torstai 9. joulukuuta 2010

Työkaluja

Vähänniinkuin leikkikaluja, niin kaikki kynsijututhan on myös työkaluja eikös niin, koska eihän ilman vasaraakaan nauloja voi kiinnittää?!

Okei, nyt meni turhan syvälliseksi, mutta ajattelin esitellä saaliini teille. Näitä on tipahdellut tasaisesti postista, mutta mietin että kiva tehdä kokonainen postaus aiheesta kuin että esittelisi yhden tuotteen siellä, toisen täällä.

Kuopiosta toin mukanani vain yhden lakan, Casuellen metallinhohtoisen pinkin. Tuo pullo veti minua maagisesti puoleensa ja kun en ole tuon merkkisiä lakkoja testaillut, niin ajattelin että otanpa tämän. Hintaa pullolla taisi olla 2,90 € ja löysin tämän Maxi Kodintukusta (tai vastaavasta..)


Olen tapani mukaan onnistunut jotenkin jo sotkemaankin pullon, mutta ei se mitään. Pullossa on 10 ml tavaraa, joten olihan se halpa.

Alla tarkempaa swatchausta numerossa 20.


Pullo antoi minulle kuvan, että lakka olisi jotenkin metallinen, mutta enpä tiedä.. Aika normaalilta shimmerlakalta tuo minusta näyttää.

Laatikkoon on tipahtanut myös eräs eBay-ostos, jonka jälkeä jo eilisissä kynsissä näittekin, nimittäin irtoglittereitä. (Oonko tähän väliin muistanut sanoa, miten inhoan tätä Bloggerin uutta tekstieditoria......)


Sanon pyhit ja pahit väittelle, jonka mukaan irtoglitteriä ei voisi laittaa kuin rakennekynsiin. Minusta nuo käyvät luonnonkynnelle ihan hyvin! Kyselinkin eilen, että toivositteko tutoa irtoglitterin kiinnityksestä kynsiin ja kun sitä toivottiin, niin aion tehdä semmoisen. Luultavasti tulette näkemään videotutoa aiheesta joulukynsien muodossa, koska nuo glitterpurnukat inspiroivat minulle heti idean, joka on pakko jouluksi toteuttaa. :)

Sitten tänään saapui tiistaina (?) tilattu CesarsShopin täydennyspaketti.


Tilasin siis Konadin Top Coatia Konadien päällystykseen ja koristeiden kiinnitykseen, sitten vihreän erikoislakan, koska en vielä peittävää vihreää omista. Konadin Nail Hardnerinkin tarvitsin uuden, koska vanha alkaa vedellä viimeisiään. Sitten vielä uusi kynsinauhaöljy, tälläkertaa ananaksen tuoksuinen ja voi että se on ihana. Varastoon luottosuosikkiani Cesarsin pikakuivattavaa ja kaupan päälle pistivät appelsiinihuulikiillon. :} Nuo on muuten ainoita huulikiiltoja, joita pystyn käyttää ilman että se tarttuu joka paikkaan kun olen niin sählä. Harmi, että lopettivat tämän myynnin. :(

Semmoisia ostoksia! Nyt menen mutustamaan ruokaa ja loppuilta kuluu huomiseen tenttiin valmistautuessa, huoh!

Hauskaa iltaa kaikille! :)

PS. Kokeilin pistää kuvat isompina kuin normisti, onko parempi? Toki kuvat voi normaaliin tapaan aina klikata isommaksi, jos tahtoo tirhustaa lähempää. :}

11 kommenttia:

  1. Millanen toi sun irtoglitter on poistaa kynnestä? Mulla ei auttanu edes foliotekniikka kun tein omilla samannäkösillä ittelleni joskus glittertipit :P Se oli jotain ihan kamalaa...

    VastaaPoista
  2. Laura: En itseasiassa osaa sanoa! En ole vieä testannut, mutta mitä vähän jouduin siistimään, niin ei vaikuttanut pahalta. Varsinkaan kun tipin tekee ensin sopivalla värillä, niiin glitteriä ei tarvitse laittaa niin tuhottomasti. :)

    VastaaPoista
  3. Mulla oli joskus jotain jännää irtoglitterii mikä oli tullu joskus kun olin ihan juniori niin barbien mukana :D Äippä oli silloin sen takavarikoinu koska olisin kuulemma sotkenu paikkoja... Nyt olen kuitenkin käyttänyt sitä kynsien koristelussa ja se on todella helppo poistaa! Kuin tavallista lakkaa. Sitten innoissani ostin jostain jotain glitter juttuja, niin ne eivät taas millään lähteneet :o missäköhän tuo ero piilee niin tietäsi vähän että millaisia kynsiinsä laittaa?

    VastaaPoista
  4. Mulla ainakin on se vanha tekstieditori, ku oon vissiinkin laittanu asetuksista, et käytä vanhaa editoria:D (Asetukset -> Perus -> Yleiset asetukset)

    VastaaPoista
  5. keijju: Hmm, outoa. :o Musta tuntuu, että osa glittereistä vähän niinkuin "sulaa" kynsilakanpoistoaineesta ja osasta taas lähtee vain väri.. Ehkä ne on erilaista materiaalia sitten? En osaa kyllä sanoa miten ne voisi erottaa toisistaan.. :o

    cottoncandy: Jep, mullakin oli tuo vanha vielä, mutta sitten päätin opetella käyttämään tätä.. Ei mikä tuska. :D Muuten ihan ok, mutta kuvien asetteluominaisuuksissa olisi suuresti parantamisen varaa..

    VastaaPoista
  6. Mulla on toi uus editori ollut käytössä vaikka kuinka kauan, ja toimii ihan ongelmitta!

    Kuivattaako tuo Cesarsin pikakuivattaja lakan _oikeasti_ vai tekeekö se vain pinnasta kosketusta kestävän?

    Esim. Mavadry kuivuu itse nopeasti ja lakat rullautuu.
    Olikos sulla mitään tietoa siitä, että onko jollain merkillä jotain lakkakerrosten väliin laitettavaa kuivattajaa? Semmoiselle olis käyttöä. :)

    VastaaPoista
  7. Sanna: En tiedä miksi mulla toi kuven keskittäminen tolla uudella editorilla takkuaa joka kerta. >:I

    Kyllä se minusta kuivaa. Itse olen kamala sählä ja ilman oikeasti pikakuivattavaa lakkaa en jaksaisi laittaa kynsiä ikinä. Mavadrytakin olen kokeillut, mutta kovin hintavahan se on.

    VastaaPoista
  8. Lisäätkö kuvat jälkeenpäin, vai tekstien välissä? Itse lisäilen kuvia sitä mukaa, mihin niitä haluan ja jatkan kuvan jälkeen kirjoitusta. Näin se ainakin onnistuu ongelmitta. :)

    Täytyypä pistää testiin tuo Cesarsin pikakuivattaja.

    Tilasin muuten sitä Cesarsin vaniljan tuoksuista kynsinauhaöljyä, ja se ainakin tuoksuu enemmän lasten muovailuvahalle, kuin vaniljalle. :D
    Se kukkaistuoksu on ihana. :3
    Onko tuo ananas makea?

    VastaaPoista
  9. Sanna: Itseasiassa lisään kuvat aina ekana! :D Kun haluan lisätä ne kerralla kaikki ja sijoitella sitten tekstin väliin. Mutta tuo toimis varmaan paremmin toi sun tyyli!

    Mulla kanssa se vanilja, enkä tykkää sen tuoksusta yhtään! :D Haisee semmoiselle tuoksukynttilälle. Mutta otin riskin ja tuo ananas on paljon parempi, just semmonen makea. :]

    VastaaPoista
  10. Oii, toi pinkki (nro 1.) ton Casuellen vieres on ihan unelma ! ♥ Mikähän lakka mahtaa olla kysees ? 8 ))
    Ja muutenkii on juu iha kiva et kuvat on isompiin, näkee sit viel tarkemmin

    VastaaPoista
  11. Nebu: Lakka onpi Models Ownin Pink Explosion. :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)