sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Käyttämättömien ABC-haaste: G

Punaisista tunnelmista burgundyn punaruskeisiin! Kynsille pääsi kauan käyttämättömissä ollut lakka, joka ei vaan jostain syystä oo päässy kynsille. 
Kynsillä:

OPI - German-Icure By OPI (burgundy-ruskea shimmer)
IsaDora - Glorious (vaalea shimmer, saatu)
+ niitit (saatu)
En oo aikoihin tehny mitään ranskiksia kynsille ja nytkin vain yhdelle kynnelle semmoinen päätyi. Muille kynsille laitoin OPI German-Icure By OPI:a. OPI:n shimmerit on kivan luotettavia yleensä, niinkuin tämäkin oli. Mä en tollaselle punertavalle ruskealle oikein lämpene itselläni, siksi tää lienee jäänyt käyttämättömiin niin pitkäksi aikaa. Jälkeenpäin harmittelin, etten tehnyt kaikkia kynsiä tuollaisiksi kuin tuo nimetön tässä on, koska niistä tuli nätit.

Nimettömässä mulla onkin IsaDoran Gloriousta, joka on vaalea lakka ja taittaa hieman beigeen. Nää IsaDoran Ray Of Light -kokoelman lakat on jotenkin ihania, monikäyttöisiä ja sopii monenlaisiin lakkauksiin. Ehkä näissä sävyerot tuon kokoelman välillä on niin pieniä ettei niitä montaa sinänsä tarvitse, mutta onhan ne nättejä omistaa vaikka useampiakin. Niittikoristelut vielä kruunasi nämä kynnet.

Tää ABC-haaste on kyllä kiitettävästi tyhjännyt mun käyttämättömien laatikkoa, mitähän se kertoo mun kynsilakkailusta. Veikkaan, että runsaudenpula on johtanut siihen, että kynsienlaitto jotenki jää. Kun vaatii efforttia ensin käydä läpi lakkoja mitä laittais ja sitten vielä se lakkailu. Nyt mulla on helpottanut ABC-haasteen myötä tää kun on vaan muutamia lakkoja kustakin kirjaimesta joista valita. 


Miltäs kynnet näyttää, tykkäättekö yhdistelmästä? :)

12 kommenttia:

 1. Tuo OPI on yks mun lemppareista, ja toi yks aksenttiranskis sopii tohon kun nenä päähän!

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit, värit sopivat hyvin yhteen! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä nää sun lakkaukset aina jaksaa ihastuttaa, minusta just hyvät noin, että yksi kynsi hieman erilainen :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit ja värit sopii yhteen :)

  VastaaPoista
 5. Oii kun on upeat kynnet! <3 <3

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)