maanantai 17. marraskuuta 2014

Merellistä ja sinistä

Inspis näihin kynsiin lähti siitä, kun kysyin toiselta puoliskoltani, että mitäs väriä kynsille tänään laittaisin. Vastaus oli äärimmäisen epämiehekäs, ajatellen että mun näkemyksen mukaan värit, joita miehet osaavat nimetä, rajoittuvat maksimissaan viiteen kappaleeseen ja nuo viisi sisältävät niinkin isoja erikoisuuksia kuin 'sininen', 'musta' ja 'no joku punainen', mut nimittäin laitettiin tekemään kynnet värillä merensininen. Merensininen, wohoo! 

Loppujen lopuksi näistä ei sitten oikeastaan edes tullut edes merensiniset kynnet (sori sori), mutta oon niin ylpeä tuosta, että merensininen tajuttiin väriksi. Jos ei nyt ihan merensiniset kynnet, niin ainakin merelliset ja siniset. ;)
Kynsillä:

Sally Hansen Satin Glam - Teal Tulle (sininen mattalakka, saatu)
Peggy Sage - 1011 Nuit (musta creme, saatu)
OPI - Austin-Tatious Turquoise (sini-vihreä shimmer)
+ koristeluissa Orly Instant Artist - Platinum Glitter & Orly Instant Artist - Crisp White (hopeaglitter ja valkoinen koristelulakka)
+ leimauksissa China Glaze - Millennium (hopea metallic) & Cheeky CH38
+ swarovskit
Näistä tuli mun makuun kyllä niin sekavat kynnet, jotenkin liikaa kaikkea. Oma vika, kun piti tunkea kaikkea mahdollista. ;)

Tiesin, että OPI:n Austin-Tatious Turquoise on ohut shimmer, joten en halunnut sitä yksinään kynsille. Niinpä sen alle, sekä raitakynnen pohjaksi valikoitui Peggy Sagen musta creme nimeltään Nuit, joka on 1-Coat -kokoelmaa. Peggy Sage piti kyllä lupauksensa hyvin, kyllä tuolla varmasti ainakin lyhyemmät kynnet peittää kerroksella huoletta, pidemmätkin jos levittää huolellisen kerroksen. Laatukin oli hyvä, kuivui nopeasti ja kiiltäväksi, ei kaljuuntunut tai raidoittunut. Sivellin oli myös mun makuun, hieman pyöreäpäinen, joten helppo saada lakat tasaiseksi lähelle kynsinauhaa, joten sanoisin, että tää kiipes tällähetkellä mun omaksi suosikkimustakseni. Se on paljon sanottu se. Koristeluiksi pistin pikkurilleihin ihanat swarovskit, näitä ei meinaa koskaan malttaa käyttää vaikka onhan ne muovisia strasseja huomattavasti näyttävämmät kynsillä. :) Raitakynnet viivoittelin Orlyn Instant Artisteilla.

Sally Hansenin Satin Glam -kokoelmasta näille kynsille pääsi vaaleansininen Teal Tulle. Tuo ei oo ihan puhtaan vaaleansininen, vaan juurikin hieman sinivihertävä, Kahta kerrosta en uskaltanut jättää kynsille, vaan piti laittaa kolmaskin varmuuden vuoksi. Tämän kuivumispinta on tuollainen shimmerinen matta, tosi kaunis. Väri ei oo niin mua, siksi ei oo päässyt kynsille aiemmin. Ylipäätään siniset lakat jotenkin jäävät käyttämättä, vaikka tykkäänkin melkein kaikista väreistä. Leimaukset tein Cheekyn kesäkokoelman laatalla ja tietenkin hopeista suosikkileimauslakkaa China Glazen Millenniumia käyttäen.


Mitäs tykkäilette kynsistä, onko teidän makuun liian sekavat vai sopivasti kaikkea? :)

2 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)