keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Korallia ja pinkkiä pystyraita

Mulla on ihan vielä parit lakkaukset varastossa ennenkuin päästään uudempien lakkojen testaukseen, joten nää kynnet tulee vähän myöhässä välillä. ;DKäytin näissä:

Flormar - 422 (pikkurillissä & keskisormessa)
Flormar - 443 (etusormi & nimetön)
Kleancolor - Chunky Holo Candy (pikkurilli & keskisormi)
Kleancolor - Chunky Holo Fuchsia (etusormi & nimetön)
Orly Instant Artist - 24 K Glitter"Pinkki" 422 ei näytä ollenkaan pinkiltä oikeasti pinkin 443:sen rinnalla. Mun kuva kyllä vähän taitaa huijata, on se vähän pinkimpi kuin kuvassa mutta ei pinkki ollenkaan verrattuna tuohon 443:seen. Tuo 422 tuo mulle suuresti mieleen China Glazen Poolside -kokoelman Pool Partyn, tuon jota muut sanoo pinkiksi, minä sanon koralliksi. ;D Pool Party on pullossa ihan pinkki, mutta itsensä päälle kerrostettuna enemmän koralli.

Sarjassamme "eihän näistä kynsistä saa otettua edustavaa kuvaa millään".  Luonnossa nää kiilsi niinkun peili (no lähes) sillä nuo Kleancolorin jellyglitterit on tosi kiiltäviä. :) Tykkäsin kyllä, mutta nuo hologlitterit on tosi outoja. Tietyssä kulmassa ne ei näy kynnellä juuri ollenkaan (esim. ylläolevassa kuvassa kun katsoo pikkurillin kynttä) ja sitten tietyssä kulmassa niistä näkyy eri värisiä vivahteita. Nää on ehdottomasti lakkoja, jotka pitää nähdä luonnossa, jotta saa koko kuvan.

Oliko kynnet ja värit mieleen? :)

PS. Auttakaa mua missiossa saada kaikki Flormarin Miracle-lakat ja tarjotkaa mulle sähköpostitse (blogisonnela@gmail.com) näitä lakkoja:

- U01
- U03
- U06
- U08
- U10
- U12
- U19
- U30
- U31
- U32
- U33

^^ Muita kuin yllämainittuja Flormareita ei kannata tarjota kun ne mulla jo on. Voivat olla uusia tai vähän käytettyjä ja tietty mieluiten ostaisin useamman kuin yhden yhdeltä myyjältä, kun nuo menee maksikirjeessä kuitenkin ettei tuu kauheen kalliiksi yhden lakan osto.

10 kommenttia:

 1. Sinun ostoksista ja hankinnoista innostuneena piti tilata pari kleancoloria ja tuo Chunky Copper vaikuttaa täydelliseltä. En tosin muista, että oliko sinulla sitä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hähää, ei oo mulla sitä kyllä. ;D

   Poista
 2. Ihanat kynnet!

  Mun on pakko saada nuo Flormarin lakat, sillä rakastan China Glazen Pool Partyä, mutta se on minulta loppunut jo yli vuosi sitten ja en saa tilata ulkomailta kynsilakkoja.. Joten pakko vain käydä ostamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis! Nyt sit vaan metsästämään tuota Flormaria! :)

   Poista
 3. nätskät kynnet!

  VastaaPoista
 4. U01 löytyy ainakin meiltä(Kemistä) hyllystä varmaan parikymmentä kipaletta :D Muttas ihanat kynnet!(:

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)