perjantai 26. joulukuuta 2014

Käyttämättömien ABC-haaste: F

Jouluisten kynsien jälkeen on aika jatkaa aakkoshaastetta, mutta ei ihan vielä luovuta joulunpunaisesta, eihän?
Kynsillä:

Essie - Hip-Anema (punainen creme, saatu)
Essie - Blanc (valkoinen creme)
Delush Polish - Forever Young (glitter, saatu)
+ helmenpuolikkaat
En voi ajatella tuota Delush Polishin Forever Youngia ilman, että mun mieleen tulee tämä kappale. Nostalgiaa! ;) 

Forever Young on kyllä kiva lakka, lakassa on valkoinen jellypohja, johon on siroteltu punaisia sydänglittereitä ja vihreinä kimaltavia helmiäsglittereitä ja pienempää glitteriä. Nätti ja uniikki glitter! Ainahan noita sydämiä saa vähän onkia, mutta eipä tuo haitanne. Auttaa muuten, jos hetkeksi jättää pullon ylösalaisin ennenkuin alkaa onkimaan, sydämet (ja toki muut isommatkin glitterit) valuvat näin kivasti korkkia kohden.

Laitoin lakan alle Essien valkoista Blancia ja punaiset sydämet vaativat selkeästi rinnalleen lisää punaista, eli muihin kynsiin päätin pistää Essien Hip-Anemaa. Herkkiin sydämiin sopi pariksi helmenpuolikkaat minusta strasseja paremmin. Ei muuten oo tullutkaan hetkeen käytettyä helmenpuolikkaita mihinkään, musta on tullut ihan niittityttö tässä viimeisinä kuukausina.


Uusia kynsijuttujakin tuli joulun kunniaksi postilaatikkoon, whiip!
Cesarsilta sain ihanan Dollish Polishin Drooling Over Your Polishin, Polish Me Sillyn Surprise Me:n sekä Picture Polishin Siren Songin ja tuommoisen jännän postimerkkidecalin whiip, ihania! Oon meinannut jo kauan aikaa ostaa tuon DP:n Drooling Over Your Polishin, näistä uusista Picture Polish on mulle ihan uusi merkki, Polish Me Sillyhan on entinen Lush Lacquer, jota mulla on parisen pulloa. Indielakat on kyllä vallan vastustamattomia tapauksia ja Cesars onkin kunnostautunut niiden tarjonnassa. Nykyään sieltä saa tosiaan indieistä Picture Polishia, Dollish Polishia, Polish Me Sillya, Glitter Galia ja Delush Polishia.

Kohta pitäis kehittää uuden vuoden kynnetkin, huuu. Mitähän sitä keksis, yleensä musta + glitterit on melkoisen toimivaa. Tai sitten jokin kunnon väri-ilotulituskin olis kiva vaihtoehto, ehkä tuo Polish Me Sillyn pallopallonen vois toimia ;) Mitäs te ootte ajatelleet laittaa kynsille uv:ksi vai mennäänkö ihan teemattomilla kynsillä?


Mitä tykkäilette näistä joulun jälkeisistä kynsistä?

4 kommenttia:

 1. Ihanat nuo sydämet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, ne on nättejä kyllä. ;)

   Poista
 2. Upea tuo Forever Young! Ja vaikka joulukynnet alkaakin jo nostattamaan savua korvista, näissä tuo punainen on kuitenkin sen verran kirkkaampi että kynnet näyttävät kauniilta tämän kamalan jouluähkynkin keskellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana kyllä, hihih onneksi ei kasvattanut jouluähkyä nää kynnet siis. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)