maanantai 13. toukokuuta 2013

Hempeää geelilakkausta

Kauheeta kun nää mun postausajat venyy! Ihan hirveästi muka taas kaikkea tekemistä, joten kaikki muutkin tekemiset (mm. tenttiin lukemiset ja muut opiskelujutut) venyy ihan pikkutunneille.

Tässä pikainen postaus siskolle tekemistäni kynsistä. Sisko on innostunut geelilakkauksesta ja ajattelin postailla siitä teille, kun mä itse en geelilakkoja oo hetkeen malttanu käyttääkkään, kun oon vaihtanut kynsiä niin usein. Pienten lasten kanssa on kätevä kun geelilakkaus kestää normaalia lakkausta paremmin ja kauemmin. Etenkin se säästää aikaa, kun ei tarvitse kuin parin-kolmen viikon välein uusia niitä lakkauksia.


Kynsillä:

Sina - Pink Sparkle x 1 (saatu)
Sina - Natural Sparkle x 1

Sisko halusi hempeän luonnollisen tuloksen, joten alle pistettiin kerros tuota mun Pink Sparklea ja päälle hänen omaa Natural Sparkleaan lisäshimmeriksi vielä. Tosi nätti ja hempeä yhdistelmä minusta.

Geelilakkauksesta ja tuosta Sinan setistä oon selittänyt aiemminkin tutoa täällä, mutta pari sanaa voin sanoa tähänkin väliin. Cesars myy kätevästi kahta erilaista valmista aloituspakkausta näiden lakkausten tekoon, erona vain lampun teho, eli aloitussettiä löytyy 12 W lampulla ja 36 W lampulla. Mulla itselläni on 12 W lamppu ja se on hyvin riittänyt näiden geelilakkausten tekoon.

Geelilakkauksen idea lyhykäisyydessään on, että tunnissa saa valmiit kynnet tehtyä ihan kotona ja ne kestävät sen 2-3 viikkoa. Vahva geelilakkapinta suojaa omia kynsiä kolhuilta tosi tehokkaasti, eli jos tavoitteena on pidemmät kynnet ja omat kynnet ovat taipuvaiset katkeiluun, niin geelilakan avulla niiden kasvattaminen onnistuu helpommin. :)

Oottekos te innostuneet geelilakkauksesta vai tykkäättekö vaihtaa kynsiä useammin? :)
Psst. Aww ja kiitos, teitä Bloggerin/GFC:n kautta seuraavia on jo 2200 ja Bloglovinissakin on 500 seuraajan raja mennyt rikki ja Blogilistallakin kohta ollaan 150 seuraajan tietämillä, ihan hurjaa! Toki teitä lukijoiksi rekisteröitymättömiäkin on näiden lisäksi vielä täällä menossa mukana ties kuinka monta. Aion muistaa teitä jollain kivalla jutulla, kunhan kaaos tästä heltiää. Sonne kiittää. :)

6 kommenttia:

 1. Mäkin intoilen geelilakkauksista, vaikka mulla ei itselläni välineitä olekaan. Varsinkin varpaisiin olisi varmasti kätevät nuo geelilakat, kun kesällä tulee kuitenkin taaperrettua paljain jaloin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta, meikä on ainakin niiiin laiska uusimaan varpaankynsienlakkauksia että on hyvin toivottavaa että lakkaus pysyy niissä pitkään. 8D

   Poista
 2. Onnea nyt kovin, kun oot noinkin monta lukijaa saanut joka paikasta, aika huisia :D

  Ite tykkään vaihtaa lakkausta pari kertaa viikossa, mut joskus kun on paljon kokeita, ois mulle parempi geelilakkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Samoin, tykkään vaihdella lakkaukset tosi usein.

   Poista
 3. arvaa mitä?

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)