perjantai 14. syyskuuta 2012

9 pientä kynsilakkaa marssi näin..

.. ameriikan mailta kotiin päin! Elikkäs TransDesign -tilaus saapui kotiin täyttämään testaamattomien kynsilakkojen laatikkoa. Ennenkuin kysytte mitään TD:ltä tilaamiseen liittyvää, lukekaa rakkaat Usein Kysytyt Kysymykset. Niin paljon kun teistä lukijoista tykkään, niin en tykkää vastata sataa kertaa kysymyksiin "paljonko TD:llä on postikulut" tai "montako lakkaa TD:ltä saa tilattua" tai "paljonko on tulliraja". :)


OPI:n Minnie -kokoelmasta If You Moust You Moust sekä Nothin' Mousie 'Bout It. Oikeastaan koko tilauksen tein näiden takia, oli nimittäin pakko tilata nämä nyt, kun olivat TD:llä merkitty tähdellä. Tähti tarkoittaapi sitä, että lakkoja saatavana enää niin kauan ku varastossa on jäljellä, eikä niitä ole tulossa lisää. Huh.

Essien Cascade Cool tämän vuoden kesäkokoelmasta. Tää olikin semmoinen lakka, jonka meinasin jättää tilauksesta, mutta onneksi otin kuitenkin! Paras on se tunne, kun katsot jossain swatcheissa ihaillen lakkaa, katsot että mikäs tää ihanuuslakka on ja toteat että hei, se on tulossa mulle kotiin!


China Glazen Unpredictable ja Deviantly Daring. Nämä on ihania, mutta eri tavalla kuin oletin. Semmoisia kiiltäviä, vaikka ei ehkä niin loistavia duochromeja kuin olisi swatchien perusteella olettanut. Aion ehkä hankkia koko kokoelman, vaikka en kyllä tiedä tarvinko Rare & Radiantia, joka on taas yksi Chanelin Peridot-dupe ja mullahan on jo OPI:n Just Spotted The Lizard joka on kanssa dupe. Hmmh. Nämä ChG:t ovat siis Bohemian Luster Chrome -kokoelmasta tältä syksyltä.

Sitten ostin vähän Summer Neons -kesäkokoelmasta noita ihania neonshimmereitä:


Sävyt ovat siis Pink Plumeria, Surfin' For Boys, Hang-Ten Toes ja Flirty Tankini. Nää on ihan neonkoostumusta ja kuivavatkin mattaiseksi, mutta näissä on piristämässä kivaa shimmeriä kaikissa. Halusin tästä kokoelmasta nää "erikoiset" värit (paitsi pinkki HTT nyt on pinkki). Keltaiset, vihreät, siniset on jotenkin vähän mäh näh vaikka hienoja ovatkin.

PP on semmoinen lämmin vaaleanpunainen, tuo mulle kovasti sävyltään mieleen saman merkin Pink Rox-E:n, joka on ihana. Roxe on vaaleampi tosin ja tietenkin ihan eri koostumusta.  SFB taasen on korallinen oranssi, ihana! HTT on ihana pinkki ja FT on ihan korallikoralli, tosi söpö, vaikka pullossa onkin värit vähän erottunut, joten näyttää erittäin mielenkiintoiselta. ;D Raukat ihanaiset ei kyllä nyt edusta näissä kuvissa yhtään, ne ei oikeasti oo niin tylsiä kuin musta tässä kuvassa näyttäisivät olevan. Nyt vaan ongelmana, että mitä näistä kynsille ekana. ;D

Löytyikö suosikkeja ja uusia ostohimotuksia? :) 

Psst. huomatkaa alla oleva, aiemmin tänään ilmestynyt postaus. :)

24 kommenttia:

 1. Ihania lakkoja, varsinkin Nothin' Mousie 'bout It :)! Ja mulle on tulossa myös toi Unpredictable ensi viikolla :))

  VastaaPoista
 2. Paljon pinkkiä/vaalenapunaista! :D Muutama sama lakka tulikin kotiutettua viime TD-tilauksessa, joten pahasti ei uusia himotuksia vielä tullut, toki tilanne voi muuttua, kun näitä alkaa näkyä lakkauksissa. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pinkkiä pitää olla! ;)

   Poista
 3. Ihanan näköisiä nuo Unpredictable ja Deviantly Daring! :)

  VastaaPoista
 4. Oho, en tiennytkään, että TD:llä on Opin lakkoja myynnissä. Minkähän takia ne on niin piilossa? >.> Tänään pitää kirjottaa taas pitkät pätkät himotuslistaan, nyt kun Opeja vihdoinkin löysin.
  Haluaisin itellekki nuo kaks CG:n Bohemian -lakkaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo niillä on ollu jotain oikeusjuttuja OPI:n kanssa, eivät saa julkisesti myydä OPI-lakkoja sivuillaan siksi. :)

   Poista
 5. Pink Plumeria värjää sitten ihan karseasti kynsiä, joten laita ehdottomasti kaksi kerrosta aluslakkaa! Tuota Cascade Coolia olen vähän itsekin himoinnut, mutta musta tuntuu, että mulla on vaaleanpunaisia cremejä jo tarpeeksi ja se oli muistaakseni tosi samankaltainen kuin Sparrow Me The Drama.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta, pitääkin olla tarkkana! Mullakin tuntuu olevan noita melkein samanlaisia vaaleanpunaisia, mutta ei niitä vaan jotenkin voi olla liikaa. ;D

   Poista
  2. Ei minulla Pink Plumeria ainakaan värjännyt. :O

   Poista
 6. OPI:t ja China Glazet... Tahtoo *pouts* (:

  pssttt..tuo keskimmäinen kuva ei toimi (ainakaan minulla) *wink*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvien kanssa on toisilla vissiin ongelmia, en tiedä mistä johtuu enkä oikein voi tehdä asialle mitään. :/

   Poista
 7. Tulliraja eli oikeammin ALV-raja on vuoden alusta ollut 43 euroa, koska ALV nousi 23 prosenttiin. Korjaatko tiedon FAQ-sivulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjattu, tattis huomautuksesta. :)

   Poista
 8. Pink Plumeria on iiiihana! Rakastuin siihen heti ensi lakkauksella. :) Flirty Tankiniin petyin, tosin en ole lakannut sillä vielä (ja kesä meni jo :O ) joten ehkä tykästyn kuitenkin. :) Tuo HTT on jäänyt kummittelemaan myös, mutta tarvitsenko lisää pinkkejä (no joo!). :D

  VastaaPoista
 9. Pink Plumeria on iiiihana! Rakastuin siihen heti ensi lakkauksella. :) Flirty Tankiniin petyin, tosin en ole lakannut sillä vielä (ja kesä meni jo :O ) joten ehkä tykästyn kuitenkin. :) Tuo HTT on jäänyt kummittelemaan myös, mutta tarvitsenko lisää pinkkejä (no joo!). :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se näyttää kyllä kivalta, kivan erilainen vaaleenpunanen ku on tommonen lämmin ja shimmerinen! :) HTT:n tarvit ehdottomasti. ;)

   Poista
 10. Ihania lakkoja! Varsinki noi Opit!:)

  VastaaPoista
 11. Mulla on toi Flirty tankini ja se on aivan järjettömän upea kynsillä, mutta vähän kyllä harmittaa kun se värjää omat kynnet ihan oransseiksi vaikka olisi miten hyvää aluslakkaa alla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O-ou, se on niiin rasittavaa kun jotkut värjää. ;(

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)