perjantai 7. marraskuuta 2014

Hempeät halloween-kynnet

Viime vuonna tein mustanpuhuvaa hämähäkinverkkoa halloweeniksi ja edellisvuonna säikäytin osan lukijoista mun verisillä halloween-pläjäyksillä, tänä vuonna ollaankin sitten vähän hempeämpinä.
Kynsillä:

China Glaze - Get Outta My Space (vaaleanpunainen hololakka)
China Glaze - Stone Cold (musta mattalakka)
+ leimauksissa DRK-A Brasilian (saatu)


Kynsille valikoitui käyttämättömistä lakoista China Glazen Hologlam -kokoelman Get Outta My Space, joka oli aivan hirvittävä laadultaan. En tiedä, olisiko pullo päässyt kuivahtamaan, mutta tasaisten kerrosten saaminen kynsille oli jotain todella hankalaa ja lakka oli jankkia kuin mikäkin. Veikkaan kuivahtamista, koska en vaan suostu uskomaan, että ChG pettäisi näin pahasti laadullaan. En siis torppaa koko kokoelman laatua siksi, kun en ole varma, voisko olla kyse jostain omasta töpeksinnästä.

Tuo Hologlam on hieman njähnjäh-kokoelma ollut mulle kyllä muutenkin, toistaa värimaailmaltaan pitkälti OMG! - kokoelman lakkoja, lisäten muutaman lakan eri sävyillä tuohon paljon hehkutettuun, jo HTF:ksi käyneen kokoelman lakkasävyihin. Minusta nämä eivät ole samanlaisia holoja, metallisempia selvästi koostumukseltaan, eikä efekti ole aivan yhtä voimakas. Toki, jos OMG-holoja on jäänyt sävyjen takia kaipaamaan, niin tämä Hologlam kyllä siinä mielessä on varmasti mieluinen kokoelma. Mulle nuo OMG:it ovat rakkaita lähinnä niiden arvon ja iän ja maineen takia, joten en näe tätä Hologlamia niin kiinnostavana itselleni. Kauniita holoja on niin monella eri merkillä ja paremmalla laadulla.

China Glazen mustanmattainen Stone Cold sen sijaan on laadultaan niin priimakamaa kuin voi olla. Kuivaa nopeasti mattapintaiseksi ja peittää vaikka yhdellä kerroksella. Sopii leimaukseen, yksikseen ja ties mihin. Tämän pinta on shimmerinen, voisin tituleerata tätä kyllä yhdeksi lempi mattalakoistani. Kuin tuhkaa kynnellä, kaunis ja monikäyttöinen lakka The Hunger Games -kokoelmasta.


Mitä kokemuksia teillä on Hologlam -kokoelman lakoista, onko laatu ollut yhtä kuraa kuin mun omassa, vai sattuiko mulle joku maanantaikappale? Mites kynnet, iskeekö? :)

16 kommenttia:

 1. Ihanat halloweenkynnet, sopivan erilaiset! :)

  VastaaPoista
 2. Mullakin kaksi Hologlamin lakkaa ovat laadultaan aivan kuraa. Juurikin tuo GOMS ja Infra Red. Kaverillakin oli joku kokoelman lakka, joka oli myös ihan kökkölaatuinen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, eli ilmeisesti on kokoelmassa suurta vikaa laadussa. 8(

   Poista
 3. Toi mattamusta on ihan jäätävän nätti ja nuo kallot on yks mun lempileimoista! :) Koko lakkauskin kaunis ja kokonaisuus toimii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis lakka joo, kiitos kovasti! :)

   Poista
 4. Tuosta CG:n Stone Coldista leimauksissa tulee mieleen sellaiset samettiset kohokuviot, todella hieno ja sopivasti erilainen jälki. Tässähän alkaa hiirikäsi hapuilla eBayn suuntaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä joo tulee mieleen, se on kyllä hanakka lakka leviämään leimauksissa myös. Ehdottomasti hankinnan arvoinen lakka kyllä! :)

   Poista
 5. Tuo leimauslakka Stone Cold on... sanoinkuvaamaton! Ja nuo pääkallot :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on vallan söpöjä nuo kallot, jos näin voi sanoa. ;D

   Poista
 6. Hei, ihqu lakkaus! Juur eilen ravistelin Stone Coldia ja mietin mitä siitä keksis! Holottimet olen jättänyt muille, ei vaan ole mun juttu mutta näyttää tässä vallan kauniilta, fiude :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat! Mun mielestä kans toi leima näyttää samettiselta kohokuviolta (:

  VastaaPoista
 8. Nää on tosi ihanat! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)