :o

   Poista
 16. Tajusin just että tuo Too yact to handle on ihan saman värinen kuin Seppälä Nailsin - 02 Vaaleanvihreäminttu (tai mikä nyt onkaan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo ees hoksannu, hah! :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)