keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Aakkoshaaste: P niin kuin OPI - Polka.com

Mulla on varmaan vajaat kymmenet kynnet odottelemassa julkaisua ja uusia lakkojajaj tätä aakkoshaastetta ja vielä sitä myytinmurtaja-sarjaakin jatkettavana. Postausideoita ainakin riittää ja ehkäpä nyt aikaakin vähän enemmän kun sain tänään yhden opiskeluun liittyvän kiven pois harteiltani, huh. :)

Tässä pikaisesti aakkoskynnet ennen Salkkareita. Vihdoin sain kynsille Polka.comin, mulla on ollu jotenkin tosi hankala keksiä miten sen yhdistäisin, mutta päätin sitten mennä varmimman kautta ja tehdä "vaihteeksi" glitterliukua.


Kynsillä:

Essie - Bond With Whomever (creme, saatu)
OPI - Polka.com (glitter)

Nää on jo muutamien päivien takaa ja piti oikein katsella että oliko tuo alla oleva creme tosiaan Essien kevätkokoelmaa ja olihan se, vaikka mun näytöllä näyttää viileämmältä kuin se todellisuudessa on. Yks täydellisimmistä violetin sävyistä mitä omistan tuo on silti, ihana. Koristeeksi töpsäyttelin vähän glitteriä ja taas mennään. :)

Mitenkäs te ootte käyttäneet tuota Polka.comia ja mitä tykkäätte kynsistä?

22 kommenttia:

 1. Aivan ihanat lakkaukset! ♥ Tuo Polka.com lakka on aivan ihana ♥

  VastaaPoista
 2. Miten miä en oikeen syty tuolla Polka.comille vieläkään..?! Nättejä kynsiä sillä on monet tehny, niinkun nyt nää sunkin omat, mutta silti jotenkin... Tuo Essien Bond With Whomever taas on kyllä myös mun suosikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on ehkä vähän hassu lakka, vähä niinku Muppetsien samantyyppiset glitterit. Semmoisia vähän hankalia yhdistää, vaikka muuten yleensä hexglittereille keksin hyvin käyttöä. :o

   Poista
 3. Mä käytin samalla tavalla, kun en minäkään keksinyt muuta :D Paitsi, että pari kynttä oli lakattu kokonaan :) Mä tykästyin kyllä tuohon lakkaan, vastoin mun ennakkoluuloja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, tää onkin kätevä tapa käyttää tämmösiä glittereitä. :)

   Poista
 4. Multa löytyy kans tuo Polka.com eikä se miusta oo yhtään niin ihana kynsilä kuin pullossa, koska en kans keksi sille mitään järkevää yhdistelyä. Pitää kans mennä siitä mistä aita on matalin ja heittää juuri siun tapaan kynnelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heitä pois, se ainakin toimii. ;D

   Poista
 5. Aivan ihanat taas kerran! Tuo Essie on tosi kaunis väri!

  VastaaPoista
 6. Vaikka onki simppelit, niin näyttää tosi kivalta!:)

  VastaaPoista
 7. Tämä vaan on niin täydellinen yhdistelmä! Rakastan Bond With Whomeveriä, Polka.comia ja glitterliukua. Ai, niin ihanat :D

  VastaaPoista
 8. Oi, kyllä iskee ja kovaa! Mun tämän kevään kynsilakkahurahdus on pastellililat... Muutamat dupetki oon vahingossa ostanut vaan koska pastellilila :D Tällaiset aion itsekin toteuttaa jos mun polka.com suvaitsis ikinä saapua, ostin yhdestä jenkkiverkkokaupasta n. kolme viikkoa sitten, alan kohta itkeä jos se ei tule :D ps. Toivottavasti mulla on jo joku dupe tolle Bond with whomeverille ettei mun tarvi ostaa sitäkin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, kiitos! ;D Pastellililat on munki heikkous, jotenkin niihin vaan ekana kiinnittää pinkkien ja vaaleanpunaisten lisäksi heti huomion. ;D

   Poista
 9. oi näistä tuli kivat! ♥

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)