perjantai 21. marraskuuta 2014

Ostohyvitys - helpotusta shoppailumorkkikseen


*Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Ostohyvitys.fi* -palvelun kanssa. Mielipiteet ja käyttökokemukset ovat täysin omiani. Mainoslinkit merkattu tähdin.


Viikonloppu, mikä ihana syy shoppailla, vai mitä? ;)

Tässä blogissa pitäydytään yleensä tarkkaan kynsiaiheissa. Poikkeuksia tapahtuu silloin, jos mulla on jokin erityinen syy kirjoittaa muista asioista. Tänään haluan vinkata teille palvelusta, jota oon itse käyttänyt tyytyväisenä yli vuoden jo ja saanut rahaa takaisin tekemistäni ostoksista. Auttaa myös tätä shoppailumanian moraalista puolta, kun osan käytetyistä rahoista saa takaisin. ;D Miten palvelu toimii?

Mitenkäs se palvelu toimii siis? No, rekisteröidy* palveluun, muista kirjautua aina sisään ja siirry haluamiisi kauppoihin Ostohyvitys.fi* -sivuston kautta. Täten bonukset kirjautuvat tilillesi. Osa verkkokaupoista maksaa kiinteän summan per tehty ostos, mutta suurin osa verkkokaupoista, joita itse käytän noudattavat prosenttikorvausta. Täten ostostesi koko loppusummasta palautetaan jokin tietty prosentti, joka vaihtelee verkkokaupoittain, Ostohyvitys-tilillesi. Kun tilisi saldo Ostohyvityksessä ylittää 15 euron rajan, voit pyytää rahoja pankkitilillesi. 


Miksi käyttäisin Ostohyvitystä?

Miksipä et? Jos haluaa nettishoppailla ja saada osan käyttämistäsi shoppailurahoista takaisin, en näe syytä, miksi kukaan jättäisi käyttämättä Ostohyvitystä. Itse olen suositellut palvelua kaikille läheisilleni, joiden tiedän nettishoppailevan. Se on vain kätevää ja kivaa, tuntuu että voi shopata hieman paremmalla omallatunnolla, kun saa edes vähän käyttämistään rahoista takaisin. Vähän niinkuin käyttäisi joitain alekoodeja. :)
Itse ostan esimerkiksi Zooplussalta kissalle kuivamuonat ja käytän aina Ostohyvityksen sivua, jotta saan osan rahoista takaisin. Samaten olen ostanut mm. Yves Rocherilta, Sokoksen verkkokaupasta, Lensonilta ja esimerkiksi Omenahotellin varauksestakin sain pienen summan takaisin. 

Verkkokauppoja on tuolla laidasta laitaan listattuna, itse ajattelin seuraavaksi hankkia lisää Victoria's Secretin Body Mistejä Nordicfeeliltä Ostohyvityksen kautta. Katson aina ennen ostamista, löytyykö verkkokauppa Ostohyvityksen sivuilta ja menen sitä kautta verkkokauppoihin ja otan bonukset itselleni. :) 


Kiinnostaako liittyminen ja bonuksena S-ryhmän lahjakortti? 

Tämän yhteistyöpostauksen myötä sain tarjota teille seuraavanlaisen edun. Rekisteröitymällä tämän linkin kautta* ja tekemällä ensimmäisen, vähintään 25 euron arvoisen ostoksen sivun kautta 90 päivän aikana liittymisestä saatte 10 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin. Eli bonusta ostoksista ja vielä lahjakortti päälle, aika reilua sanoisin. Palveluhan on ilmainen, eikä liittyminen maksa mitään.Onko muita Ostohyvityksen nimeen vannovia nettishoppailijoita? :)

23 kommenttia:

 1. Täällä myös yksi käyttäjä :) Olisi tosin kiva, jos kaikki ostokset hyväksyttäisiin, kun osa jää hyvittämättä ja jäävät sinne roikkumaan.

  Ostohyvityksellä on joskus kivoja tarjouksia ja etuja. Pitäisi vaan aina muistaa, että missä saa Pinssejä ja missä Ostohyvitystä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, mulla ei oo vielä käynyt niin että ei ois hyvitetty. :o Mutta joo, kätevä on!

   Poista
 2. Toi on tosi kätevä palvelu ja just eilen tilasin tuota apuna käyttäen pari joululahjaa netistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitäis muistaa hyödyntää tuota joulushoppailuihin itsekin. :)

   Poista
 3. Joo, mäki oon rekisteröitynyt tonne, tosin unohdan aina käyttää sitä... Silti hirveen kiva keksintö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama ongelma, että unohdan, mutta nyt latasin selaimeen semmoisen lisäosan, joka muistuttaa jos menee sivulle josta saa Ostohyvitystä, kannattaa koklata! Löytyy Firefoxille ja Chromelle ja sen löytää sieltä Ostohyvityksen sivuilta ainakin. :)

   Poista
 4. Oih, kiitti vinkistä Minttu! :)

  VastaaPoista
 5. Kätevä on tosiaankin, käytän kans itse ko piilareita ja vaatteita tulee jokatapauksessa tilailtua netistä ;)

  VastaaPoista
 6. Mä en oo koskaan kuullutkaan moisesta!? Mut täähän on hieno keksintö! Itsellä tulee vaan aika vähän netistä tilattua muuten ku just kynsilakkoja ja muuta kynsitilpehööriä, mut kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huuui, no hyvä että nyt törmäsit tähän postaukseen, kannattaa kyllä hyödyntää tuo etu jos vaan löytyy sopivia kauppoja tuolta. :)

   Poista
 7. Toi on tosi kätevä, mutta en koskaan muista käyttää tätä! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, suosittelen Ostohyvityksen sivuilta löytyvää selainlisäosaa, se muistuttaa kun menee jollekkin sivulle josta voi saada ostohyvitystä. :)

   Poista
  2. Kätevää! Mahtaakohan se toimia, kun mulla on mainostenesto päällä... Koko Ostohyvitys-hommaa pitäis käyttää toisella selaimella, muistaakseni... :/

   Poista
  3. Öööm siis se lisäosa mun mielestä toimii vaikka ois mainostenesto, mutta sitten tosiaan kun aikoo ostoksia tehdä niin kannattaa ottaa esto-ohjelma pois että kirjautuu varmasti hyvitykset. :)

   Poista
 8. Mielenkiintoinen paikka. Ja ihan hulvattoman hauskat käyttöehdot. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, mitä siellä oli? :)

   Poista
  2. Ei mitään pelottavaa. :) Poistavat vaan vastuun itseltään täysin, esimerkiksi kuolemantapauksissa ja onnettomuuksissa, jotka johtuvat heidän palvelun käytöstä. (voiko shoppailuun kuolla?) :D

   Poista
 9. Oon myös liittyny tuonne mut jotenki se aina unohtuu tosin ei paljoa ole netistä tullu tilailtuakkaan nyt viime aikoina Jos ebaytä ei lasketa mukaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eBaysta tulee itekkin tilailtua paljon. :)

   Poista
 10. Tuo kuulostaa kyllä tosi kätevälle palvelulle, varsinkii jos shoppailee netissä usein :) Mutta tiedätkö muuten onko olemassa sellasta harjoittelu kynttä, jota vois käyttää monta kertaa? Tarkotan siis sitä kun esim kynsikiekolta ei voi poistaa lakkoja kun se muovi ei kestä kynsilakanpoistoainetta. Tällä sivulla: http://www.kynsitarvike.fi/tuotteet/tarvikkeet/apuvalineet/harjoitussormi_kynnella/ on sellanen mitä tarkotan, näyttää kyllä vähä sellaselle ettei kestä lakan poistamista... Ois tosi kätevää jos vois aina poistaa edelliset lakkaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevä se kyllä on. :) Mä veikkaan, että ei taida olla semmoista mitä vois käyttää monta kertaa. :/ Muovi ei oikein kestä kynsilakanpoistoainetta ja useimmiten noi on just muovia. Jos haluaa harjoitella paljon, suosittelen ostamaan ison satsin jotain tekokynsiä/tippejä ja harjoitella niille, nehän on aika halpoja. :) Iskee vaikka semmosen tekokynnen taakse sinitarran ja hammastikun niin voi pitää sitä kädessä tai laittaa johonkin pystyyn.

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)