lauantai 20. joulukuuta 2014

Kimaltavia hiutaleita

Pakkasta, lunta, jee! No jee pelkästään lumelle, kylmyys ja pakkanen on ihan jees siihen saakka, kun ei tarvi kauheasti olla pihalla ja sisällä on toimiva lämmitys. Nyt kuitenkin sain päähäni tehdä pakkaskynnet, melkein tuntee lumen ratisevan kenkien alla kun näitä katsoo.
Kynsillä:

Color Club - Take Me To Your Chateau (vaaleansininen creme)
Barry M - Diamond Glitter (glitter)
+ leimauksissa Konad Special Polish White (saatu) & Bundle Monster BM-323
Pohjana näissä on Color Clubin ihana Take Me To Your Chateau, joka on vanha vanha lakka, mutta edelleen loistokunnossa, parilla kerroksella ihan täydellinen peittävyys ja levittyvyys on tässä hyvä. Tää on mun vaalein sininen lakka, ihan vaaleita sinisiä mulla ei oikeastaan kovinkaan edes ole, kun en oo sinisten ystävä. 

Sinisen päälle täytyi saada kimallusta, eli glitter käyttöön! Halusin kuitenkin pitää glitterin maltillisissa rajoissa, ettei se veisi huomiota kokonaan hiutaleilta, joten valitsin miehen Lontoosta tuoman Barry M:n hopeaglitterin sinisen päälle. Leimauksiin vielä Bundle Monsterin hiutaleet ja valmis.  


Mitä tykkäätte näistä pakkashiutalekynsistä? :)

12 kommenttia:

 1. Voi, miten hillityn kaunista ja viileää :). Todella upea kokonaisuus!

  VastaaPoista
 2. Ihanan hempeät! Täälläpä on Oulussa satanut koko päivän lunta! Ja pakkastaki on sopivat -3. Valkea joulu tuli sittenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, täällä lännessäkin ihanan lumista! :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)