maanantai 2. syyskuuta 2013

Kukkasia hiekalla

Täältä tupsahtaa jälleen vanhoja kynsiä! Mun pitäis päästä aakkoshaasteeseenki kiinni taas, mutta näitä kynsiä jotenki aina jää varastoon. Tässäpä siis tällaista aika tarkalleen parin viikon takaa.


Kynsillä:

Seppälä Nails Concrete - On The Beach (tekstuurilakka, saatu)
Seppälä Nails Matt - True White (mattavalkoinen, saatu)
Seppälä Nails - Golden Nugget (sinapinkeltainen, saatu)

Etusormessa on varoittava esimerkki kynsinauhasta, jolle olis pitänyt näyttää kynsinauhakuorintaa jo ajat sitten. Näiden kynsien idea oli oikeastaan semmoinen "otetaan käyttämättömistä mahdollisimman monta lakkaa pois". En ollut näiden kynsien suuri fani ollenkaan, kun näissä ei oo päällyslakkaakaan päällä ja kukat on vinksin vonksin. Kuitenkin jotenkin heti tuli mieleen jotkin hiekalla kasvavat kukat.

Tekstuurilakka oli koostumukseltaan vähän hassu, se näytti kiekolla paljon enemmän tekstuuriselta, veikkaan, että johtuu ehkä siitä, että kiekolle lakatessa sekoittelin pulloa, kynsille en sekoitellut. Kannattaa siis sekoitella näitä tekstuureja joka kynnen lakkaamisen välissä. Värinä tykkään tuosta jotenkin hirmupaljon ja tekstuurilakkana tykkäisin vielä enemmän, jos lopputulos olisi vieläkin karheampi.  Lakka oli mielestäni paksun oloista koostumukseltaan. Ei tosiaankaan maailman helpoin kaveri levittää, mutta pari kerrosta antoi sopivan peittävän pinnan kynsille.

Miltäs näyttää? ;D

10 kommenttia:

  1. Kivat kynnet! Tykkään kukkasista! :D

    Mulla tuli sama asia mieleen tuosta tekstuurilakasta. Pinnan tosiaan pitäis olla aika paljonkin karheampi mun makuun, mutta väri on kaunis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Täytyy seuraavia testaillessa sekoitella ja kattoo tulisko tekstuurillisempaa jälkeä. 8D

      Poista
  2. Juuri tuon tyylisten tekstuurilakkojen takia aluksi tuomitsin kaikki tekstuurilakat. Onneksi niitä on niin monenlaisia. Tykkään kyllä paljon tuon lakan sävystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on nätin sävyinen kyllä! ;D Mäki fanitan enemmän kimaltavia tekstuureja, sopii tämmösen harakan makuun. :)

      Poista
  3. Musta noi on oikeesti just hienot! :P <3

    VastaaPoista
  4. Kauniit on, vaikka itselleni tulee ehkä enemmän mieleen vähän kananmunat kun kukkaset noiden värien ja epäsymmetristen muotojen takia. : D

    xoxo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, kiitos, nytkun sanoit tuon kananmunan niin en pääse yli ajatuksesta. 8D

      Poista
  5. Jännä, ettei pari kerrostakaan antanut enempää rakennetta tuohon tekstuuriin.. :( väri on kyllä kaunis minustakin.

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)