perjantai 10. elokuuta 2012

Iiiso kynsilakkasaalis!

Varautukaa kuva- ja selitystulvaan, tässä viimeisimpiä ostoksiani.

Tässä ensin pari Flormaria jotka ihana Katri, These nails that I have -blogin pitäjä minulle diilasi, kiitos kiitos! Katri auttoi mua taas eteenpäin mun missiossani kerätä kaikki Flormarin Miracle Shine -sävyt. Tällä hetkellä tavoitteessa ollaan ihan hyvällä mallilla, 18/34 sävyä kerätty! :D Jos joku muu haluaa auttaa minua löytämään loppuja sävyjä, niin saa ottaa yhteyttä blogin sähköpostiin. :) EDIT: Diileri löydetty! :)

Noniin, elikkäs Katri lähetti minulle seuraavat kolme sävyä:

U02, U14, U21

Tuon U14 perään haikailin viimeksi kun shoppailin noita Flormareita, kun jätin sen tyhmänä laariin! Onneksi nyt mulla on sekin, tykkään tykkään.

Seppälästä sitten hamstrasin eurolla kipale nämä neljä Golden Rosea. Vasemmanpuolimmaiset kaksi mattalakkoja, oikeanpuolimmaiset metallilakkoja.

Matte 10, Matte 08, Metallic 13, Metallic 10

Minä kun en tahdo yksittäisiä lakkoja miltään merkiltä ostaa, niin olin iloinen että valikoimaa oli vielä niinkin paljon että sain 4 kivaa lakkaa hankittua. Euron hinta kappaleelta ei tosiaan ole paha.

Sitten siihen Beautycosmetic.biz -kaupan tilaukseen. Tämä on toinen kerta kun teen tilausta kyseiseen kauppaan ja huolimatta ensimmäisestä hieman epäonnistuneesta tilauskokemuksesta nyt on sanottava, että tälläkertaa meni kaikki ihan nappiin.

Maksui tapahtui PayPalilla (valitsin tilaushetkellä cash on deliveryn ja kirjoitin tilauksen yhteyteen, että tahdon Paypal-invoicen ja sen sain sähköpostitse). Postikulut minun kasalle olivat 21 euroa, pienempi tilaus olisi kai 14 euroa, riippuen tilauksen painosta. Postikulut lisättiin invoiceen jälkikäteen, niitä ei näkynyt vielä tilausvaiheessa, mutta sähköpostitse asiakaspalvelu vastaa todella nopeasti.

Toimitus kesti tilauksesta 11 päivää, tilaus tuli kirjattuna kirjeenä ja hyvin pakattuna. Ainoastaan muutamaa lakkaa en saanut jotka olin tilaukseen lisännyt, niistä ilmoitettiin heti kun tiedettiin ja rahat palautettiin tilille välittömästi. Uskallan nyt tästä lähtien suosittella tätä kauppaa lämpimästi. :)

Tässäpä niitä lakkoja sitten. Tilasin pari Catherinea, jotka multa puuttuu (toisen myin joskus aiemmin pois mutta ihastuin siihen uudelleen joten tilasin sen taas. :D)

666, 805

Nämä on siis semmoisia scattered holoja, tosi nättejä minusta. :)

Sitten parit Essencet:

55 Let's Get Lost, 76 Hard To Resist, 86 A Lovely Secret, 02 Circus Confetti

Essencet oli paaljon pienempiä kuin oletin! Näähän on siis vaan 5 ml minipulloja (paitsi oikeanpuolimmaisin 8 ml).Vasemmanpuoleisin LGL ei oo tuon värinen mitä kuvassa, en saanut siitä ollenkaan sen väristä muokattua kuin se on. Lakka ei ollut niin kiva kuin oletin, johtuen varmaan just siitä että muutkaan ei oo saaneet siitä ihan oikeanlaista kuvaa. Oikeanpuolimmaisin Circus Confetti ostettiin tämäkin glittersandwicheihin ja se on mulla jo nyt itseasiassa kynsillä, ihana! Yksi tilauksen lemppareita. Voitte kuvitella että mun oli hankala päättää mitä väriä siinä on eniten ja mille kiekolle sen swatchaan, koska siinä on niin paljon kaikkea! :D

Sitten niihin Flormareihin! Ensin pitkäkorkkisia Supershine -lakkoja. Flormareiden kanssa mä koin jänniä hetkiä, sillä osasta Flormareita löytyi tosi huonosti swatcheja netistä, joten aika randomilla otin tilaukseen kaikkea.

29, 32, 33
Tuossa vasemmanpuolimmaisessa näytti pullossa olevan shimmeriä, kynnellä se ei juurikaan kyllä näy eli melkein puhdas creme. 32 ja 33 ovat muistaakseni molemmat jellyjä. Ihania. Ei lisättävää.

04, 18, 21, 39
Tuo 04 oli yksi lempparein tästä tilauksesta. Korallinvärinen lakka, jossa kultaista shimmeriä, ai että. 18 syvänpunainen jelly, 21 kerman/luonnonvalkoinen pinkillä shimmerillä ja 39 hopeaglitter jossa sinistä välkettä.

Seuraavaksi ihan normaaleja Flormareja.

310, 319
Huomatessani paketissa kaksi valkoista olin ensin vähän että mitä mä nyt oon tilannut. Swatchatessa tajusin, että ahaa, 310 on puhdas valkoinen creme ja 319 valkoinen jelly. 319 tuo mulle mieleen OPI:n Don't Touch My Tutu! -lakan.

Olen hyvin positiivisesti yllättynyt Flormarin cremeihin, suurin osa peittää kahdella kerroksella ja levitty cremeiksi yllättävän hyvin! Kuivumisaikakaan ei vaikuttanut ainakaan kiekolle swatchattuna pitkältä.

344, 428, 417
344 tuo mulle mieleen herkullisen maitokahvin, 428 taasen ihana suklaanruskea ja 417 tuollainen söpö tummanharmaa, cremejä kaikki.

423, 424, 376
423 on hieman vaaleampi sininen kuin kuvassa ja levitykseltään kyllä täysi katastrofi, 424 ihana minttu ja 376 tuollainen mehevä aprikoosipersikka.

422, 429, 430

422 tuo mulle heti mieleen China Glazen Pool Partyn, tuollainen korallinen pinkki (eli ei mun mielestä oikea neonpinkki), 429 on petrolinvihreä, joka kuvassa näyttää ihan laimealta siihen verrattuna mitä se oikeasti on ja 430 mun ihkaeka ihan perus sininen creme ilman krumeluureja. Yllättävän nätti se sininen osaakin olla, sanoo eräs joka ei sinisestä muuten välitä.

411, 240, 314

411, 240 ja 314 ovat shimmereitä kaikki. Tuo 314 mua erityisesti ihastutti, koska tuo on sellainen virallinen väri, semmonen arvokas, tiedättekö mitä meinaan? Mulla ei oo noita virallisia sävyjä niin paljoa, joten tämä oli toivottu lisä kokoelmiin.

103, 222, N008

103 ja 222 ovat pearl/frost -koostumusta ja N008 odotettu neonpinkki, joka on koostumukseltaan itseasiassa creme eikä neon, mutta väriltään kyllä neon. Tuo N008 on yksi lemppareita tilauksesta, peitti 1 kerroksella ja on erittäin intensiivinen, tuo mulle mieleen Orlyn Fancy Fuchsian, mutta on ihan ministi raikkaampi kuin Orly ja koostumus tosiaan eri.

354, 393, 392
354 on valkoinen shimmer sateenkaariglitterillä, 393 hopeaglitter punaisilla, vihreillä ja sinisillä glittereillä (tämänkin jätin kerran Tokmannin laariin ja kadutti) ja 392 hologrammiglitter, tosi intensiivinen verrattuna esim. China Glazen Fairy Dustiin, jossa samanlaista hologlitteriä. Tällä vois saada jopa koko kynnen peittoon.

391, 340, 112
391 ja 340 näytti mun silmään glassflecked-lakoilta. Harmittelin tuota tummaa 391:stä kun näytti aika huonosti peittävän ja jäävän sävyltään aika harmaaksi. :/ 112 on mun tuleva korvaaja China Glazen Millenniumille. Tää on täydellinen lakka, peittää yhdellä kerroksella, eli ihan dupe Millenniumille. Veikkaan, että halpa ja hyvä leimauslakka jos yhtään osaan oikein arvioida. :)

Pistikö teille mitään erityistä silmään noista lakoista ja tykkäsittekö mun ostoksista ylipäätään? :)

68 kommenttia:

  1. 423, 424 ja 422 <3 Nyt haluan itekkin ne :D

    VastaaPoista
  2. wau aivan upeita lakkoja ,mahtava saalis ,onnex en oo ainoo joka ostelee jatkuvasti jotain =)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva lukee tällänenki postaus, itse pohdin tilauksen tekemistä ja sitä että löytyiskö niitä erilaisia sävyjä mitkä olisi itsellekin mieleen mutta ainakin sinun tilauksessasi voisin ottaa melkein kaikki! :)

    Mitä tietoja laitoit lisätietokenttään paypal-invoicesta? Tilaamatta nimittäin lähinnä jäi siksi etten tiennyt kumman maksuvaihtoehdon ottaisin, paypal tuntuu luotettavammalta :)

    http://i-heart-nailart.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä homma! :) Laitoin vain englanniksi että tahdon maksaa PayPalilla. :)

      Poista
  4. Ooohh, onpa ihania lakkoja! <3

    VastaaPoista
  5. Itse tilasin myös tuolta eilen ja tänään oli tullus sähköpostiin viesti postikuluista ja onko ok. Laitoin hyväksyvän vastauksen ja ne laittoi sieltä sen "kutsun" invoiceen eli välttämättä ei tarvitse mitään kenttiä edes täyttää :) Minulle oli postimaksut 10 € ja muutama lakka oli loppunut :( Mutta yritän selvitä tästä takaiskusta !

    VastaaPoista
  6. Ja musta tuntu sen Tallinnan reissun jälkeen, et ostin paljon lakkoja.. :D Ihania nämä kaikki kyllä :)!

    VastaaPoista
  7. Voi että! Mä huokailen täällä ihastuksesta. Nuo mintun ja petroolin sävyiset ottaisin heti itselleni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo minttu varsinki on tosi kiva ja harmi ettei petroli näytä yhtä kivalta kuvassa kuin luonnossa. :/

      Poista
  8. tykkäsin kyllä ostoksistasi :DD

    VastaaPoista
  9. Aivan ihania lakkoja kyllä ovat. :o Itekkin oon alkanu niitä ostelemaan ja kynsitarrat ovat toinen heikkouteni. x) Eihän sille mitään mahda, jos kaupassa vastaan tulee jotakin, mikä on pakko saada. x)

    http://kynsitaidetta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Minkälainen lakka on jelly? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://sonnela.blogspot.fi/p/sanasto.html :)

      Poista
  11. UPEITA! Varsinkin 424, 04, 344 ja 112!

    Mulla on myös noita GR mattalakkoja, musta ja vaaleansininen. Musta on upea, mutta vaaleansinistä en oikein osaa käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustaa mäkin olisin etsinyt mutten löytänyt kun harmaan tai sitten se näytti pullossa vaan harmaalle. :o

      Poista
  12. Haluun varmaan 7-10 lakkaa noista sun ostoksista <3

    VastaaPoista
  13. Ohhoh, onpa melkoinen määrä lakkoja! Ihania kaikki!

    VastaaPoista
  14. Silmiin pisti tuo C A lakka. Mullehan se kirpparilta päätyi ja tänään pääsee kynsille. Kiitos muistutuksesta :)

    VastaaPoista
  15. ää mä haluuun sun kaikki lakat ♥ Ne on nii hienoja kaikki (; Ps.. Oot tosi hyvä lakkaa!!

    VastaaPoista
  16. Glitterharakkana mä tahdon sitten pian nähdä lakkauksia joissa on käytössä 39 ja 392! Jälkimmäinen vasta ihana onkin.. <3 Ja hyvä että lähettämäni lakat tulivat ehjinä perille! :) -Katri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitetaan saada pian kynsille ne. ;D Ja kiitti vielä!

      Poista
  17. Apua, eeeeeeeeeeeeeeei ...
    Mitään tällasta ei saa näyttää julkisessa blogissa.
    Nimim. 38 Flormaria hyllyssä ;D

    VastaaPoista
  18. Mulla on tainnut mennä ohi sun viimeisin mielipide flormareista. :D Muistan, että joskus valitit niistä, niin mikä sai mielen muuttumaan (ihan syystä kyllä ;D)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ja tokenin siitä mielipiteestä kun testasin useampaa kun kolmea lakkaa. ;D

      Poista
  19. hei mistä oot ostanu noi essence-lakat? mulla on yks aivan ihana limen vihree tollane essence-lakka, mutta se on ostettu teneriffalta nii niitä ei voi useesti ostaa :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaan nyt pyytämättä Sonnen puolesta, mutta postauksessahanh mainittiin jo alussa, että lakat on beautycosmetic.biz-nettikaupasta :D

      Essencejä saa kyllä muualtakin Euroopan alueelta, esim. Saksasta ja Italiasta, josta olen omani hommannut.

      Poista
    2. Kiitos Melli. :D Lukijat rakkaat, lukekaa postaus ennenkuin kysytte, en minä turhaan niitä tietoja sinne kirjoita. :)

      Poista
  20. ai kun ihanat lakat, mäki haluun noi<3

    VastaaPoista
  21. Tuo 314 punainen on ihana!
    Satuin juuri tänään ostamaan itelleni tuon violetin Metallic -lakan. :) Ei ehkä ois kannattanu, koska mulle tulee Classicsista aina mieleen Classic-jäätelöt ja tätä jäätelönsyöntiä pitäis ruveta vähentämään. :D

    VastaaPoista
  22. Flormarin nuo glitterit (354, 393, 392) ja 29 ja 424, ja essencen hard to resist ja circus confetti oli aivan ihania !!!

    VastaaPoista
  23. Upea saalis! Floramerita on nyt blogeissa vilahdelut ja Seppälä sekä paikallinen tavaratalo Tokmanni on niitä onneksi edullisesti myynyt, vaan ei kyllä noin ihania sävyjä. Itselläni on tuo Flormarin neonvihreä ja peittää tosi hyvin yhdellä kerroksella. Olisin myös pinkin ottanut, mikäli olisi ollut tarjolla :) Swatcheja odotellen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niitä on kyllä näkyny paljon, vaikkakin sais enemmänkin tulla tänne päin niitä. ;D

      Poista
  24. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Metallicit ovat kyllä Golden Roseja merkiltään, ovat Classic Metallic -kokoelmaa: http://www.goldenroseusa.com/details.php?id=1128&bid=&fid= :)

      Poista
  25. Essence on juuri uudistanut nuo Colour@Go pullot, näissä uusissa on 8 ml.Just eilen ostin muutaman uuden (asun Hollannissa)

    Flormarilla on ihania lakkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinkin niitä pulloja blogeissa, ne oli paljon nätimpiäkin ne pullot, möh miksen mää saanu niitä. :D

      Poista
  26. Toivoisin postausta. Voisitko laittaa kaikki kynsilakkasi värien mukaan kuviin. Olisi kiva nähdä ylipäänsä paljon sulle lakkoja on kertyny lisää. Kun oot ostellu uusia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen ettei siitä tulis mitään, ne ei mahtuis yhteen kuvaan mitenkäänpäin järkevästi. :D Voin mä yrittää kyllä. Niitä on vähä tässä kerääntynyt kyllä..

      Poista
  27. Hih, mäkään en ihan lemppareinta osais päättää ku suosikkeja oli paljon. ;D

    VastaaPoista
  28. Mulla on toi flormarin 392, ja oon ihan JÄRKYTTÄVÄN rakastunut siihen <3 Ja kade sulle kun sait ihan uuden sellasen ;D Ite löysin kirpparilta, oli milteri käyttämätön, ei enää

    VastaaPoista
  29. Ja voisitko kertoa jonkun suomalaisen nettikaupan josta sais suht halvalla ja pienillä postikuluilla ostettua noita flormareita? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei taida saada näitä suomalaisista nettikaupoista, en oo ainakaan missään nähny. :o

      Poista
  30. VArsinkin toi hologrammiglitter näyttää ihanalta, mutta en ole sitä onnistunut mistään bongaamaan! Vaikka täällä onkin tosi hyvä kokoelma noita Flormarin lakkoja. Oon kanssa ison kansan niitä hamstrannut. :) Ostin myös eilen itselleni yhden tommosen Gloden Rosen mattalakan, nyt pitäis testata, että tiedän pitäiskö käydä hakeen pari lisää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkää oo tuota hologlitteriä nähny Suomessa, mutta vissiin sitä jostain sais kuitenki. :o

      Poista
  31. Oi mahtavaa, nyt tiedän, mistä saa Essenceä! Tähän mennessä on pitäny vaan kytätä Saksan ebayta:D

    Mutta en tiedä, että joko testailit kaikki läpi, mutta mulle tuli itselle yllätyksenä, että tossa Flormarin U02:ssa on kynnellä aika voimakas duochrome, varsinkin jos laittaa jonkin tummemman lakan päälle. Kuvittelin ite, että se ois ollu vaan sellanen hentoinen vähän kimallusta antava melkein läpikuultava lakka:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä homma! ;D Täytyy kokeilla sitä tummanpäälle, oon kyllä vakuuttunukki noista että tummien päällä noi vaaleat näyttää huomattavasti kivemmille!

      Poista
  32. Eiii, nyt alko tekee mieli ostaa lakkoja :D

    VastaaPoista
  33. Iik mitä lakkoja! Kiitos postauksesta, lähtee kyllä itseltäkin tilausta tuonne kun rahatilanne antaa myöten.

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)