lauantai 29. marraskuuta 2014

Abstraktia ja graafista sinililaa

Huups, oon koittanut pitää tätä joka toisen päivän postaustahtia yllä ja tänään meinas melkein jäädä postaukset luonnoksiin. Tässä kuitenkin uudet kynnet nähtäväksi taas.

Kynsillä: 

Essie - Truth Or Flare (vaaleansiniharmaa creme, saatu)
Peggy Sage - 5009 Maylis (violetti creme, saatu)
Wet n Wild - Dutches (glitter, saatu)
Essie - Blanc (valkoinen creme)
Seppälä - Musta (creme, saatu)
+ leimauksissa Seppälä Matt - Lilac (saatu) & Pueen 52 (saatu)
Alkuperäinen idea lähti parin cremen, Peggy Sagen Mayliksen ja Essien Truth Or Flaren yhdistämisestä. Värimaailmaksi valikoitui täten sinivioletti ja lähdin lisämään vielä nimettömään glitteriksi Wet n Wildin XoXoa

Koristeluissa mietin hetken, että mitäs sitä tekis. Jotenkin tuli mieleen, että ois kiva tehdä graafisia kuvioita tai muuta, kun muistin Pueenin laatan 52, jossa on tuollaisia graafisia abstraktikuvioita. Sillä sitten stämppäilin yhden kynnen, mutta jotain muutakin piti keksiä. Ei leimaa, eikä strasseja, kunnes keksin, että siveltimellä sais tehttä kivaa sekasotkua kynsille. Mustaa, valkoista ja sinistä sinne tänne keskisormeen ja pikkurilliin. 

Essien sininen Truth Or Flare oli kyllä tuttua Essie-laatua. Levittyi, peitti ja kuivui hyvin. Peggy Sagen Mayliskaan ei huono ollut, vähän levityksessä meinas kaljuuntua, mutta hyvin pari-kolme kerrosta riitti kyllä. Wet n Wildin XoXo ei ihan kolmella kerroksella peittänyt mun kynsiä, mutta tää efekti sopi mun mielestä lakkaukseen silti ihan hyvin. Seppälän mattalila vaikutti niin peittävältä lakalta, että päätin kokeilla sitä leimauksessa ja sehän toimi! Päällyslakalla siitä sai kiiltävänkin. Tykkäsin kyllä kynsistä ihan, vaikka yleensä sinilila ei oo se yhdistelmä, johon helposti tarttuisin. 


Mitäs tykkäätte kynsistä, onko teidän makuun? :)

12 kommenttia:

 1. Oi, tosi nätit! Mullakin on ollut testauksessa seppälän mattalila leimauksessa, ja hyvin on pelittänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, se kyllä toimii hyvin leimauksessa, niinkuin monet noista Seppälän mattalakoista. :)

   Poista
 2. Upeat kynnet! Tuollaiset graafiset abstraktihässäkät ovat aivan parhautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ne on kyllä kivoja tehdä. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)