torstai 13. syyskuuta 2012

Pikainen köynnösranskis

Kun monet kynnet peräkkäin epäonnistuu, tehdään jotain simppeliä ja nopeaa. Varioitu ranskis on helppo tehdä ja tuloksesta tulee vähän erilainen joka kerralla.


NYX - French Nude (saatu)
Color Club - Gimme A Grape Big Kiss (saatu)
Orly Instant Artist - 24 K Glitter

Eli alle kerros aluslakkaa, sitten nude ranskislakka, vinosti tippeihin violettia ja rajaus kultaisella glitterlinerillä ja top coat päälle. :) Simppeliä ja helppoa ja aikaa ei mene kauaakaan kun ei tarvi kuivatella montaa kerrosta.

Tykkäsin näistä kovasti, tuo Gimme A Grape Big Kiss on vahvimmin tuoksuva tuoksulakka ikinä! Mulla on niinkun monta kuukautta vai jo peräti vuosia sitten lakattu lakkauskiekko, jossa tuota lakkaa on ja edelleen se tuoksuu voimakkaana. Kynsillä tämä tuoksuu tosi voimakkaasti, mutta hiipuu kuitenkin nopsempaan kuin kiekolta. Tämä lakka on muuten huomattavasti paljon lähempänä samassa sarjassa olevaa Raspberry Rushia väriltään, monet swatchit kuvaavat tämän tosi lilana.

Ranskiksia itse välttelen silloin kun kynnet on kovin keltaiset, näissäkin kuvissa ois voinu pintaa viilailla vähän enemmän, mutta ei se mitään. En tahdo kuitenkaan liikaa tai liian usein viilata, koska siinä helposti ohentaa kynsiään huomaamatta liian ohuiksi. Mulla on monesti käynyt huonosti ku oon viilannu kynnet niin ohueksi, että ne on vaan taittunut ja katkeillu vahingossa. :Q

Onko ranskikset teidän mieleen ja miten te laitatte kynnet jos on kiire tai ette jaksa enää yrittää epäonnistuneiden kynsien jälkeen? Tänään vielä tulossa toinenkin postaus illemmalla, pysykäähän kuulolla!

PS. Mulla näitä kynsiä ja postauksia tulee nyt tiheään tahtiin, kun varastossa on varmaan kymmenet julkaisemattomat kynnet. ;D 

16 kommenttia:

 1. Pikaisuudestaan huolimatta oikein söpöt! :)

  VastaaPoista
 2. Ranskikset ovat mielestäni aina tosi kivoja ja niitä saa helposti erinäköisiä lakkoja vaihtamalla :) Yleensä kyllä jos pitää lakata kynnet kiireessä niin lakkaan jollaan hienolla värillä vain yksiväriset kynnet.

  Ihanaa jos postauksia tulee paljon lähiaikoina. Blogiasi on todella kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Näinpä, ranskiksia on helppo varioida. :)

   Poista
 3. Tosi kaunis väriyhdistelmä! Simppeli ja ihana :)

  VastaaPoista
 4. Kiva vaan, että postaustahti on nyt tiheä, kun oma inspis on ollut ihan kadoksissa. Ranskiksista tykkään kovasti. Itselläni niistä tahtoo vaan aika helposti tulla mallia glitteriöverit, joten oli kiva saada ideaa vähän hillitympään glitterikoristeiseen ranskikseen. :D Todella kauniit kynnet mielestäni, vaikka onkin simppelit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti auttais inspikseen sitten. ;D Hihi, kiitos!

   Poista
 5. Ihanat kynnet :))

  VastaaPoista
 6. oi, tosi ihanat!! :)

  VastaaPoista
 7. Kauniit hyvä yhdistelmä kulta pinkki

  VastaaPoista
 8. Jos mikään ei meinaa onnistua, en ainakaan kokeile ranskista :D Ei oo vielä niin hyvin hallussa.

  Nää on ihanat kynnet. Tekisin samantyyliset nyt (korvaisin pinkin jollain muulla), jos omistaisin tuollaisen kultaisen lakan. Alkaa jo aivan ahdistaa nykyiset kynnet. Ollut viikon putkeen räikeät pinkit/lilat kynnet ja kaipaisin jo jotain rauhallisempaa tilalle. Ei vaan taida tänään ehtiä lakkailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooi. ;D Kiitos kovasti! Möh, varasta jostain aikaa itelles ja kynsille. ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)