lauantai 28. syyskuuta 2013

Uutuuslakkajuttuja!

Nyt sitä lupaamaani uutuuspostausta! Huomatkaa myös alla tänään aiemmin julkaistu epäonnistumispostaus.

CesarsShopista kyseltiin tuossa, että mitä kivaa haluisin testattavaksi ja tämmöisiä ihanuuksia valitsin. Sinne on tullut ihan hurja määrä kaikkia uutuuksia OPI:lta, China Glazelta, Orlyltä, Konadilta Ruby Wingiltä jne. Kannattaa käydä kurkkimassa, ihan hurjasti kaikkea. :)


Lakkailin kaikki tikulle, joten saatte tikkuswatcheja nyt aluksi, ennenkun ehdin saada näitä kynsille saakka. :)

OPI:n Mariah Carey Holiday 2013 -kokoelmasta valitsin testiin viisi lakkaa. Kokoelmassa on paljon punaisia, kultaisen sävyjä ja tekstuuria.

Emotions, I Snow You Love Me, Ski Slope Sweetie, My Favorite Ornament, Pure 18 K White Gold & Silver Top Coat


Emotions, I Snow You Love Me, Ski Slope Sweetie, My Favorite Ornament, 18 K White Gold & Silver Top Coat (OPI:n Russian Navyn päällä)

Emotions on musta tekstuuri, joka tuo mulle mieleen semmoisen kimaltavan hiilen. Kokoelmasta yksi eniten minua kiinnostavista lakoista on I Snow You Love Me, joka on tosi erikoinen glitter, nimittäin nuo glitterit on pyöreitä, ei hexejä. Yli ihana, toimii musta ehkä parhaiten vähän strassityyppisesti, osalle kynttä laitettuna (kts. alemmissa kuvissa). Vaaleaa porukkaa kokoelmassa edustaa Ski Slope Sweetie, joka on valkoinen varustettuna runsaalla kultaisella shimmerillä. My Favorite Ornament on samppanjan värinen glitter, joka muistuttaa kovasti tekstuurilakkoja ja herätti kiinnostuksen kimalluksensa takia.

Kokoelman tähti on aitoa valkokultaa ja hopeaa sisältävä Pure 18K White Gold & Silver Top Coat. Ihana ihana, tuollainen kunnon luksuslakka. Viime vuonnahan OPI:lta tuli vastaava keltakultainen The Man With The Golden Gun ja tämä valkokulta-hopea on kyllä ihan täydellinen vastapari sille.

18K White Gold & Silver Top Coat ja My Favorite Ornament

Lakkasin hippulakan OPI:n tummansinisen Russian Navyn päälle ja se tuo mulle mieleen tähtitaivaan. Niin ihana.

Pinkkipuolta tässä postauksessa edustaa OPI:n Pink Of Hearts 2013 ja Orlyn Surreal -kokoelman yksilöt.

Pink-Ing Of You, More Than A Glimmer, Pink Waterfall, Digital Glitter

Pink-Ing Of You, More Than A Glimmer, Pink Waterfall, Digital Glitter

Kuten monet varmasti tietävätkin, niin OPI julkaisee joka vuonna rintasyöpätietoisuuteen liittyen pinkin pakkauksen. Tälläkertaa pakkauksessa oli pinkki creme Pink-Ing Of You ja matta(!)glitter More Than A Glimmer. Tuo glitterin mattaisuus tuli mulle yllärinä, mutta on ehdottomasti positiivista vaihtelua. Toki tuosta saa kiiltävänkin version lisäämällä normaalia päällyslakkaa päälle. :) Näitä settejä on tosi rajoitettu määrä, eli jos tätä himiöi, niin kannattaa ostaa omansa äkkiä.

Orlyn Surrealeista mua eniten kiinnosti ihana kirkas pinkki Pink Waterfall ja erikoinen pikkuglitter Digital Glitter. Pink Waterfall oli just niin ihana pinkki kuin ajattelinkin, mutta Digital Glitter oli jotenkin pettymys. Pullosta olisin kuvitellut sen olevan paljon peittävämpi tai värikkäämpi. Täytyy kokeilla näyttäiskö se jonkun sopivan lakan päällä kivemmalta. :)

Kokeilin kiekolle OPI:n Pink-Ing Of You:n päälle saman merkin I Snow You Love Me:tä. Tuolla tavalla osaan kynttä käytettynä se on minusta parhaimmillaan. :)


Sitten ois vielä China Glazen Halloweeniä ja tuoksuvaa ja väriävaihtavaa Ruby Wingiä!

Fang-Tastic, Boo-Gie Down, Howl You Doin', Strawberry Shortcake

Fang-Tastic, Boo-Gie Down, Howl You Doin', Strawberry Shortcake

Fang-Tastic, Boo-Gie Down ja Howl You Doin' kuuluvat China Glazen Monster's Ball -halloweenkokoelmaan. Kahta ensimmäistä on tikulla yksi kerros ja tummaa Howlia on kolme kerrosta. Ihania glittereitä! Tykkään älyttömästi China Glazen glittereistä, varsinkin mustavalkoisia hippuja sisältävät on mun suosikkeja. Howly tuo mieleen Orlyn Fowl Playn, mutta ei ole dupe kuitenkaan, Orlya en enää omista, mutta katselin jostain postauksista vertailuja ja näyttivät erilaisilta.

Ruby Wingin Strawberry Shortcake on sekä tuoksuva, että väriävaihtava lakka, aww. Lakka tuoksuu mansikkaiselle, muistuttaa Color Clubin Raspberry Rush -lakkaa tuoksultaan. Sisäilmastossa lakka on hologrammikultaglitter ja ulkoilmassa muuttuu selkeästi punaisemmaksi, alla kuva värivaihtelusta.

Strawberry Shortcake sisällä - Strawbery Shortcake ulkona

Postauksen tuotteet on saatu testiin CesarsShopista. Linkkien klikkailu tai ostaminen linkkien kautta ei tuo minulle hyötyä.

Noni, olipas siinä kaikkea uutta taas, mitä tykkäilette ja mitkä näistä kiinnostaa eniten? :)

24 kommenttia:

  1. Palautuuko lakan väri takaisin lämpötilan vaihtuessa? vai oliko tässä nyt oikeasti siitä kyse? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palautuu joo! :) Nuo reagoi auringon uv-säteisiin tms. joten ei tarvitse olla kohtisuora aurinkokaan että väri vaihtuu, kunhan on ulkona.

      Poista
  2. Oi Ihanat tuotteet ! harmi kun suomesta tilaaminen on niin kallista, enkä jaksa ulkomailtakaan kaikkia etsiä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan ookki ihania. :) Semmosta se on kyllä, kun ulkomaille nuo merkit on hajautettu niin eri puolille.

      Poista
  3. Ihania lakkoja! Varsinkin OPIn Pure 18K ja Emotions.

    VastaaPoista
  4. Miks mun Pink-ing of you on paljon vaaleempi:O Se on ihan yksittäik ostettu Sokokselta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katoin kanssa nyt kuvia ja oho, oisko sitä kahta eri versiota? Tää on ainaki selkeästi pinkimpi ja tummempi kuin osa noista hakutuloksista. :o Jännä!

      Poista
    2. http://libzdolce.blogspot.fi/2010/12/opi-pinking-of-you.html
      Saman nimisenä on aiemminkin ilmestynyt lakka joka on paljon vaaleampi:)

      Poista
    3. Oo, näköjään. :o Hemmetin OPI kun hämmentää noilla nimillä. 8D

      Poista
  5. OPI:sta My Favorite Ornament ja Emotion ovat ihania!

    VastaaPoista
  6. Mä en saisi lukea tällaisia postauksia laisinkaan! :D
    Ei kai tässä voi tehdä muuta kun antaa pölyn laskeutua ja alkaa tilailla... :)

    VastaaPoista
  7. Ihania aarteita olet saanut!

    Mun oli oikeasti vaikea kuvitella (tähän mennessä näkemieni swatchien perusteella) että toi I Snow You Love Me voisi mitenkään näyttää hyvältä, mutta tuo sun vaaleanpunaisen päällä oleva swatch on tosi nätti, ensimmäinen toimiva tapa käyttää tuota lakkaa mitä olen nähnyt!

    Selkäranka taipui tänä iltana ja tilasin eBaysta tuon valkokultahippulakan, olihan se pakko sitten kuitenkin saada. My Favourite Ornament on about ainoa koko Holiday 2013 -kokoelman lakoista joka kiinnostaisi, mutta jos sen pinta jää kauhean tekstuurimaiseksi niin sitten ei kiitos - olin ajatellut että se toimisi normaalihkona kultaglitterlakkana jollaista mulla ei oikeastaan vielä ole... :-/

    China Glazen Howl You Doin kiinnostais pullokuvien perusteella kovastikin, mutta jokainen swatch tähän mennessä on ollut kauhean möykkyinen ja epätasainen... mahtaako siitä saada edes kauniin sileää ja kiiltäväpintaista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whii, joo tuo ISYLM on kyllä haastava, ei koko kynnelle käytettynä oo edustava mun mielestä mutta tuolla tavalla vähä erilailla aseteltuna toimii! :) Kiva kuulla, että tykkäsit! Ei se kyllä ihan normaali glitter oo, mutta ei ehkä yhtä karhea kuin normi tekstuuritkaan, siltä väliltä. :) Hmm, enpä osaa sanoa saisko siitä ihan sileäpintaista, se kun on täynnä tuota hippua, mutta ehkä parilla päällyslakkakerroksella? Tai jos sitä lakkaa vain kerroksen jonkin samantyyppisen päälle.

      Poista
  8. Kaikkee kivaa oot saanut

    VastaaPoista
  9. Ihania melkein kaikki:)

    I Snow You Love Me ja Pure 18K White Gold & Silver Top Coat pakko saada!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihan tuon kokoelman helmiä! :)

      Poista
  10. Vitsi toi Howl You Doin' on aivan ihana! Oon muuten miettiny tässä jonkun aikaa, että miten näiden glitterilakkojen ja sit semmosten tekstuuri(??)lakkojen päälle kannattaa laittaa top coat, siis että kannattaako niiden antaa kuivua todella hyvin, ettei sitten se lakka lähde sen top coatin mukana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, no kyllä musta voi laittaa semmoisen suunnilleen kuivan lakan päälle päällyslakan, mutta tietty jos haluaa olla varma ja välttyä ruttaantumilta, niin on aina varmempaa antaa lakan kuivaa kunnolla ennen päällyslakkaa. :) Riippuu toki vähän päällyslakastakin.

      Poista
  11. Ihania lakkoja!1 :D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)