tiistai 14. toukokuuta 2013

Aakkoshaaste: Q niin kuin Seppälä - 07 & China Glaze - Glitz 'N Pieces

Koitan ottaa näitä vanhimpia kynsiä esiteltäväksi täältä ensin. Aakkoshaasteen kirjaimena tänään Q ja mulla ei tosiaan ollut mitään Q:lla alkavaa kynsilakkaa tai kynsilakkamerkkiä, joten nämä saivat tulla esittelyn kohteeksi tänään.


Käytin näissä:

Seppälä - 07 (valkoinen jelly, saatu)
China Glaze - Glitz 'N Pieces (glitter)

Nämä kynnet on vissiin jo pääsiäiseltä, ei oo vaan tullut aiemmin julkaistua näitä, kun näissä ei oo mitään sen kummempaa ja on ollu niin paljo muitakin julkaistavia lakkauksia. Seppälän 07 on siis valkoinen jelly, joka jää koostumuksensa tapaan kolmellakin kerroksella läpikuultavaksi, eli peittävää lakkausta tällä ei kannata yrittää tehdä. Ihan hyvälaatuinen jelly kyllä, ei oo mitään sanottavaa puolesta eikä vastaan. Meinasin ensin, että tekisin glittersandwichin, mutta päätinkin jättää pelkäksi värilakka + glitteryhdistelmäksi. Tässä taas se mun käsitys "luonnollisesta" manikyyristä. :'D Jotenkin miellän nuo kynnenkärjet paljastavat, vaaleapohjaiset lakkaukset luonnollisiksi vaikka niissä olis päällä mitä härpäkettä. En oikein edes tiedä miksi. On ne toki ehkä luonnollisemmat, kuin jotkut kirkkaan pinkit tai vihreät kynnet mutta joo.

Lyhyestä virsi kaunis tänäänkin, kertoilkaa ihmeessä mitä tykkäilette esim. tuosta glitteristä? Minusta se on vallan söötti ja tikkuglitterkin sopii siihen ihme kyllä yllättävän hyvin.  :) Oon tykästyny ChG:N Glitz 'N Pieces -glittereihin enemmän kuin arvasinkaan.

6 kommenttia:

 1. Tykkään kyllä hirmuisesti noista Glitz 'N Pieces -lakoista, ja varsinkin tää yhdistelmä iskee. Toimisi tämmöisenä luonnollisemman päivän manikyyrinä mullakin! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana glitter! :o :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan, siinä on niin monenlaista höttöä. :)

   Poista
 3. Mä tykkään noista glitterlakoista, muutama niistä on vielä matkalla tulossa mun luokse! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)