maanantai 3. syyskuuta 2012

007 and a mission - cheap nail polish vol.2 [Gina Tricot]

Halppislakka-teemaviikko vol 2.

Päivä 1: Gina Tricot
Päivä 2: H&M
Päivä 3: NYX Girls
Päivä 4: Miyo
Päivä 5: Kicks
Päivä 6: Barry M
Päivä 7: Flormar
Päivä 8: GOSH

Halppislakkaviikko saa jatkoa jälleen! Tämä kahdeksanpäiväinen teemapläjäys on taas omistettu ah niin ihanalle aiheelle, halppislakkojen ja kalliimpien lakkojen vertailulle. :)

Säännöt ovat simppelit. Minä ja Salla teemme kumpikin kahdeksat kynnet, jokaiselle päivälle on yksi teema, yksi väri ja yksi halvempi lakkamerkki. Teemme siis neljät kynnet halvemmilla lakoilla ja neljät kynnet kalliimmilla lakoilla kumpikin. Olemme tämän viikon kanssa olleet rennompia kuin edellisen, joten muita sääntöjä ei ole, kuin että tosiaan se jolla sen päivän halppislakkamerkki on ei saa käyttää muita kuin halvempia lakkoja (muiltakin kuin päivän merkiltä, mutta päivän merkki on pääosassa) + Orlyn linerit ovat poikkeuksena. Se jolla kalliimmat lakat, käyttää vain kalliimpia lakkoja.

Orlyn linerit otimme poikkeukseksi siksi, että esim. mulla ei muita koristelulakkoja olekkaan enää ja niitä meillä kummallakin on niin paljon. Linerit voi kyllä halutessaan korvata akryylimaaleilla täysin, joten sinänsä tässä helpotimme vaan omaa elämäämme, eikä Orlyt pilaa ideaa halvempien merkkien käytöstä. ;D

Mentäisiinkö ekoihin kynsiin? Päivän teemana meillä on söpöily, väriksi valitsimme vaaleanlilan/vaaleanpunaisen ja päivän halppismerkki on Gina Tricot.

Tässä Sallan tekemät kynnet, jotka on tehty kalliimmilla lakoilla. Pääosassa OPI - Rumple's Wiggin' ja muut lakat ja käytetyt tarvikkeet löydätte Sallan blogista. ;)


Minun kynnet, tehty halvemmilla lakoilla ja päälakkana Gina Tricot - Lilac Me.


Tein koristelut akryylimaaleilla ja rusettifimot vielä päälle. Toivottavasti kaikki tunnistivat, että kynsillä tosiaan pandoja ja Hello Kittyjä! ;D En osannut päättää kumpiako tekisin, joten tein kompromissin ja tein molempia.


Lilac Me tuli Gina Tricotin kolmen minilakan pakkauksessa, mutta sitä saa myös isompina lakkoina. Hintaa isolla pullolla on kait 3,95 €. Lakassa on pienehkö suti, josta en niin kovasti välitä, mutta lakka kuivui ja peitti hyvin! Lakka on ihana, siniseen taittava violetti creme.


Minusta teemaviikossa yksi parhaimmista jutuista on se, että emme Sallan kanssa tiedä mitä kumpikin kynsilleen tekee. Meillä on vain väri, teema ja toisella halppislakkamerkki, jonka tulisi vallitsevana kynsissä näkyä. Näemme toistemme kynnet vasta hetki ennen teitä, joten jännää tämä on meillekkin. Tässä huomaa, miten teemat tuovat eri ihmisille mieleen ihan eri asioita. ;D Teemaviikko toivottavasti vakuuttaa myös teille, että et tarvitse välttämättä suurta kynsilakka- ja koristearsenaalia tai kaikista kalleimpia lakkoja että voisit tehdä kivoja kynsiä. :)

Tykkäättekö teemaviikon ideasta ja kynsistämme? ;D Teemaviikko tosiaan jatkuu ensi maanantaihin saakka, joten muistakaa kurkkia blogeihimme joka päivä!

29 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ja tykkään kovasti tästä teemaviikosta! Varmasti silmät tarkkana molempien blogeja kurkkimassa! Niin olen kyllä aina muutenkin, oli teemaviikkoa tai ei =)

  VastaaPoista
 2. Teemaviikot on tosi jees! :) Kiva ois itsekin joskus tehdä jos saisi aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teemaviikot on jees mustakin! :)

   Poista
 3. Jee kun on taas teemaviikko! Täällä kyllä seuraillaan ja nätit kynnet taas.:))

  VastaaPoista
 4. Oooi kuinka suloset kynnet <3 Varsinkin tuo Hello Kitty.

  Olin innoissani edellisestä halpislakkaviikosta, joten olen myös tästä! ;D Kiva idea tuoda markettilakkoja esille (: Ootan mielenkiinnolla tulevaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Innolla odotellaan täälläkin mitä vastapuoli saa aikaiseksi. ;D

   Poista
 5. kun ei noi kuvat näy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en voi sille valitettavasti mitään nyt, kun en tiedä mistä ongelma johtuu. Yli 80 % selaajista kuvat näkyy kuitenkin, joten jos olet töissä/koulussa/kännykällä/tabletilla, syy saattaa olla siinä että siellä on estot päällä tai muuta. Jos kotikoneella, niin sitten en tiedä, mutta selvittelen asiaa.

   Poista
  2. Voitte tietty kokeilla kopioida kuvan kohdalta osoitteen hiiren oikealla näppäimellä ja liittää osoiteriville. Näkyykö kuva sitten?

   Poista
  3. elisan lapsilukko luokittelee imageshackin aikuisviihteeksi, äiti salli imageshackin, ja kuvat näkyvät taas normaalisti.

   Poista
  4. Kiitos tiedosta! :)

   Poista
 6. Jee tää teidän teemaviikko on kiva:D!

  VastaaPoista
 7. Olipa hauska yllätys, en osannut yhtään odottaa, että teidän yhteinen teemaviikko saa taas jatkoa. :) Tykkään etenkin Kittyistä ja noista fimoista tietysti. ;) Lakkakin näyttää kauniin väriseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, oli tuska pitää se salassa näinkin kauan! ;D

   Poista
 8. Tajuttoman söötit kynnet (: ja teemaviikot on aina yhtä mukavia joten pisteet sille!

  VastaaPoista
 9. Oii onpa hauska idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva että tykkäilet! :)

   Poista
 10. Nyt näkyy kuvat, koneen lapsilukko luokitteli imageshackin aikuisviihteeksi ja sen takia ei sitten kuvat näkyneet.

  VastaaPoista
 11. Ihanat kynnet - kummallakin!

  Pidän tästä teemaviikon ideasta aivan älyttömästä ja innolla odotan tämänkin viikon kynsiä (niin kuin edellisenkin kys. teemaviikon)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jännityksellä odotellaan täälläkin mitä vastapuoli tekee. ;D

   Poista
 12. Ihanat pandat ja kittyt! Aaaws. Teemaviikot ovat parhaita!

  VastaaPoista
 13. Kivaa (: teemaviikko! Tosi ihanat kynnet :D noi hellokittyt on söpöt!
  Miten y-työhön pääsee esim. Cesarssin kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos! :) Riippuu varmaan firmoista, Cesars valitsee itse yhteistyökumppaninsa. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)