keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Vanilla flowers and gold studs

Sinisten sekametelipläjäysten jälkeen teki mieli saada kynsille jotain luonnollisempaa ja herkempää, niinpä päädyin käyttämään nudea pohjaa, jonka koristelin nätillä kukkakuviolla.

Kynsillä:

OPI - You're So Vain-Illa (nude creme)
+ leimauksissa Barry M - Gold Foil (kultainen foil) & Konad m100 (saatu)
+ niitit (saatu)
Lakkausten pohjaksi valikoitui OPI:n uuden Coca-Cola -kokoelman You're So Vain-Illa, joka on inspiroitunut ylläripylläri Coca-Cola Vanillasta. Mun oli vaan pakko hommata tää lakka siksi, kun yritän kouluttaa tutustuttaa tuota Herra M:ää kynsilakkojen ihmeelliseen maailmaan ja herra on tota Vanilla Colaa hehkuttanut niin paljon, että tää oli aivan välttämätön hankinta mulle. Oon muuten yllättävän hyvä keksimään erinäisiä syitä, miksi tarvitsen uusia kynsilakkoja. Valitettavasti Vain-Illa ei vakuuta mua laadullaan. Kaljuuntui vähän samaan tapaan kuin saman merkin My Vampire Is Buff, tää on sävyltään kyllä Buffia tummempi. Kolmella kerroksella sai kynnet kuosiin, mutta ei voi valitettavasti levityslaatua kehua. Kuivui kuitenkin nopeasti ja kiiltäväksi, siitä pisteet.

Koristelut hoituivat leimaamalla, halusin jotain herkkiskuviota, joten kukat on aina hyvä vaihtoehto. Konadin uudesta m100 -laatasta löytyi sopiva kuvio ja leimauksissa käytin Barry M:n Gold Foilia, joka on mun tämän hetken lempparein kultainen leimauslakka. Gold Foilin oon muistaakseni ostanut joskus Asokselta, mutta enää sitä ei siellä ole valikoimissa. En tiedä, mistä Barry M:n lakkoja helpoiten saisi tänne Suomeen hankittuakaan nykyään. Tyhjille kynsille vielä niitit Cesarsilta saadusta kiekosta. Tällä kiekolla on ollu kyllä paljon käyttöä, niitit päätyy nykyään jopa useammin kynsille kuin strassit. 


Omaan makuun tuli kyllä kivat kynnet, mitäs te tykkäätte? :) 

14 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kynnet! Värimaailma on ihana :)<3

  VastaaPoista
 2. Ihanan rauhalliset lakkaukset. Tykkään paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, mukava kuulla että tykkäät! :)

   Poista
 3. Onko sulla kokemusta geeleistä ja geelilakoista? Mulla on kotona uv-uuni ja geelikynsien tekemiseen kaikki tarvikkeet. Nyt ajattelin että voisin alottaa geelilakkojen käyttämisen, ne kun saa poistettua poistoaineella (geelit pitää viilata pois...). Osaatko sanoa yhtään, että tarviiko mun uusia kaikki aineet? Eli aluslakasta lähtien. Vai voinko käyttää just samoja esim alus- ja päällyslakkoja myös niiden geelilakkojen kanssa. Ja vielä, onko tipit tarkotettu vain geelien kanssa, vai käykö ne myös geelilakkojen kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en osaa oikein sanoa varmaksi, sanoisin, että varmaankin samanlaisia aineita löytyy ainakin joku primer-tyyppinen pohjustus ja ehkä jotkin alusgeelit käy varmaankin molemmille sekä geelilakkauksiin että geelikynsille. Tippejä käyttäisin itse vain geelien kanssa, kun niiden häivyttäminen yms. vaatii sitä geelin työstämistä enemmän kuin geelilakkaus. :)

   Poista
 4. Heii! Mitä käytät noiden niittien kiinnittämiseen ? Tosi kivat kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinnitän niitit, strassit yms. kirkkaalla päällyslakalla, hiukan kirkasta lakkaa koristeen alle, koriste kiinni siihen ja päälle vielä samaa päällyslakkaa. :) Kiitos paljon!

   Poista
 5. Kauniit :) Mun silmää mielyttää kovasti nudet lakkaukset, ja huomaan et näin talvella vieläpä enemmän kuin muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, nudeja tulee tehtyä varsinkn glitterövereiden vastapainoksi näin talvisin. ;D

   Poista
 6. Kosmetik4lessiltä saa ainakin Barry M:n lakkoja :) Itse sain juuri tänään tilauksen ja nappasin Glitterati- kokoelmasta kolme lakkaa. Barryt kuuluu myöskin alekoodien piiriin (toisin kuin Sigma ja Essence) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! En oo tuohon Kosmetiks4lessiin tutustunut, mutta kuullut että monet sieltä tilailee. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)