sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kukallista ja kimaltavaa

Tänään on vuorossa kynnet, jotka rakentuivat hyvin yksinkertaisista aineksista.

Kynsillä:

Essie - Pure Pearlfection (shimmer, saatu)
+ tarroja


Aina pitäis muistaa tälläisten melko paljaiden kynsien kanssa, että kynsien keltaisuus näkyy näissä kyllä tosi hyvin. Vaikka ne ei sillee nopeasti huonevalaistuksessa katsottuna näyttäis keltaisilta, auta armias kun viet ne päivänvalolampun alle ja pooof! 


Tuo Essien Pure Pearlfection on tooosi tosi ohut shimmer, tällä ei todellakaan saa kynsiä peittoon, mutta tällä saa nättiä kimallusta jonkin lakan päälle tai tällä saa kivan pohjan jollekkin tämäntyyppiselle paljaspohjaiselle lakkaukselle. Kynsillä on kolme kerrosta. Levittyvyys leveän sudin kanssa oli hyvä ja lakka kuivui nopeasti. 

Nuo tarrat on jotain eBay-kamaluuksia, joita ei meinaa saada ehjinä arkista irti sitten millään. Aivan toivotonta, mutta sain sentään muutamat tarrat jokaiseen kynteen taisteltua ehjinä ja uhraten samalla monta tarranpuolikasta roskiin.Mitäs tykkäätte kynsistä? :)

6 kommenttia:

 1. Oi, täytyy sanoa että ovat tosi nätit! Yleensä saan kylmiä väreitä lakkailuista, joista oma kynsi paistaa läpi, mutta nää on kyllä tosi kauniit jostain syystä! Oih :)

  VastaaPoista
 2. Nätit :) Luulin noita eka kuivakukiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hihii kieltämättä näyttää kyllä niiltä. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)