torstai 9. toukokuuta 2013

Yhtä helppoa, kuin polkupyörällä ajaminen 20 vuoden tauon jälkeen

Tiedätte varmaan sanonnan, joka muistuttaa siitä, että kun kerran opit ajamaan polkupyörällä, niin tulet osaamaan ajamisen vaikka pitkänkin tauon jälkeen. Jotenkin musta tuntuu, että samaa ei voi kyllä soveltaa kynsikoristeluihin. Tuntuu siltä, että jos oon kauan tekemättä jotain asiaa tai jos teen jotain muita koristelutyylejä paljon yhden tyylin välissä, niin joku tyyli aina unohtuu vallan. Se on se leimaus, josta on nyt puhe tällä kertaa ja sitten viime leimausten on tullut tehtyä paljon kaikkea muuta.


Kynsillä: 

A England - Dragon (saatu)
+ leimauksissa China Glaze - Smoke And Ashes & BM - 309

Kaikkihan lähti näiden lakkausten kanssa smoothisti ja kivasti. Levitin kaksi kerrosta ihan täydellisesti levittyvää A Englandin Dragonia (ja uskokaa mua, tää ei oo mainospuhetta, vaan nyt ollaan vakavissaan) ja mietin että mitäs kivaa ja vaivatonta ja helppoa siihen laitettaisiin. Leimat toimii aina, kokeillaan taas pitkästä aikaa leimausta.

Eteen alkoi pikkuhiljaa kasaantua aikamoinen kynsilakkavuori, kun testailin eri lakkoja leimaukseen. Ne joko a) eivät näkyneet pohjalta mihinkään b) eivät halunneet asettua kynnelle c) eivät edes päässeet kynnelle asti, kun kuivuivat leimasimeen. "Mitä tämä on??" ajattelin kun China Glazen Stone Coldkaan ei lähtenyt leimasimesta mihinkään. Oli taivuttava kohtaloon ja uskottava - olen liian hidas, pieni leimaustauko on tehnyt tehtävänsä. Viimeiseksi nappasin käteen China Glazelta Smoke And Ashesin ja roiskaisin leimat paikalleen. Siinä ne nyt on ja äkkiä top coatia päälle.

Mikä on tämän tarinan opetus? 1. Jos värilakan levitys menee kuin Strömsössä, älä kuvittele että voit lakkauksen valmistuttua sanoa samaa koko lakkausprosessista. 2. Leimaile välillä, älä anna asian painua unholaan ja sitten ajattele tyytyväisenä sen olevan tuttua hommaa "koska se viimeksikin meni niin kivasti". Leimaustauon ei tarvitse olla edes pitkä, myös lyhyt tauko voi asettaa leimaustaidot ihan unholaan. 3. Usko se, että jos leimaukset eivät onnistu, vika voi tosiaan olla sinussa. Olet liian hidas, toimi nopeammin.

Jutun kirjoittaja potee tällä hetkellä suurta leimausmasennusta ja miettii, miten saisi palautettua leimaustaidot takaisin hansikkaaseen.

18 kommenttia:

 1. En oikeesti vaan ymmärrä miten osaat lakata kynsiäs noin hyvin o.o <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah kiitos! :) Tekemällä paljon oppii kaikenlaista. 8]

   Poista
 2. Nää kynnet iskee mulle kun leka päähän - vihreä on mun ehdoton lemppariväri.

  Ja tunnen suurta sympatiaa, viimeisin leimailuni meni mönkään ja tilannetta ei helpottanut Belegwenin blogin lukeminen... ;D Jotkut vaan todella osaa!
  Tosin sunkin leimailut näyttää oikein onnistuneilta! Vaikka oli mutkia matkassa, niin lopputulos on tosi jees!

  VastaaPoista
 3. Yllättäen tykkään tästä vihreästä lakkauksesta, Dragon on kauniskaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, Dragon on tosi nätti kyllä. :)

   Poista
 4. Toi vihreä väri on ihana!

  VastaaPoista
 5. Hienothan nämä on :). Itellänikin leimailu jäännyt , niinkuin tällä saumaa kaikki muukin koristelu .. aikaa ei vaan ole ! Yritän kuitenkin nysiäni lakkailla aika ajoin, ettei tulisi kauheeta morkkista pelkkien lakkojen haalinnasta .. mut on ne niin ihania ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Lakat on ihania, ei kannata morkkistella! :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)