maanantai 8. joulukuuta 2014

Käyttämättömien ABC-haaste: A

Katsottuani huolestuneena testaamattomien kynsilakkojen alati laajenevaa listaani päätin, että on taas aika ottaa ABC-haaste. Elikkäs aakkoshaaste, jossa etenen aakkosjärjestyksessä käyttämättömiä kynsilakkoja parhaani mukaan hyödyntäen. Aloitetaan luonnollisesti A-kirjaimesta.





Kynsillä:

Zoya - Arianna (magenta tekstuuri, saatu)
Wet n Wild Fergie - Gold Album (kultainen foil, saatu)
+ leimauksessa Barry M - Gold Foil & Born Pretty Store BP-17 (saatu)




Nappasin käyttämättömistä Zoyan ihanaisen Ariannan ja tein kynnet sen pohjalta. Meinasin tunkea useampaakin A-lakkaa näihin, mutta päädyin lopulta kohtuullisen simppeliin yhdistelmään. Arianna oli ihan tuttua Zoyan tekstuurilaatua, levittyi kivasti, peitti kynnet ja kuivui nopsaan. Koukeroiset leimaukset Ariannan päälle tein Born Pretty Storen leimauslaatalla ja leimauslakkana Barry M:n Gold Foil. Kultaisena lakkana mulla oli näissä kynsissä Wet n Wildin Gold Album, joka on nähty jo kynsillä aiemminkin. 

Tää on nyt äärimmäisen lyhyt postaus, mulla on ens viikolla viimeinen tentti ennen joululomaa (eli gradupaniikkiviikkoja), joten kiirettä pitelee, kun ennen sitä pitäis vielä kirjoitella kaikkia juttuja. Nythän sitä saa jo ryhtyä tekemään joulukynsiäkin, huih. Syksy menee aina niin nopsaan, ettei voi ymmärtää. 


Minusta tämä yhdistelmä oli jokseenkin elegantti, kävis vaikka juhlakynsiksi, vai mitäs ootte mieltä? :)

12 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)