torstai 2. toukokuuta 2013

Uutisia ja ulkoasumuutoksia

Facebookin Sonnela-yhteisöstä on tullut mulle semmoinen paikka, jossa yleensä jaan lyhyet blogia koskevat uutiset, mutta täytyyhän mun tännekkin puolelle päivitellä juttuja, jotta ne jotka eivät FB:ssä ole tietävät myöskin missä mennään.

Ensinnäkin, siivosin sivupalkkia hieman ja nykyään blogitekstit löytyvät avautuvan valikon alta nimellä "Blogitekstiarkisto" ja ne sijaitsevat tunnisteiden yläpuolella sivupalkissa. Tämä järjestely säästää ainakin tilaa, katsotaan onko sitä hankala käyttää tms. joten antakaa ihmeessä palautetta! Sivupalkissa on tehty muitakin järjestelyjä, mutta ei mitään isompaa.


Toinen juttu, joka koskettaa blogia on, että Sonnelalla on uusi yhteistyökumppani, Adenina! Adeninalla oli tuossa jokunen aika sitten haussa blogiyhteistyökumppaneita ja päätin hakea, koska kaupan valikoima on nuoreksi kaupaksi erittäinkin hyvä.

Tämäkään yhteistyö ei tule millään tavalla vaikuttamaan mielipiteisiini kaupan tuotteista, vaan mielipiteet ja kokemukset ovat nyt ja aina omiani. Linkit on aina tarjottu teidän avuksenne, en saa klikkailuistanne tai ostoksistanne rahaa. Joku jo kyselikin, että saisiko yhteistyön kunniaksi alennuskoodia tuonne kauppaan, mutta semmoista en uskalla luvata, mutta varmastikkin jossain vaiheessa ainakin jotain arvontaa teille voitaisiin järkätä. :)

Tällä hetkellä Adeninassa myydään mm. China Glazea, esim. tätä paljon haluttua, vaikeasti löydettävää ja eBayssa arvokkaan hintaista Tronica -holokokoelmaa ja Adeninalla oli jokunen aika sitten jopa erä HTF OMG-holoja hyvinkin kohtuulliseen hintaan kaupan.

Toinen isompi merkki jonka tahdon kaupan valikoimista nostaa esiin ovat A-England -lakat. Näiden saanti Suomeen on käsittääkseni ulkomailta tällä hetkellä melko mahdotonta, koska A-England ei toimita nyt Suomeen, joten erittäin erittäin hienoa, että näitä saa suoraan Suomesta ostettua. A-Englandista olen kuullut pelkästään positiivista palautetta, vaikka itse en ole vielä kys. merkkiä päässytkään testaamaan.

Näiden lisäksi Adeninasta löytyy Orlyä ja mm. mun liputtamia Orlyn Instant Artistejakin sieltä saa. Alus-, päällys- ja hoitolakkojakin löytyy ChG:ltä, Secheltä, Poshelta jne. Koristeitakin toki löytyy monenlaista sorttia ja myöskin Bundle Mosterin laattoja voi täältä ostaa. Nyt siis ei tarvitse enää harmitella jos ulkomailta tilaaminen on ollut mahdotonta, kun niitä voi ostaa suoraan Suomestakin.

Mikä parasta, kauppaa pitävät bloggarit, joten varmasti täällä nähdään niitä juttuja, joita ihmiset haluavat ostaa. :)

Blogin ulkoasuun/käytettävyyteen liittyviä kehitysehdotuksia otan vastaan mielelläni, mikä toimii ja mikä ei teidän mielestä toimi? Ootteko jo tutustuneet Adeninaan tai kenties tehneet sieltä jo löytöjä? :)

9 kommenttia:

 1. Osaatko/saatko kertoa että ketkä bloggarit tota Adeninaa sitten pitää? :) Olis kiva kuulla jos he ovat bloggareita joiden blogeja luen jo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ihan varma osuuko oletukseni oikeaan, niin en viitsi sanoa ajatuksiani jos ne ovatkin sitten vääriä. ;D Enkä tiedä haluavatko he yhdistettävän kauppaansa noin, joten kertokoot itse jos haluavat. :)

   Poista
 2. Silkkaa rakkautta! Löytyy mm. romantique-kokoelma, jota olen leimailuun himoinnut ja kaikkea ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Silkkaa rakkautta! Löytyy mm. romantique-kokoelma, jota olen leimailuun himoinnut ja kaikkea ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sinne on kyllä saatu tosi kivasti kerättyä jo juttuja myyntiin! :)

   Poista
 4. Adeninalla on valikoimissa ihania water decaleja. Saatoin innostua niistä yksi päivä...Suosittelen kyllä noita a englandin lakkoja. Ihania sävyjä, suuri osa melko uniikkeja ja todella hyvä laatu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi. :') Nyt mäkin oon päässy jo testaamaan ekaa A Englandia ja nyt ymmärrän tosiaan, miksi tätä merkkiä on niin hehkutettu, tosi hyvälaatuinen on tämä ainakin!

   Poista
 5. Tilasin sieltä vähänaikaa sitten cg-sun worshipper, glitter hilettä ja 2 purkkia sitä isompaa hilettä (en muista mitä se sitten on nimeltään) :D ja tilaus saapui tosi nopeesti :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)