tiistai 17. syyskuuta 2013

Color Club - Girl About Town & Harlem Lights + muita uutuuksia

Hupsista miten aika menee nopeasti, vaikka en oo mitään erikoista tehnyt edes. Mun suurimpana kynsiin liittyvänä projektina on tässä muutaman päivän ajan ollut laittaa lakkatikkuihin nimitarrat, joten kynsien lakkaaminen on jäänyt vähän pienemmälle huomiolle. Laskin, että mulla ois joku vajaa 300 tarraa vielä laitettavana + viel pari laatikkoa lakkoja tikuttamatta, eli hommaa riittää. ;D Projektin jälkeen ajattelin käydä kokoelmani kunnolla läpi ja laittaa myyntiin ylimääräisyydet, dupet ja semmoiset, joita ei vain tule käytettyä.

Mullois taas vähän uutuusesittelyä, nimittäin Cesarsille on tullut nyt tosi paljon kaikkea uutta. Tämmöisiä sain esittelyyn ja jälleen kerran, en hyödy näistä postauksen linkkien klikkailuista mitään, vaan ne ovat teille helpotukseksi laitettu.

Color Clubin Girl About Town ja Harlem Lights -kokoelmat on nyt tämän syksyn uutuuksia. Lakoilla on hintaa 9,66 euroa kipaleelta.

Girl About Town & Harlem Lights

Kiekottelin nämä lakat, eli tässäpä ensin Girl About Town -swatchit.

Silver Lake, Williamsburg, East Austin, The Uptown, Wicker Park, Pearl District

Girl About Town -kokoelma on iloinen sekametelisoppa vähän kaikenlaista. Hennon hopeanharmaan Silver Laken, neonkorallipersikkaisen East Austinin sekä ihanan kirkkaan vaaleanvioletin Wicker Parkin olisin itse heittänyt väriensä puolesta kevätkokoelman lakoiksi, vaan kuinkas kävikään. Tummansininen shimmer Williamsburg ja juhlavan kultainen Pearl District henkivät enemmänkin syksytunnelmaa ja The Uptown on juurikin tosi syksylakka, sillä se pääsee parhaiten oikeuksiinsa varjoissa. Luulen, että muutama siellä miettii The Uptwonin ja Nfu Oh 051:sen samankaltaisuutta ja ne ovat kyllä tosi samanlaiset.

Kiekottelin myös Harlem Lightsit:

Sugar Rays, Poetic Hues, Apollo Star, Baldwin Blues, Lady Holiday, Savoy Nights
Harlem Lights -kokoelma taasen on tavanomaisempi syyskokoelma väriensä puolesta. Sugar Rays on kokoelman ainoa shimmerlakka, tässä on pinkkiä shimmeriä kulta-beige-persikka (mikä tuo väri on)-pohjalla. Kokoelman cremepuolta edustavat keltaiseen vivahtava nude creme Poetic Hues on, tumma petrolinsininen Baldwin Blues sekä keskitumma harmaa Lady Holiday.

Apollo Star on mun mielestä tekstuurilakka, vaikka mistään en oikein löytänyt virallista tietoa tuon koostumusluokituksesta. Ainakin se on yhtä karhea, jos ei jopa karheampi kuin tekstuurilakoiksi luokiteltavat omistamani lakat. Savoy Nights on kokoelman ainoa glitter, tässä on hopeaa glitteriä sinisellä jellypohjalla.



INM Out The Doorilta on tullut myös mattalakka nyt, hintaa tällä on 12 euroa. Lisäksi sain tämmöisen niittihyrrän ja tällä tehtyä näätte jo seuraavassa lakkauksessa sitten. :) Hintaa hyrrällä on 6 euroa ja niittejä on kyllä kiekossa runsaasti. Uusia tarrojakin on valikoimiin näemmä tullut, en voi olla hymyilemättä noille värikkäille kavereille vasemmassa reunassa.


Näiden lisäksi bongasin seuraavia kiinnostavia uutuuksia, joita Cesarille on tullut:

- Cesarsille on tullut uutena merkkinä Orlyn lakkoja, wohoo! Orlyn Surreal -kokoelma, hintaa lakoilla on 12 euroa kipaleelta. Itse kiinnitin huomioni etenkin moniväriseen glitteriin nimeltään Digital Glitter sekä pinkkiin cremeen Pink Waterfall.Orlylta on tullut myös Secret Society -kokoelma, jonka olemassaolosta mä en edes tiennyt, pitää tutustua siihenkin tarkemmin.

- China Glazen uusi Halloween-kokoelma Monster's Ball on myös tullut ostettavaksi, hintaa 10 euroa kipaleelta. Kokoelmassa on musta tekstuurilakka, pimeässähohtava päällyslakka ja erikoisia glitteryhdistelmiä. Tosi jännä kokoelma, erittäin Halloween-henkinen.

- OPI:n tämän vuoden Pink of Hearts -boksi on myöskin saapunut myyntiin. Ilmeisesti tätä on tosi rajoitettu erä myynnissä, joten kantsii hommata omansa pian jos halajaa. Hintaa setillä on 22,90 €.

- Konadiltakin on tullut uusia leimauslaattoja. Hintaa näillä on 6,61 €/kpl. 

Huh. Näiden lisäksi OPI:n Mariah Careyn tämän vuoden joulukokoelma on tulossa myyntiin piakkoin myös! Hurrrjasti kaikkea kivaa siis. 

Siinäpäs oli kaikenlaista uutta, mitä tykkäätte näistä uutuuksista ja mitä teidän ostoslistalle on päätynyt nyt syksyä ajatellen? :)

18 kommenttia:

  1. The uptown ja Savoy Nights <3

    VastaaPoista
  2. Ah ja voih,tän postauksen seurauksena tilaukseen meni East austin,Wicker park ja The Uptown.Ihania,ihania kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva että löysit mieluisaa ostettavaa! ;D East Ausitn ja Wicker Park on munki suosikkeja näistä!

      Poista
  3. East Austin ja Uptown...! Tuollaisia neonkorallipersikkaisia sävyjä on tullut nyt hamstrattua, ja Uptown on vain niiiiin upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mullaki tää persikka-innostus on kohtuu-uutta, mutta sitäki vakavempaa. ;D

      Poista
  4. Ensiajatus tuosta Girl about townista "Ihania pakko saada kaikki!", sitten aloin kattomaan tarkemmin noita sävyjä erikseen niin mulla on jo dupe melkein kaikille noista :D Laylan Ceramic effect CE52 saa leikkiä The Uptownia. East Austin on kyllä aika ihana, vaikkakaan ei tosiaan kovin syksyinen. Sille on ehkä keksittävä joku edullisempi korvike!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännä muuten miten tähän oli saatu niin erilaisia juttuja, ei tosiaankaan mikään syksyisin kokoelma kokonaisuutena ajatellen, mutta sitäki mielenkiintoisempi. ;D

      Poista
  5. Poetic Hues näyttää upealta!

    VastaaPoista
  6. Mä arvostan näitä uutuuksia ku tekis niiiiii mieli ostella uusia lakkoja, muttaku tietää että ei saa... No pian pääsee hankkimaan uutuuksia (lue: sen yhden kalliin lakan jonka ostamista kiroaa mutta siitä tulee niiiiiin onnelliseksi)

    Kivoja lakkoja kokoelmissa ja noi tarrat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voih, onneksi saat jotain ostettua kuitenki! :)

      Poista
  7. AAaAAAA! MITÄ IHANUUKSIA NOI VIIKSITARRAT ON?!? :D Pakko saada<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi. ;D Mä en löytäny tähän hätään linkkiä noihin tarroihin, eli ne varmaanki on tulossaolevia uutuuksia. :)

      Poista
  8. Baldwin Blues näyttää kivalta ! Oletko kokeillut tota CC:n pikakuivattajaa joka noissa pakkauksissa näyttää olevan ? Miten toimii verrattuna esim.Secheen ? =)

    ps. käy kurkkaamassa mun kynsiblogi http://saldags.blogspot.fi/ =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enp oo ehtiny vielä kynsille asti kokeilemaan, tikuille ainakin toimi hyvin eikä jäänyt painaumia. :)

      Poista
  9. Olen aikomassa tilata Poetic Huesin. Kiekolle lakatessasi huomasitko oliko lakka laadultaan millaista? Vaaleiden cremejen laadut yleensä ovat aika ailahtelevia ja varsinkin Color Clubin cremet ovat olleet mulle pettymyksiä, mutta kun toi väri....<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori että vastaan näin myöhään! Ainakin lakka peittää hyvin, mutta nyt en muista oliko hyvä vai huono levittyvyydeltään. Ei se vissiin tikulle ainakaan katastrofi ollut. :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)