perjantai 12. joulukuuta 2014

Käyttämättömien ABC-haaste: C

Jatketaan erikoisilla glitteryhdistelmillä. Mulle ei olis tullu ekana mieleen yhdistää pastellisen hempeää glitterlakkaa, jossa uiskentelee tähtösiä ja perhosia lakkaan, joka on tummanharmaa. Kuitenkin kun nyt näille outojen yhdistelmien tielle oon lähtenyt, niin piti jatkaa testailua. Kannatti kokeilla, se toimi! Tänäänpä siis yllä halinallen pehmeä kylpytakki.

Kynsillä:

Essie - Cashmere Bathrobe (harmaa shimmer, saatu)
Dollish Polish - Care Bear Stare (glitter, saatu)

Alle pistin Essien tummanharmaata shimmeriä Cashmere Bathrobea, joka taittaa hieman siniseen. Tää on melkoisen uniikki lakka mun kokoelmissa, sillä tummat harmaat ei yleensä ihan osu mun värimakuun, joten mulla ei niitä juurikaan olekaan. Mutta jos harmaaseen lisää shimmeriä, niin kyllä kyllä, mulle mulle! Harmaita shimmereitä ei ihan hirveästi oo edes tarjollakaan. Lakka peitti kivasti parilla kerroksella ja levittyi myös. Ei valittamista minkään suhteen.

Oon koklannu joskus kynsille pikaisesti tätä Dollish Polishin Care Bear Stare -glitteriä jonkin vaalean pastellin päälle, miutta silloin se ei päässyt oikeuksiinsa niin kivasti, kuin näin tummalla pohjalla. Harmillisesti ihania tähtösiä sai kalastella lakasta, niitä olis saanut olla ehdottomasti enemmän. Nuo glitterit kun ovat tässä tosi helmiäisen hohtoisia ja pastellisia, joten niiden värisävy näkyy parhaiten tummalla pohjalla. Mielenkiintoinen glitter tosiaan! Mulla ei oo tälle vertautuvaa lakkaa, vaikka tällaisia sekalakkoja mulla onkin.  Yleensä mun moniglitterit ovat glitterkoostumukseltaan sellaisia mattaglittereitä, siis niissä olevat glitterit ovat väriltään intensiivisiä, eikä tällaisia helmiäisiä. Tosi ihana lakka kyllä ja nimi vielä kruunaa kokonaisuuden. 


Miltäs halinallen kylpytakki näyttää kynsillä, ihastuitteko tekin tuohon glitteriin kuten allekirjoittanut? ;)8 kommenttia:

 1. Sait kyllä myytyä mulle tuon Dollish Polishin glitterin. :D Tilasin suitsait samantien sen Cesarsshopista, muutaman Picture Polishin seuraksi.

  Aivan ihana lakkaus! Sulla on mielikuvitus kunnossa, kun keksit kokeilla tällaisia yhdistelmiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiva kuulla että löysit lisää ostettavaa! :) Välillä tuntuu että mielikuvitus on tipotiessään, mutta on aina täytyy yrittää keksiä kaikkea uutta kokeiltavaa. 8)

   Poista
 2. Valkoinen tähdikki12.12.2014 11.14

  Mä tykkään tästä tosi paljon! Toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäilet! :)

   Poista
 3. Nätti yhdistelmä, toimii! :)
  Voi apua, mä lupasin itselleni lakkojen ostoslakon vähäksi aikaa ja nyt sitten taas törmään tällaiseen... Haluan tuon glitterin ihan jo nimensäkin takia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Hihi, tuttu tunne, ostolakot on kirottuja. ;D

   Poista
 4. Vau, nää on tosi kivat. :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)