torstai 14. huhtikuuta 2011

Wicked Sweet!

Nyt tulee pikainen esittely tämän hetken kynsistä. Tässä on ollut nyt vähän kaikenlaista haipakkaa, ei niin mukavaa, joten kynnet ovat väistämättä jääneet vähemmälle huomiolle. Mitään blogitaukoa ei kyllä ole luvassa, enkä tahdo edes sanoa että tulisin nyt postaamaan harvemmin, koska musta tuntuu että jos kerron teille, että en nyt postaa hetkeen, niin tulee heti tarve postata. :o

Okei eli nyt kynsiin isketty Wicked Sweetiä, joka on ihana turkoosi kesäväri. Tuoksuu vahvasti mustikoille tms. ja toffeelle tai muulle karkille, en oikeasti osaa sanoa mille tää varsinaisesti tuoksuu. Tuoksu tulee myös ihan päällyslakan läpi, eli voi normisti käyttää pikakuivattavaa, ainakin omani toimi.



Oman Wicked Sweetini sain siis Nailfixistä. Wicked Sweet on sheer (mikä se sana on suomeksi) eli vaatii se 3 kerrosta vähintään peittävyyteen. Huonohko pigmenttisyys sekä lakan huono pysyvyys olivat pieniä miinuksia verrattuna siihen, miten hyväpigmenttisiä ja kestäviä Color Clubit yleensä ovat. Yleensä Color Clubin lakkoihin riittää kaksi kerrosta peittävyyteen. Sanoisin silti omasta puolestani, että tuoksu ja sävyt nostaa näiden tuoksulakkojen pisteitä kyllä sen verran korkealle, että kyllä nää on todellakin ostamisen arvoisia.

Koristukseksi iskin eBaysta hommaamastani m43-laatasta tuollaisia kuvioita. Mä muuten epäilen, että tuo laatta on feikki, sillä kuviot ei todellakaan tarttuneet vaivatta. Yleensä tuon tyylisten kuvioiden leimaaminen ei ole mulle koskaan tuottanut näin suuria vaikeuksia, mutta sain eilen takuta laata kanssa ihan kunnolla, kuviot eivät tulleet kokonaisina vaikka vielä hioin stampperiakin vähän. On muuten sitten viimeinen kerta kun ostan eBaysta mitään Konad-laattoja, pakkaus laatalla oli (muistaakseni) ehkä aito hologrammitarroineen yms. mutta laatan laatu kyllä kertoo, että feikkihän se oli. Huoh. Konadien lisänä sitten vielä tähtistrassit.

Tälläkertaa ei sen enempiä tarinointia, lähden piakkoin lenkille ja tahtoisin taas kuulla mielipiteitänne tämän päivän kynsistä, eli mitäs pidätte? :)

11 kommenttia:

  1. Tuo lakka on ihanan väristä :) Ja ei nuista kynsistä huomaa että olis laatta temppuillut, eli onnistu minusta tosi hyvin (:

    VastaaPoista
  2. Toi väri on tosi kaunis! Toivottavasti tänne korpeenkin olis noita tulossa myyntiin. Tilata kun en sais -.-''

    VastaaPoista
  3. Hyvä väri toi on ainakin :))

    VastaaPoista
  4. Väri on ihana! Mut etkös sä eilen sanonu että Pus tullu rsberry rush kynnet? Noi kuviot ei musta oo niin kivat. Mä en kyllla oo mikään japani- fani ;) wicked sweet <3<3

    VastaaPoista
  5. Oi ku söpöt kynnet, ja huikean ihana väri! :)

    VastaaPoista
  6. Haha, vähäks nuo on hauskat!:)

    VastaaPoista
  7. Omnomnom miten ihanan värinen lakka! :3 Kuviot on kanssa veikeät. :)

    VastaaPoista
  8. tuo tikku-ukko thank you -leimassa on kyllä ihan paras :,D

    VastaaPoista
  9. Tuitui, söpöt on ! (=

    VastaaPoista
  10. Ihanan väristä lakkaa<3 Söpöjä kuvia :)

    VastaaPoista
  11. Julia: Niin on. :) Ja hyvä jos ei hoksaa. ;D

    Mmeri: Mä pahoin pelkään että Color Clubia ei taida atm saada kuin netistä + CesarsShopin Helsingin liikkeestä. Saattaa toki olla, että jotkut kosmetologit/kynsistudiot voivat myydä. :o

    Glassy: Niin on. 8]

    kiki: Juu sanoin mutta oli vähän häsläystä tosiaan tässä niin piti muuttaa suunnitelmia. :)

    M+M: Kiitos! Wicked Sweet on ihana. ;)

    Anna: Kiitos! :D

    Serrated B: Hihii, kiitti! ;)

    lotta: Jep! :D

    Nebu: Kiitti. 8]

    Kaluste: Kiitostaa! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)