tiistai 26. huhtikuuta 2011

Päivän kynnet videolla

Kun nyt tää videoputki ollaan saatu käyntiin, niin toteutetaan seuraavakin videotoive, eli päivän kynsien höpinät videolla! Videolla myös vähän juttua jostain muustakin.





Käytetyt tarvikkeet vielä kertaalleen niille, jotka eivät tahdo katsoa videoa:
Depend Basecoat (Kicks)
China Glaze - Endurance (Trans Design)
Wild and Crazy- Bellie Up (Seppälä)
Konad m63 (OC Nail Art)
Konad Psyche Pink (CesarsShop, saatu)
Sydänstrassit (eBay)
Cesars Rapid Dry Top Coat (CesarsShop, saatu)

Ettei nyt jää kenellekkään epäselväksi, niin videolla selittämäni tapaus on siis tälläkertaa eri henkilö, en puhu aiemmasta sopasta erään toisen kynsibloggaajan kanssa. Vitsit kun oon taas salaperäinen, mutta en vaan voi pitää suutani kiinni asiasta, kun se on minusta niin pöyristyttävää. Anonyymit nyt on välillä mitä on, mutta jos toinen kynsibloggaaja ryhtyy anonyymiksi ja lapselliseksi, niin sitä en voi sulattaa mukisematta.

35 kommenttia:

  1. mun mielest on iha kiva et selittelet omia tulee jotenki kotonen olo eikä mikää koulu olo :D ja ihanat kynnet on ::)

    VastaaPoista
  2. No voi tsiisus. Minun mielestä sun videoissa ei oo mitään vikaa :D On muuten nätit kynnet.

    VastaaPoista
  3. Sitä en ihan tajua että miksi noita ilkeitä anonyymeja on juuri kynsiblogeissa? Tai itse en ainakaan ole meikki, tyyli yms. blogeissa törmännyt vielä niihin. Onko se jotenkin niin helppo sitten kynsiblogeissa väittää jotain taideteosta matkimiseksi ja täten antaa aihetta trollaamiseen? :|

    Anyway, nätit kynnet. :)

    VastaaPoista
  4. Kuule pulpata ja hösellä vaan; sun blogi, sun säännöt!

    VastaaPoista
  5. Jee, tykkään kattoo videoita :) Ja kiva vaan että höpötellään jotai epämäärästä, hauskempaa ku joku tosikko pelleily :DD

    VastaaPoista
  6. Aww... ihanat kynnet ja jatka ihmeessä höpöttelyä :)) Kivaa kuunnella toisten muitakin juttuja ;)

    VastaaPoista
  7. Hahaa, hyvä Sonne! :) Minusta videosi ovat hyviä ja höpöttelyäsi on kiva kuunnella (ja niin, pitäskö sitä muka puhua virallisella kirjakielellä :D). :) Joten älä missään nimessä lopeta näitä!

    Ja kynnetkin ovat nätit, voisi itsekin kokeilla moisia kun kaikki välineetkin sattuu löytymään. :)

    VastaaPoista
  8. Hyviä nämä videot ovat minunkin mielestäni :) Kirjoitin omaan blogiini vähän tästä anonyymiasiasta, toivottavasti ei haittaa.

    VastaaPoista
  9. Onkos tää Anonyymi se sama jonka henkilöllisyyden useimmat jo arvasi? Vai onko kyseessä joku toinen tällä kertaa? Älyvapaata toimintaa. Mun mielestä sä voisit hyvin julkaista tän nimimerkin täällä, jos on täysin varmaa, kuka herjauskommenttien takana on!

    Tuo psyche pink -leimauslakka on vammanen, sillä on vaikea leimata muun kun pinkkien ja valkosen päälle. :D

    VastaaPoista
  10. En mä ainakaan odota blogivideoiden olevan mitään uutisjuttuja, vaan nimenomaan semmoista 'turhanpäiväistä' höpötystä :D

    VastaaPoista
  11. Kauniit kynnet jälleen kerran!!

    Blogisi on todellinen hyvänmielen blogi, johon voi anonyyminäkin kommentoida ja esittää kysymyksiä, ilman että heti haukutaan pystyyn ja suorastaan vittuillaan.

    On todella ihanaa kun löysin blogisi, joka on ihan huippuluokkaa postauksineen. Taitaa blogisi huippulaatu harmittaa tätä epäasiallisesti kysymyksiin vastaavaa blogistia sen verran, että on pitänyt itse anonyyminä käydä haukkumassa muita bloggaajia silloin joku aika takaperin. Tuntuu että hänellä ei ole enää oikein mitään annettavaa...

    Ihanaa kun blogisi on olemassa, tämä on loistava vaihtoehto tuolle eräälle toiselle blogille, johon en enää vahingossakaan mene!!!

    VastaaPoista
  12. Nyt mä vasta tajusin mistä se "pikku apuri" juttu tuli!

    mutta awws, höpötä niin paljon kuin kerkiät, mulla yleensä noi pelkät videoiden entryt vetää tonne kolmeen minuuttiin helposti :D

    VastaaPoista
  13. voi vitsit tuli jotenki surullinen fiilis ku puhuit noist ilkeist anonyymeist :( Voin kuvitella kui paljo oot tätä asiaa päässäs pyöritelly! Olet ihana :)

    VastaaPoista
  14. Paula: Kiitos! :) Hih, kiva kuulla. 8]

    Hantta: Kiitos! Kivasti sanottu. :)

    Serrated B: En tiedä kyllä, näkyy niitä kyllä joissain muotiblogeissakin, mutta en osaa kyllä sanoa miksi toiset blogit joutuu enemmän tämmöisten kohteeksi. :o Ja kiitti! :)

    Plaz^: Aww, kiitti. :') Kivasti sanottu!

    Anonyymi: Kiva että tykkäät! :)

    Anonyymi: Hih, hyvä juttu, lupaan jatkaa höpötystä. ;D

    Celia: Kiitos, en lopeta. ;D Teille on kiva aina höpötellä kaikkee. ;D

    Nunnu: Kiitosta, ei tietty haittaa, menenkin lukemaan piakkoin mitä kirjoitit! :)

    Sanna: Ei ole sama tyyppi, nyt on toinen kynsibloggari.. Uskomatonta. Mun tekiskin mieli julkaista, mutten viitsi häpäistä ketään julkisesti (ainakaan tässä tilanteessa) vaikka se sen taatusti ansaitsisikin..

    Tuo Psyche Pink on kyllä konstikas, tuossa kuvassakin näyttää oranssille O.o vaikkei se kyllä sitä ole. :D

    mmajee: Nimenomaan, näin minäkin ajattelisin, että vaikka nyt tekisinkin tuton jostain, niin ei sen tarvitse olla kuolemanvakava, 100 % asiapuhetta-postaus. ;D

    Anonyymi: Aaw, vähä mulle tuli hyvä fiilis tuosta sinun kommentista! Kiitos paljon, että ajattelet noin ja tulit jakamaan ajatuksesi minunkin kanssa. :)

    salla: Haha. <3 Sootki semmoonen höpötysmestari. ;)

    VastaaPoista
  15. Keijju: Aww, kiitos paljon. :') Ihanaa ku sain avautua teille taas jälleenkerran. ;D

    VastaaPoista
  16. Videoita on aina kiva kattoo ja varsinki ku niissä on höpötystä :DD

    VastaaPoista
  17. Höpöttelyjäs ihana kuunnella, kun ne tuo sun videoihin sitä omaa persoonaasi. Onko tämä anonyymi aikuinen ihminen vai nuorempi? Tyhmää touhua silti, vaikka olis minkä ikäinen tahansa. On kyllä taas niin lapsellista touhua...

    Ihanat noi kynnet :)

    VastaaPoista
  18. Mä tykkään paljo enemmän sellasista videoista missä selitetään kaikkea ! Ne on paljo kivempia, ku sellaset tosikkovideot:--D Mutta joo, musta on kyl tosi tyhmää taas tollane "anonyymien" touhu, ekaks oli se.. no eka ja nyt tää toine anonyymi >_<

    Anyway, ihanat kynnet kuitenkin ! c:

    VastaaPoista
  19. Tosi hienot kynnet! Toi Konadin lakka ei oikeen pinkiltä tossa kuvassa ainakaan näytä, mut munsta se on vaa hyvä, sopii just ton värisenä hyvin. :)

    Ton China Glazen kyl voisin itellenikin hankkii. :P

    Miten sä ain onnistutki keräämää nää kaikki vihamieliset anonyymit itelles? :D No mut ittes ne vaan tekee naurunalaiseks. :)

    VastaaPoista
  20. En tiiä onko tää monestuhannes kommentti tästä vaiko kenties ensimmäinen, mutta kurkkaappas tänne:

    http://radola.createforumhosting.com/kynnet-7-t17073-720.html

    Kannattaa ihan varmuuden vuoksi vaihtaa vaikka hetkeksi Bloggerin omaan valmisleiskaan. Tai tehdä uuden tai ottaa joltain toiselta sivulta. :)

    VastaaPoista
  21. Kuka on niin tyhmä, että rupee sun videoitas arvostelemaan tolleen... Ehkei kannata kattoo sit videoita, jos ei jaksa kuunnella! Mutta joo, mä tykkään näistä videoista:))

    VastaaPoista
  22. toi video pätkäsee mul tos 4:34 kohal ku sanot et on menny 3 ja puol minaa :((((( Alku oli kyl kiva ja nätit kynnet on! :D

    VastaaPoista
  23. Aaaaa.. Rakastuin taas noihi kynsiin ja noi sun selitykset on kivoi, ihan kuin puhuisit jollekkin ystävälle tai siis.. Oot sellane lämmin persoona :D:D:D Äläkä välitä siit mitä se anonyymi tulee sulle aukoo, se on vaa kateellinen sulle ja käyttäytyy lapsellisesti. Jatka samanlail, mä tykkään! ^^

    VastaaPoista
  24. M1rka: Kiva kuulla että kelpaa. ;D

    Persikka: Kiitos! :) On hän minua muutaman vuoden nuorempi, mutta kyllä sen ikäinen, että pitäisi jo olla käytös aikuisempaa..

    cottoncandy: Hih, olen samaa mieltä, höpötysvideot on kivempia kuin liian tosissaan tehdyt. :) Ja kiitos!

    Crayon: Kiitos! :) En kyllä tiedä yhtään, kai mä olen jotenkin helppo kohde, johon voi purkaa jotain turhautumista. ;D

    Hantta: Eka kommentti aiheesta, kiitos linkistä, otin nyt poies tuon linkin yläreunasta ettei kukaan menisi sinne ennenkun saavat asian selvitettyä. :)

    Glassy: Noniinpä, on se kumma että jos minun videot niin kovasti harmittaa niin ne pitää joka kerta kuitenkin katsoa. ;D Kiva että tykkäät. :)

    Vilkku: Outs, miksiköhän se pätkäisee.. Kokeilin äsken ja ainakin näyttäis toimivan normisti, toivottavasti se oli vain joku hetkellinen häiriö. :) Ja kiitos!

    Jenny: Aww, kiitos! Tämmöiset kommentit piristää tosi paljon, on mukava kuulla että joku ajattelee minusta noin. :)

    VastaaPoista
  25. Sun videot on ihania ja hyvä että niistä tulee esille sun persoonallisuus! Ja sinähän teet niistä juuri sellaisia kun itse haluat, eli senkun höpötät mitä vaan maan ja taivaan väliltä, ihan vaan vaikka anonyymien kiusaksi ;)

    VastaaPoista
  26. Meette: Kiitos paljon! :) Hih, näin täytyy tehdä. ;)

    VastaaPoista
  27. Höpöttele vaan niin paljon kuin jaksat :) Videoita on kiva katsella, ja ne olisivat tylsiä, jos paperista lukee. Jatka vaan samaan malliin!

    Krista

    VastaaPoista
  28. Krista: Hih, kiitti! Itse olen kanssa ajatellut, että mieluumin höpöttelevä ja sekoileva minä kuin paperista lukeva tylsä minä. :o ;D

    VastaaPoista
  29. Kivan erilaiset kynnet & taisin rakastuu just toho Endurancee ♥ Oisko mahollist saaha sellast ihan lähikuvaa vaikka lakkakiekost nii et ton lakan kaikki hippuset ja kimmellykset näkyis ? (= Mietin nimittäin ton ostoo, koska toi kuulostaa tosi hyvält !

    VastaaPoista
  30. Nebu: Kiitosta! On mahdollista saada toki kuvaa kiekolla, kunhan vaan muistan ottaa (voit tarvittaessa muistutella jos en muista). ;D

    VastaaPoista
  31. Oi kun on kivat(: Näitä videoita on kyll tosikiva seurata!:D

    VastaaPoista
  32. Oi kun on kivat(: Näitä videoita on kyll tosikiva seurata!:D

    VastaaPoista
  33. ^^ Kiitos, kiva kuulla että kelpaa. :)

    VastaaPoista
  34. Oi aivan järktyttävän.... ihanat kynnet <3 olet niin taitava! Ja minusta on kiva kuunnella selittelyäsi, tulee kotoisa olo kun illalla olen tietokoneella ja blogissasi vierailen . En kyllä yhtään kannata ''Anonyymin'' kertomaa mielipidettä. Lisää videoita vaan ;)

    VastaaPoista
  35. ^^^Kiitos! Kiva kuulla tuollaista palautetta. :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)