maanantai 10. syyskuuta 2012

007 and a mission - cheap nail polish vol.2 [GOSH]

Halppislakka-teemaviikko vol 2.

Päivä 1: Gina Tricot
Päivä 2: H&M
Päivä 3: NYX Girls
Päivä 4: Miyo
Päivä 5: Kicks
Päivä 6: Barry M
Päivä 7: Flormar
Päivä 8: GOSH

Tänään halppisviikon viimeinen päivä! Helpottaa toisaalta tietää että saa postata mitä tykkää minäkin päivänä, mutta toistaalta vähän nuff kun säännölliset postausaiheet pitää nyt keksiä itse. Onneks mulla on varastossa lakkauksia ja ideoita postauksiin, joten ei huolta.

Viimeinen päivämme on omistettu teemalle syksy, väriksi valitsimme oranssin ja päivän halppismerkki on GOSH. Tiedän että kaikki eivät miellä GOSHia halppikseksi, mutta päädyimme tähän, sillä ainakin oma käsitykseni GOSHista on että se on suunnattu nimenomaan kuluttajille, vaikkei sitä marketeista saakkaan. Tämä on mielestäni yksi isoimmista halppisten ja salonkilakkojen eroista, toiset on ensisijaisesti kuluttajille, toiset ammattikäyttöön. Hintataso Gosheilla ei ole ehkä kaikista halppiksinta (onkohan n. 8,5e/pullo) mutta imagoltaan tämä on halppis. :) Halusimme myös valita eri merkkejä kuin viime teemaviikolla ja meinas vähän merkit loppua kesken muutenkin. ;D

Tässä Sallan kynnet, joissa pääosassa GOSH - Orange Drops. Hih, meillä tuli vähän samaa tyyliä, vaikkei tosiaan tiedetty yhtään mitä toinen tekee kynsilleen. ;D Sallan mietteitä Goshista ja kynsistä saa taas lukea hänen blogistaan tänään myöhemmin.Sitten minun kynnet, pääosassa Color Club - Orange Revenge:Käytin näissä:

Color Club - Orange Revenge
China Glaze - Hey Sailor
China Glaze - Happy Go Lucky
China Glaze - Sun Worshiper
Orly Instant Artist - Jet Black

Color Clubin Orange Revenge on tosiaan neon ja kirkas, mutta harmillisesti todella ohut. :/ Tässä taisi olla 4 kerrosta. 

Ei mielestäni tosiaankaan parhaat kynnet tältä viikolta minulta, mutta ei se mitään. Halusin hakea tähän syksyn värejä, eli punaista, keltaista, oranssia, niitä värejä joita syksy meille tarjoaa ennenkuin lehdet kuolee ja putoilee. Kynsissä siis lehdetön puu ja kynsissä tuulen mukana karanneet lehdet. Kylläpä menee filosofiseksi.

Hain mallia tästä kuvasta, mutta idea puuhun tuli puhtaasti Kynsikoristelut -yhteisössä olleista lehdetön puu -leimauksista, tässä linkkiä. Tahdon tahdon tahdon laatan, jossa sellainen ihana karmiva lehdetön puu! Olis niin syksyä ja myöskin kauhumeininkiin sopiva.

Pöhpah aivot jäätyy enkä saa ajatuksiani selkeästi ulos, äskeisenki tekstin korjasin 359 kertaa, joten jos sinne on jäänyt jotain outoja juttuja, niin suodattakaa ne pois. Olis kuvitellu että äsken nukkumillani 12 tunnin yöunilla sais vähän kiitettävämpää tekstiä aikaiseksi.. ;O

No mutta, mitä tykkäilitte teemaviikosta ja kynsistä? Mitkä kynnet kolahti eniten? :) Sivupalkissa jo kiitettävästi kyselyitä, mutta kyselyitä rakastavana laitan siihen vielä yhden kyselyn koskien tätä viikkoa, eli voitte siihen sitten äänestää mitkä tekemistäni teemaviikkokynsistä oli lemppareimmat.

14 kommenttia:

 1. Tämä teemaviikko oli kiva! Varsinkin kun se oli erilainen kun yleensä, kun toteutitte viikon kahdestan :) Viikolla oli monet ihanat kynnet, eniten miellyttivät abstrakti- ja synkkä-kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäilit! ;D

   Poista
 2. Teemaviikko on ollu tosi kiva ja mielenkiintonen, paljon erilaisia lakkauksia ootte saanu aikaan♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! ;D Monipuolisuutta koitettiin saadakkin. :)

   Poista
 3. Aiotko vielä toteuttaa sen mustaviikko jutun jota silloin joskus kesällä kaavailit?
  Sellainen olisi nimittäin kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on ideana toteuttaa sekin. ;D Ei tosin ainakaan nyt ihan justiinsa.

   Poista
 4. Ja tämä teemaviikko oli kanssa tosi kiva!

  VastaaPoista
 5. Ihanat kynnet! Ja tämä teemaviikko oli kiva juttu, näitä lisää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis, on tulossa lisääkin varmasti. :)

   Poista
 6. Toivoisin ehdottomasti lisää teemaviikkoja! Aivan ihania kynsiä koko viikon ajan, innolla odotin aina seuraavaa päivää ja postaustasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ei varmasti jäänyt viimeiseksi tämä teemaviikko. ;D

   Poista
 7. Tosi kiva ollu tää teemaviikko! :) Ja nää on tosi kivat syksyiset kynnet kummatkin!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)