tiistai 11. syyskuuta 2012

Talvinen taivas

(Yli-)innokas kynsibloggaaja täällä taas hei! Mulla suu sormet käy pitkin näppäimistöä, joten miksipä ei hyödynnettäisi sitä?

Kun kauan himotuslistalla ollut Orlyn Lunar Eclipse kotiutui ja kokeilin sitä kynsille, olivat tunteeni hieman ristiriitaiset. Kaunis, intensiivinen sininen väri, mutta missä se paljon hehkutettu duochrome-efekti on? Ja miksi tämä lakka on niin hemmetin ohutta?Nättihän se on, pakko sanoa, vaikka siniset ei oo edelleenkään mun lemppareita, mutta kyllä mä petyin! Voi siitä nyt ehkä jossain kulmassa, kynnet ja sormet luonnottomaaan asentoon väännettynä nähdä jotain hippusia violettia, mutta aika vaisuksi se efekti jäi pulloon ja swatcheihin verrattuna. Tai sitten mä en osaa. Tai sitten mulla on maanantaikappale.

Jollain tämä pettymyslakka piti peittää ja mulla on ollut mielessä jo iät ajat tehdä ns. galaxy-kynnet, joten tuumasta toimeen.Orly - Lunar Eclipse
China Glaze - OMG
China Glaze - IDK
China Glaze - DV8
China Glaze - QT
China Glaze - White On White
INM - Northern Light Holographic Top Coat Silver (saatu)
+ hopeita hexglittereitä
+ hopeita tähtiä
+ hopeita strasseja

Mulla on aina tapana kysyä mieheltä kynsien valmistuttua, että "mitäs tulee näistä kynsistä mieleen?". Miehen vastauksista yleensä noin 99 % kertoo, että kynnet näyttävät ydintaivaalta, mutta nämä kuulemma (luojan kiitos) ovat talvista taivasta esittävät. No tuohon voisin jopa yhtyä, sillä en pääse siitä ajatuksesta eroon kerran sen kuultuani, eivätkä nää nyt mitään synkkää galaxia esitäkkään, vaan sen sijaan jouluista maisemaa. Ei paha vaihtoehto tosin sekään, mutta hain vähän jotain muuta kyllä tällä kertaa.

Joku synkempi alusväri olis voinut auttaa tavoitteeseen pääsyssä, mutta ei anneta sen häiritä. Olihan nää kynnet siinä mielessä vähän noiden kalliiden htf-China Glaze-lakkojen tuhlausta, mutta tykkäsin mä näistä silti kovasti. Voisin tehdä toisinnon kyllä synkemmillä väreillä joskus toiste.

Nuo hexglitterit on muuten aivan ihania kun niistä heijastuu kaikki sateenkaaren värit eri kulmista katseltuna. Hexit ostin muuten eBaysta, niinkun 98 % mun koristeista ostankin. Monesti multa kysellään siitä mistä ostan minkäkin koristeen, mutta voisinpa melkein sanoa, että jos en muuta mainitse, niin koriste on aika varmasti ostettu eBaysta. :)

Noh, tykkäsittekö te "galaxikynsistä"? :) Entäs tuosta Orlystä?

12 kommenttia:

 1. Noista todella tulee mieleen talvinen, luminen taivas :)

  VastaaPoista
 2. Ompa ihanat :)!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet kyllä! :) Lueskelin jo aikaisemmin blogeista tuosta Lunar Eclipse pettymyksistä, mutta sitten törmäsin tähän http://the-polished-perfectionist.blogspot.fi/2010/11/orly-lunar-eclipse-china-glaze-grape.html
  Aivan ihanasti on saannu tuon violetin esiin laittamalla alle violetin lakan, kannattaa varmaan testata! (=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja iiiso kiitos linkkauksesta, täytyykin kokeilla! :)

   Poista
 4. Kiitos postauksesta! Piristi yövuoroa, jolloin facebook ja muu nettimaailma nukkuu! Sinisen ystävänä pidin kuitenkin enemmän lakasta ilman koristeluja, vaikka koristelutkin ovat kyllä hienot. :)

  VastaaPoista
 5. Nätit kynnet ja täytyy sanoa, että mulla noista tulee ihan meren ranta/aallot mieleen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, haha, kieltämättä! ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)