perjantai 5. joulukuuta 2014

Candy Cane Girl and Roses

Joulukuu, joulukuu! Nyt voi tehdä jouluisia tai ainakin joulun väreissä hehkuvia kynsiä. Tässä ensimmäiset hieman jouluiset kynnet, joissa ollaan aloitettu hillitysti valkoisella ja punaisella. Siis karkkiraitavärejä!
Kynsillä:

Essie - Too Too Hot (punainen creme)
Essie - Blanc (valkoinen creme)
KBShimmer - Ring Master (glitter)
+ leimauksissa Color Club - Berry & Bright & Konad m76 (saatu)
+ swarovskit & strassit

Tarkalleen en nyt muista mistä inspis näihin lähti, olisko ollut tuo KBShimmerin Ring Master, jota halusin kynsille. Se vaikutti ohuelta, joten halusin sen alle jonkin punaisen ja alle valikoitui Essien Too Too Hot, joka parilla kerroksella antoi kivan peiton kynsille. Tuossa glitterisessä Ring Masterissa on mm. mustaa ja valkoista glitteriä, joten siitä tuli värimaailma koko lakkaukselle, eli valkoista cremeä, Essien Blancia päätyi kynsille myös.

Koristeluissa mulla tuli yks ajatuskatkos, nimittäin tarkoitus oli tehdä keskisormen kynnen ruusut mustalla leimauksella, mutta jostain syystä päädyinkin leimaamaan molemmat leimakynnet Color Clubin punaisella Berry & Brightilla. Leimauslaattana mulla oli Konadin m76, josta molemmat ruusukuviot löytyivät. Berry & Bright leimaa kivasti, tulos on pinkimpää kuin lakka koko kynnellä. Koristeluissa käytin vielä mustia strasseja ja punaisia swarovskin kristalleja. 

Kaikenkaikkiaan tosi sekavasti näissä on kaikkea, mutta jostain syystä tykkään tosi paljon. Värimaailma on jouluinen, mutta koristeluiden ansiosta ei liian jouluista yleisvaikutelmaa kuitenkaan. 


Vai mitäs te tykkäätte, toimiiko värit ja koristeluyhdistelmät? :)

10 kommenttia:

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)