lauantai 15. marraskuuta 2014

Wicked and dark

Tänään on palattu omalle lakkalaatikolle ja käyttämättömien lakkojen pariin. Näissä kynsissä yritinkin käyttää mahdollisimman montaa testaamatonta lakkaa.
Kynsillä:

Seppälä Nails Matt - Red Wine (matta viininpunainen, saatu)
Essie - Wicked (verenpunainen crelly)
China Glaze - Howl You Doin' (violetti glitter)
+ leimauksissa Konad m13 (saatu) & China Glaze - Where Stars Collide (violetti holo)
+ strasseja 
Tämänpäiväinen skittlette yhdistelee eri koostumuksia, mattaa, kiiltävää crellyä ja kimaltelevaa glitteriä. Juuri tuossa pari postausta sitten kirosin, miten strassit ei käy niin hyvin mattalakan päälle, joten pitihän sekin sanominen taas kumota ja kiinnittää strassit mattalakalla kiinni. ;D 

Tumman verenpunainen lakka näissä kynsissä on Essien Wicked, jonka oon bongannut alelaarista joskus ajat sitten. Lakka on koostumukseltaan crelly, eli jellyn ja cremen väliltä, tosi kiiltävän mehumainen koostumus, joka kerrostettaessa kuitenkin peittää kynnet. Vähän meinasi olla kaljuuntuvaa sorttia, mutta kolmella kerroksella sai peittoon kynnet. Koristeeksi leimailin ruusukuviota Konadin m13-laatasta ja pienet strassit vielä koristeeksi. 

Seppälän Matt -kokoelman Red Wine on mattalakka, laitoin pari kerrosta ja peittihän se kivasti. Ei raidoittunutkaan pahemmin, ehkä jotain pientä epätasaisuutta oli havaittavissa. Strassit kiinnitin L'oréalin mattalakalla ja sitä laitoin vielä lakkausten päällekin sitä noihin mattakynsiin.

Glitteriä näissä kynsissä edusti China Glazen Howl You Doin', jonka laatu oli mulle kyllä pettymys. Noin tumma lakka, olisin olettanut, että sillä saisi tyyliin kerroksella, viimeistään kahdella peittävät lakkaukset.  Lakka olikin tosi ohutta ja ei millään meinannut tasoittua edes kolmella kerroksella vaan jätti kaljuja kohtia. Höh China Glaze, ei näin. :( Kaunis lakka, mutta laatua ei vaan voi kehua. Tämä on viime vuoden Halloween-kokoelmaa. 


Jotenkin näiden kuvaaminen oli tuskaisaa, en tiedä miksi nää ei kuvissa oo yhtä paljon edukseen kuin livenä. Toivottavasti nyt jotenkin edes välittyy kuvissa näiden idea. :) Mitä tykkäilette?

8 kommenttia:

 1. Nuohan on tosi kauniit! Tykkään paljon! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit väri ja ihana kontrasti matan ja kiiltävän välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos, koitinkin saada semmoista kivaa erilaisuutta näihin kynsiin. 8)

   Poista
 3. Huomasitko, kun Carming Nails on tehnyt samanlaisen sanakirjan kuin sulla on =DD Kyllä sun blogis on vaan paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs oo hoksannu, kiitos kehuista! :)

   Poista
 4. Tuo mattalakka näyttää niin ihanalle. Yhdessä alelaarissa olleen Orlyn vastaavan just jätin ostamatta ja nyt harmittaa! Millähän todennäköisyydellä se vielä olisi siellä kun seuraavan kerran ehdin visiitille?! Amatöörivirhe :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, tuo on kyllä niin ärsyttävää kun jää harmittamaan joku alekoriin jätetty juttu. Toivotaan, että se odottais sua siellä kun pääset taas laarille. ;)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)