lauantai 4. toukokuuta 2013

Mintun arvoitus

Huomasin, että oon tässä nyt kuluttanut vihreää väriä lyhyessä ajassa useissa eri lakkauksissa, joten isketään ne samaan postaukseen. Vihreä ja glitter ne yhteen soppii.

Tästä voisinkin heittää teille kysymyksen: millainen väri on teistä mintunvihreä, mikä on sen ero vaaleanvihreään? 

Vihreä 1.


Kynsillä: 

Kicks - Mint Gelato (creme)
China Glaze - Graffiti Glitter (glitter)

Näihin otin käyttöön yhden vanhan cremelakan Kicksiltä ja tuo Mint Gelato on nimestään huolimatta minusta jotenkin vain vaaleanvihreä. Vai olisko se sittenkin minttu? Siihen päälle vielä kokeilematonta ChG:n musta-vihreää glitteriä. Aww ja waww, tykkäsin yhdistelmästä.

Vihreä 2.


Kynsillä:

Orly - Gumdrop (pastellivihreä)
Seppälä Nails - 01 (kultaglitter, saatu)

Kynsillä kolme kerrosta Orlyn vihreää Gumdroppia ja alhaalla töpöteltynä kultaglitteriä, joka on Seppälän uutta glitterkokoelmaa. Oon tykästyny tuohon lakkaustyyliin nyt ihan kympillä, jotenkin se antaa kynsille hienostuneisuutta ja on nopeat tehdä ja tämähän toimii niin monella väriyhdistelmälläkin.

Tuo Gumdrop tuollainen vähän "likainen" vihreä, eikä taita oikein siniseen eikä tuollaiseen ööö keltapohjaiseen, vaan on siltä väliltä. Onko tämä minttu?

Vihreä 3. 


Etudehousen söpö lakkapullon on kyllä jotain aivan megaihanaa. Kokoelmakin on ice cream -kokoelma, yllättäen. ;) Etudeja oon ostellut siis eBaysta.


Kynsillä:

Etude House - Mintchoco Chip 

Mun ajatusmaailmassa väriä "minttu" edustaa näistä parhaiten tämä Etudehousen vihreä sänkkärilakka. Se on selkeästi sinipohjainen ja tuollainen viileä ja se minusta on just se mintun ja vaaleanvihreän ero. Kynsillä kolme kerrosta tätä rakkautta.

Noh, mitäs ootte mieltä, ottaen toki huomioon että värisävyt riippuvat toki näytöstäkin jolla kynsiä katselette, mutta mikä näistä ylläolevista on se oikea minttu vai onko mikään? :) Vai kenties kaikki? Mitäs muuten tykkäilitte kynsistä?

31 kommenttia:

 1. Mun mielestä toi eka on kanssa selkeesti vaaleen vihreä pastelli. Kaks viimestä luokittelisin mintuks :) Mut kaikki kyllä kelpais ovat meinaa ihanan värisiä :3

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoja kynsiä! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo ensimmäinen on mun näytöllä ainakin lähimpänä minttua, toinen on jo turkosin värinen ja kolmas on sitten jotain siltä väliltä :)
  Voi että on söpö, tuo Etudehousen lakkapullo! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja lakkauksia kaikki, eniten tykkään ehkä 2 :)

  VastaaPoista
 5. Ensimmäinen on IHANA! En oo itse tajunnut yhdistää tota Graffiti Glitteriä mintunvihreään-kokeilulistalle meni! (On noi muutkin aika syötävän suloisia...)

  VastaaPoista
 6. Mun silmällä tuo vihreä 3 on mintunvihreä. Eka on liian vaalea ja toka on taas liian tumma. :)

  VastaaPoista
 7. Noi ekat kynnet on just mun mieleen! Ihanat :)

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä toi numero 1 on ainoa mintunvihreä noista kaikista. :)

  VastaaPoista
 9. Viimenen on minttu! Eka liian vaaleanvihreä ja toka , hmm... en osaa sanoa. :D Viimeinen ei kyllä pullokuvassa näytä niin mintulta. Muutaman mintunvihreän lakan omistajana täällä... :D

  VastaaPoista
 10. Mun mielestä lähin minttu on ensimmäisissä kynsissä. Ja viimeisetkin kynnet lähentelevät, ehkä ne ovat vaaleaa minttua :)

  Ja toi keskimmäisten koristelutyyli on vienyt minunkin sydämen <3 Ei voi epäonnistua :)

  VastaaPoista
 11. Minusta 2 ja 3 on minttuja, 3 enemmän kuin 2. Ykkönen ei minunkaan mielestä ole minttu ollenkkaan. Kivoja sävyjä ovat kyllä kaikki.

  VastaaPoista
 12. Tuo etude house on ihana! Ja tuosta minutn ja v.vihreän erosta niin v.vihreä on vaan normivihreä, johon on lisätty valkeaa. Minttu taittaa siniseen.

  VastaaPoista
 13. Oih, ihan kuin jäätelöä. Itselleni mintun sävy on tuo yli, se on sellainen vaalea jädenvihreä. Muut ovat jo enemmän turkoosia.

  VastaaPoista
 14. Ainakin toka ja vika on mulle minttuja, ekasta en oo ihan varma. Mun mielestä mintussa ja vihreässä on se ero, että mintunvihreä taittaa selvästi siniseen ja vaaleanvihreä keltaiseen tai on muuten vaan lämpimämpi. Mutta jotku lakat on kyllä semmosia, että tietyssä valossa näyttää mintulta ja tietyssä vaaleanvihreältä. Ite oon miettinyt, että mitä eroa on turkoosilla ja mintunvihreällä vai onko mitään. Ehkä turkooseja on kaikki tummemmat sinivihreät?

  Ja tykkään tosi paljon noista ekoista ja viimeisistä kynsistä. Vaikka en edes tykkää mintunvihreästä. :D

  VastaaPoista
 15. Kyllä tuo 3:en on minun mielestä mintunvihreä (oikeastaan nuo kaikki ovat mintunvihreitä).

  VastaaPoista
 16. Minusta taas tuo eka on minttumaisin :)

  VastaaPoista
 17. Mun mielestä lakan pitää olla selkeästi vihreä että se on minttu. Tuo eka on ainakin mun näytöllä täydellinen minttu, toka on vaan turkoosi, ja kolmas on pullossa vaaleansininen, kynsillä turkoosi. Mä en tykkää glitterisotkulakoista mut toi jätskipullo on NIIN ihana.

  VastaaPoista
 18. Onko tuossa seppälän kultaisessa glitterlakassa pelkästään kultaisia glittereitä? Vai myös hopeita? Tästä kännykän näytöltä ei näy hyvin.. Ja kaikki ovat mielestäni minttuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on vaaleaa kultaista, ei hopeaa ollenkaan. ;D

   Poista
 19. mun mielestä eka on minttu, toka turkoosi ja kolmas vaalean sinertävän vihreä :D

  VastaaPoista
 20. Onhan tuo 1. hieman vihertävä, mutta sanoisin sitä silti mintuksi. 2. on turkoosi ja 3. menee myös minttuun.
  Ei hitsiläinen kun toi Etude House osaakin olla söpö lakkapullo!♥ Onko sulla niitä lisää? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on 3/4 näistä, täytyykin ottaa esittelyyn kun ehdin. ;D

   Poista
 21. Mulle eka on vaaleanvihreä, toka ehkä jopa enemmän turkoosi, kuin minttu, ja kolmas eniten minttu :P
  Mut yksikään ei oo ihanihan minttu. Paitsi sinä <3. ;)

  VastaaPoista
 22. Mulle mintunvihreä on minttujäätelönvihreä :D

  VastaaPoista
 23. Jännä kysymys, siis että mikä nuista on mintunvihreä. Ihmisethän näkevät värejä eri sävyissä, joten mitään ei voi oikein luokitella mintunvihreäksi, jos älysit(te) :D Mutta minun mielipide on että 2. on liian tumma, 1. on siinä mintunviherän ja vaalenavihreän rajalla, 3. muistuttaa eniten mintunvihreää :)

  VastaaPoista
 24. Minttu on kai yksi vaaleanvihreän sävy siinä missä muutkin. Mutta kyllä minttu on semmonen raikas ja viileän värinen, mutta ei kuitenkaan ihan niin vihreä kuin minttujätskissä. Omasta mielestä ykkönen on lähimpänä minttua, kakkonen on sininen, turkoosi? ja kolmonen on vauva sininen (tosi vaalean sininen siis)

  VastaaPoista
 25. vihreä 1 on vaalean vihreä, vihreä 2 on turkoosi ja tuo vihreä 3 on sit jo aikalailla sitä mintun vihreetä. : )

  VastaaPoista
 26. 1. Lähellä mintunvihreetä, mut silti ehkä liian vaalee ja musta taas 2 ja 3 on enemmänkin sinisiä kun vihreitä :D 2 ehkä enemmän turkoosi ja 3 sitte taas vaaleensininen :P Jännä miten eri tavalla ihmiset näkee värit loppujen lopuks.

  VastaaPoista
 27. Tosi kivoja kynsiä! (:
  Mun mielestä mikään näistä lakoista ei näytä mintulta! :D
  Haha, on se vaan niin hassua miten kaikki näkee värit hieman erillä lailla.
  ..kavereitten kans keskustellaan aina yhden kaverin tennareitten väristä, tämän kaverin mielestä hänellä on tumman siniset tennarit, mutta mun omaan silmään ne on ehdottomasti tumman violetit. ;D

  VastaaPoista
 28. Kiitos teille kaikille kommenteista ja kehuista! :) Selkeästi huomaa kyllä, että mintunvihreä tarkoittaa monesti hyvin eriväriä eri ihmisille, hih. :D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)