sunnuntai 9. syyskuuta 2012

007 and a mission - cheap nail polish vol.2 [Flormar]

Halppislakka-teemaviikko vol 2.

Päivä 1: Gina Tricot
Päivä 2: H&M
Päivä 3: NYX Girls
Päivä 4: Miyo
Päivä 5: Kicks
Päivä 6: Barry M
Päivä 7: Flormar
Päivä 8: GOSH

Toiseksi viimeisiä kynsiä viedään, iik. Tänään valittiin teemaksi synkistä synkin synkkä, väriksi jokin tumma väri jota ei sen kummemmin täsmennetty ja päivän halppismerkkinä toimii Flormar.

Tässä ensin Sallan kynnet, joissa pääosassa OPI - Black Spotted -öljyefektilakka. Salla teki siis tänään kynnet kalliimmilla lakoilla. Lukekaa ihmeessä Sallan blogista tänään myöhemmin lisää kyseisestä lakasta, kun neiti saa postauksensa ulos. :)


Minun kynnet, joissa päälakkana Flormar - 391, joten minun vuoro tehdä halppiksilla!


Käytetyt lakat:

Flormar - 391 (tummaharmaa glassflecked)
Flormar - 112 (metallinen hopea)
Flormar - 808 (matifying top coat)

+ kuviot leimattu laatalla Konad m28 (saatu)
+ mustia strasseja

Ei tehnyt tiukkaa valita mitä tummaa väriä käyttäisin kynsiin, sillä mulla ei Flormarilta ole kuin ihan pari tummaa lakkaa, loput on neoneja, vaaleita tai kirkkaita. ;D Elikkäs tein ns. ruffian manicure -tyylillä kynnet, jotka mattasin. Alle ensin kerros metallinhopeaa Flormarin 112:sta, siihen päälle kolme kerrosta tummanharmaata Flormarin 391 ja sitten mattaus ja kuviot vielä samaisella metallihopealla Flormarilla laatasta m28. Niin ja ristit muodostin 2 mm strasseista. :)

Monet on huomanneet että oon lähiaikoina ihastunut Flormareihin ja se on ihan oikeutettua muuttaa mieltään ja sata muuta syytä. Mielenmuutos Flormareista johtuu lähinnä Flormarien värivalikoimasta ja hinnasta. Laatukin on näissä suurimmassa osassa tosi hyvää, vaikka mulle tälle halppispäivälle sattui pari maanantaikappaletta Flormarien joukosta.

Tuo tummaharmaa 391 on todella ohutta. Siis todella ohutta, 3 kerrosta ei paljaalle kynnelle välttämättä riitä kiitettävästi. Samoin ostamani mattalakka oli avatessani kokonaan ilman sivellintä! Mutta tätä nyt voi sattua mille merkille tahansa, joten en syyttäisi merkkiä siitä. Sain korjattua mattalakan, kun otin tyhjästä Depend-pullosta korkista siveltimen irti ja painoin  Flormarin korkkiin. Sopii perfektisti. 8]

Metallihopea 112 sen sijaan on ihana! Peittää tosi hyvin ja kuten huomaatte, käy myös leimaukseen. :) Toistan itseäni ties monennettako kertaa, mutta tämä on todella hyvä korvaaja halutulle/kalliille ja vaikeastilöydettävälle China Glazen Millenniumille. Ostakaa ostakaa jos löydätte ton Flormarin! ;D

Tykkäilittekö synkkyyskynsistä? ;D Onko ruffian manicure-tyyli tuttu?

16 kommenttia:

 1. Ihan uusi juttu tämä ruffian manicure, kivat!

  VastaaPoista
 2. Todella näyttävät! :) ruffian manicure-tyyliin olen törmännyt parissa ulkomaalaisessa kynsiblogissa!

  VastaaPoista
 3. Vaikken yleensä tummien värien ystävä olekaan, mutt a nyt on pakkoa sanoa, että ihanat on kummallakin ;D

  VastaaPoista
 4. onpas synkät kynnet, muttei hassummmat :D

  VastaaPoista
 5. Ootkos törmänny tämmösiin lakkoihin ikinä? Mulle tuli uutena tuttavuutena nää väriävaihtavatlakat. Todella kiinnostavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen törmännyt, ostinkin Seppälästä yhden Wild & Mild -merkkisen. :)

   Poista
 6. Oiii, nää on mun lempparit tältä viikolta <3 :3

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet! <3 Rakastuin <3

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)