keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Halkeilevaa merta

Zoyan kesäinen Bubbly-kokoelma on mulla vielä osittain testaamatta. Kokoelman sain Zoyan maahantuojalta testiin, lakkoja saa tilattua osoitteesta info@nailcity.fi ja nämä ovat 15,50 €/kpl + pkt 3 euroa taikka näitä saa ostettua suoraan jälleenmyyjiltä, lista myyjistä löytyy täältä. Nää Bubblyt on jänniä glittereitä, näissä on jellypohja ja paljon iridescent-glitteriä mukana. 
Kynsillä:

Zoya - Muse (sinivihreä glitter, saatu)
China Glaze - Black Mesh (musta crackle)
Pitkästä aikaa cracklea! Oon ihastunut kovasti glitterpohjaiseen crackle-lakkaukseen, olis ajatuksena kokeilla jotain kunnon glitterkerrostusjuttua ja sen päälle cracklea. Tälläkertaa pohjaksi pääsi kuitenkin sinivihreän merellinen Muse, joka tuo värimaailmaltaan mieleen OPI:n Catch Me In Your Netin ja sen lukuisat dupet. Koostumusta ja väriä ajatellen tämä on aika samannäköinen, kuin Delush Polishin Ocean Sapphire, mutteivät dupeja ole kuitenkaan. Merenneitolakkoja molemmat! Ekalla kerroksella pelkäsin, ettei tää peitä ollenkaan, mutta kolme kerrosta riitti hyvin peittämään mun kynnet. 

Nuo cracklet on kyllä säilyvyydeltään huonoja lakkoja. Tuo mun ChG:n musta crackle ei oo kovin montaa kertaa käytössä ollut ja se on ihan jankkia jo. Vois sitä varmaan koittaa ohentaa jos se tokenisi, mutta veikkaan että se ei pikaista helpotusta tuo kun nuo on niin nopeita kuivumaan että joka kerta kun pulloa raottaa niin on vaarana että kuivahtavat. On tuo lakka toki jo vanhakin, mutta ärsyttää että lakka jota ei usein edes käytä on tuossa kunnossa. :/ Kovin pitkäikäiseen käyttöön ei crackleja välttämättä kannata siis haaveilla, vaikkakin mun mielestä esim. OPI:n cracklet tuntuvat pysyvän China Glazeja paremmin ruodussa.


Eikös ookkin ihana tuo Muse, sopiiko teistä cracklen alle? :)


15 kommenttia:

 1. Valkoinen tähdikki5.11.2014 10.28

  Hauska lopputulos! Tiedätkös, mulle tulee tuosta lakkauksesta jostain syystä mieleen liskomeininki. Olis sopinut vaikka Halloween-lakkaukseksikin siinä mielessä, hehe. Olisko sulla ideoita valkoisen/luonnonvalkoisen cracklen käyttöön? Nimittäin mulla loppuu ideat kesken. Taisi olla vähän virhe edes ostaa tuota valkoisena - se on haastava yhdistää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Mä mietin just että valkoisen cracklen alle vois kanssa sopia joku sateenkaariglitterkerrostus. Tai sitten joku persikka, vaaleanpunainen tai jotain semmoista. 8)

   Poista
  2. Valkoinen tähdikki6.11.2014 21.15

   Persikkaisella pohjalla oon kokeillut, täytyypä kokeilla myös tuota glitter-ideaa. Kiitos vinkistä! Oon myös yrittänyt saada vaihtelua siten, että oon laittanut jonkun hilelakan crackle-lakan päälle.

   Poista
 2. Ihanaa, kun joku tekee crackleja! Mä niin tykkään näistä, paitsi en itse niistä lakoista, jotka jankkiintuu ensihökäisyllä kuten sanoitkin. Isadorat on ihan kamalia, Essencet vaikuttaa paremmilta ja muita mulla ei olekaan. Sain Isadoran mustan pelastettua ohentajalla mutta tuskin pitkäksi aikaa. Kyllä tuo Zoya on taas kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäilet ja tosiaan nuo cracklet on kyllä ärsyttäviä jankkiintujia. ;(

   Poista
 3. En oo crackle-fani, mutta Muse vie kyllä pisteet kotiin kauneudellaan ja "pelastaa" siten mielestäni tän lakkauksen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, hyvä jos näin. ;D Cracklet kyllä jakaa mielipiteitä, monesti niistä joko tykkää paljon tai sitten ei ollenkaan.

   Poista
 4. Aivan ihana lakka ja todella hyvältä näyttää cracklen alla! :) Pitää itsekin joku päivä kaivaa cracklet ja glitterit esille, todella inspiroiduin tästä! :) Muutenkin ihana blogi sulla, liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät, kiitos! :) Tervetuloa lukijaksi myös! ;)

   Poista
 5. Oi vautsi, hienot kynnet! Tunnustaudun itse crackleihin negatiivisesti suhtautuvaksi, mutta kokemukseni crackleista toisaalta rajoittuvat IsaDoraan. Myös sävyjen kanssa oli ongelmia, enkä oikein keksinyt, minkä lakkojen kanssa crackle olisi näyttänyt hyvältä. Ei ole enää kokoelmassani crackleja... Nämä kynnet sen sijaan saavat minut kyseenalaistamaan omat käsitykseni crackleista, hienoimmat crackle-kynnet koskaan! :) Ja tuo Muse on aivan sairaan hienot, todella sopii mustan alle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kiva kuulla että horjutin sun epäuskoa crackleihin näillä kynsillä, kannattaa kokeilla tosiaan jotain tosi kimaltavaa simppelin crackle-värin alle, toimii!

   Poista
 6. wou! pakko itekki tehä tämmöset!! iha törkeen hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tee ihmeessä! :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)