torstai 27. syyskuuta 2012

Se OIKEA punainen kynsilakka

Näiden kynsien kanssa tuli kyllä säädettyä, mutta vaikeuksien kautta lähes voittoon asti päädyttiin. Ensinnäkään en meinannut keksiä mitä laitan kuivakukkien seuraksi joten iskin ensin hexglittereitä mutta ne ei sopinut tyyliin, joten revin ne irti ja tyydyin strasseihin. Tämän takia jäi sitten pariin kynteen vähä epätasainen pinta lakkaukseen, mutta kyllä mä silti selvisin.


Käytin näissä:

Flormar - 314
Leimat Konad m71 (saatu), leimattu China Glazen Passionilla
+ 1,5 ja 2 mm strasseja ja kuivakukkia

En saanu pikkurillin kuivakukkaa läheskään niin hyvin paikoilleen kuin keskisormen kukkasta, mutta pysyi se matkassa moitteetta silti, eikä onneksi tarttunut edes mihinkään.Tuo punainen Flormar on ihana. Siis voisinko vielä vähän hehkuttaa tätä merkkiä, mä en ymmärrä miten oon nyt ihastunut tähän ihan kympillä. Flormarilta tuntuu löytyvän koostumusvalikoimaa vaikka kuinka paljon ja värejä myös. Laadussakaan ei suurimmalti osin oo valittamista, tykkään tykkään! Mä harmittelen edelleen sitä, että asun sellaisessa kaupungissa, jossa ei oo Tokmannia! Eikä muuten muitakaan kys. kauppaketjun liikkeitä, joten Flormareita saan vain Seppälästä ja Anttilasta. Nekin oon jo ostanu tyhjäksi kaikista himiöimistäni lakoista joten.. Huoh. :D Onneksi voin tilata Beautycosmeticiltä, mutta sielläkään ei oo kaikkia haluamiani kokoelmia myynnissä.

Tykkäsittekö? ;)

25 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Mulle tuli eka mieleen ehkä vähän joulu, mut kun noita vähän tarkemmin kattoo niin noi vois olla kesäkynnetkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittii! Väriyhdistelmä on kieltämättä jouluinen. :D

   Poista
 2. Oon samaa mieltä flormareista, oon rakastunu niihin ihan kympillä! :D Lähimmälle tokmannille on matkaa se 100km... onneksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, ymmärrän tunteen! :D

   Poista
 3. Ihanat kynnet!

  Hauska, kun ekana olit silleen, että "hyi flormar, huonoja lakkoja!" Mutta nyt on mieli muuttunut ja ne ovatkin hyviä (itsekkin pidän Flormarista).

  Tiedätkö muuten voisiko tuota lakkaa saada Suomesta, ettei tarvitsisi tilata ulkomailta? Nimittäin näyttää olevan aika samanlainen China Glazen Ruby Pumpsin kanssa, jota minulla ei ole mutta haluaisin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä se vaan mieli mulla muuttuu, itse asiassa useinkin lakkojen tai koristelujen kohdalla, kun muistelee vaikkapa leokuosia, crackle-lakkoja yms.. :D Kyllä noita normaaleita Flormareita on tietääkseni ollu noissa Tokmanneilla yms. mutten tiedä onko juuri tuota sävyä. Tää on kyllä hyvin intensiivinen punainen, mutta koostumukseltaan shimmer, kun taas Ruby Pumps on glitter. :)

   Poista
 4. Todella kaunis lakkaus! Kuvioinnista tulee vähän jo joulu mieleen, mutta noi kukat sit taas on tosi kesäiset - silti ne sopii hyvin yhteen. :D

  VastaaPoista
 5. Paljon Beatycomsmeticsilta on postikulut Suomeen? En löytänyt sivuilta mistään tietoa.. :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuen tilauksen koosta vissiin about 10-20 euroa. :)

   Poista
  2. Kiitos ja kumarrus :)

   Poista
 6. Kaunis punainen ja upea kiilto kynsillä. :) Ja Flormareihin olen minäkin alkanut ihastua hitaasti, mutta varmasti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, ihastu vaan sinäkin, haluaisit kuitenkin. ;)

   Poista
 7. Katoin eka että jouluiset, mutta kuivakukat pelasti tilanteen :) Kivat kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, onneksi kohta saa luvan kanssa tehdä jouluisia kynsiä! Kiitti :)

   Poista
 8. Ai että tykkäänkö? -Kyllä, ja paljon! ;)

  VastaaPoista
 9. Tykkään, noista tulee tavallaan mieleen joulu, mutta kukista tulee vähän kesäkin mieleen :) Ihanat!

  VastaaPoista
 10. Mulle tuli tuosta punaisesta mieleen heti joku kimono tms japanilainen geishojen vaate :) upea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, kieltämättä! :) Hän on upea kyllä.

   Poista
 11. Oi jestas, mun on pakko saada toi lakka, aivan UPEA!! Lähenpä siis heti palkkapäivänä ratsaamaan robinhoodia ja seppälää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii, toivottavasti löytyy! :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)