maanantai 1. joulukuuta 2014

Sorbetti keskelle talvea

Sorbettiliukuvärit kynsille keskelle synkintä ja pimeintä aikaa? Yes please!
Kynsillä:

Barry M - Peach Melba (persikkainen creme)
Seppälä - Creamy Citrus (keltainen creme)
China Glaze - Glimmer More (glitter, saatu)

Kynsillä nähdään jo tuttu Barry M:n Peach Melba, joka on mun yks lemppareimpia persikkaisia cremejä. Tää on sopivan vaalea ja levittyy ja peittyy kivasti. Sainki lisää ko. merkin lakkoja miehekkeeltä Lontoosta, ihania glittereitä, joita esittelen teille myöhemmässä postauksessa. :)

Toinen lakkauksessa käytetty creme sen sijaan ei nyt kovin ylistäviä sanoja saa osakseen. Seppälän cremejä mulla on paljon, mutta niiden laatu on tosi vaihtelevaa. Tää keltainen ei kyllä ollut yhtään nappiostos, ostinkin tän lähinnä hätävaraksi kun mulla ei ollut mitään lakkoja reissuillani mukana ja kynnet huusi uutta lakkausta. Creamy Citrus ei levittynyt kivasti yhtään ja haisi jotenkin tosi jännälle. Liukuvärjäyksessa Peach Melban kanssa tää kyllä menee hyvin.

Lakkauksen glitterinä on China Glazen uudehkon Surprise -kokoelman Glimmer More. Tässä on erikokoisia ja näköisiä glittereitä ja tää on kyllä vallan nätti. Mielestäni keksin sille ihan sopivan pohjankin. :)  Vähän saa kyllä toki asetella glittereitä sopiville paikoille, mutta lopputulos on kyllä mielestäni sen arvoinen.


Mitä te tykkäätte, tuliko sorbettimainen fiilis näistä? :)

10 kommenttia:

 1. Näistä tulee mieleen ihan se yksi väriä vaihtava lakka, olikohan se Silly Polishin? :) Tosi kivat liukuvärjäys tuolla kynnen kärjessä oikeastaan vain ja värejä vuorotellen. Glitterkin sopii tähän vallan mainiosti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, Silly Polishilla tais olla just jotain tommosia. 8)) Kiitos paljon!

   Poista
 2. Tosi piristävät kynnet tähän pimiään aikaan! :) En yleensä oo tosta samasta glitteristä tykänny, mut löysit semmosen pohjan sille, et se on nätti. :D

  VastaaPoista
 3. Aah todella sulokkaat kynnet! Juuri sopivaa piristystä tähän vuodenaikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän, piti vähän vaihtelua saada näihin synkkiin kynsiin. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)