maanantai 22. joulukuuta 2014

Piparminttuinen ja punavihreä joulu

Kohta on joulu joulu joulu! Tänä vuonna tää joulukuu on menny niinku ekstranopeasti, tuntuu, ettei pysy mukana ollenkaan. Kuitenkin parit joulukynnet tälle joululle vielä ehtii julkaista, niistä yhdet tässä ja jouluaattona sitten viimeiset. :)

Kynsillä:

Essie - Hip-Anema (punainen creme, saatu)
Essie - Blanc (valkoinen creme)
China Glaze - Emerald Sparkle (vihreä glitter)
KBShimmer - Candy Cane Crush (valko-punainen glitter)
+ leimauksissa Konad m12 (saatu) & Bundle Monster - BM-205 & OPI - Live And Let Die

+ niitit

Oon kyllä sitä mieltä osittain, että luovuus kynsiä laittaessa vahvistuu, jos tarvikkeita on käytettävissä vähemmän! Ainakin itselläni on niin ja siksi suosinkin noita ABC-haasteita ja myös monesti matkalle lähtiessä kun on rajoitettu määrä tarvikkeita, tulee keksineeksi yhdistelmiä, joita ei muuten keksisi. Näissä kynsissä piti inspiroida, kun leimauslakkoja olin houraillessani ottanut mukaan vain mustana ja valkoisena, eikä vihreitä lakkojakaan tuntunut olevan sopivia.

Essien Hip-Anema ja Blanc saivat toimia tämä skittletten cremeinä. KBShimmerin ihana, piparmintuntuoksuinen, valko-punainen glitter Candy Cane Crush vaati alleen jonkin lakan, sillä se ei peitä yksinään. En tahtonut sen alle valkoista, sillä sen pohjaväri on kellertynyt enkä punaista, sillä glitterit pääsisi kunnolla edukseen samanvärisellä pohjalla. Niinpä piti kehittää jokin muu ja vihreähän sopii jouluun mainiosti. 

Leimaus oli oma tuskansa, mutta Hip-Anema toimi kyllä punaisena leimauslakkana kivasti, leimasin Merry Christmas! -tekstin Konadin m12 -joululaatasta, joka onkin ollut ilmeisen suosittu, kun on Cesarsilta loppu. Vihreitä cremejä mulla ei ollut mukana, joten piti ottaa peittävimmän oloinen shimmer joka mukaan tarttui, eli OPI:n Live and Let Die. Tällä leimasin Bundle Monsterin BM-205 laatasta joulupaketin ja OPI leimasikin jotenkin, ei hyvin eikä kovinkaan peittävästi, mutta tavallaan jopa pidän sen läpikuultavasta efektistä. Loppukoristelut hoidin pienin niitein. 


Jostain syystä pidin kynsistä kovasti, mitenkäs te, tykkäättekö tästä skittlettestä? :)

14 kommenttia:

 1. Tosi kauniit joulukynnet, kivasti oot yhdistellyt eri värejä ja menetelmiä! :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten kauniit!<3 Candy Cane Crush on herkku!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattista, se on tosi ihana joululakka kyllä! :)

   Poista
 3. Vaikka on käytetty jouluisia teemoja ja värejä niin nää ei huuda et joulujoulujoulu! Tykkään kyllä joulusta ja joulukynsistä, mutta jotenkin nää vaan saa pisteet jouluisesta huomaamattomuudestaan ja tyylikkyydestään. :D Ei nyt mitenkään järkevä kommentti joten: tykkään siis! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että tykkäilet! :)

   Poista
 4. Ooooo <33

  Mukavaa joulua Sonnelaan koko löörille ^___^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos samoin sinne Pandalaan! ;)

   Poista
 5. Such a nice combination <3 Gorgeous nails

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)