sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Blackened and Unpredictable

Näiden lakkausten kuvaaminen ei menny ihan nappiin, en oo tainnu saada vielä kertaakaan onnistunutta kuvaa tästä lakasta, Models Ownin Emerald Blackista.



Käytin näissä:

Models Own - Emerald Black
Leimaukset: China Glaze - Unpredictable + BM - 314

Emerald Black on MO:n Beetle Juice -kokoelmaa ja ilmestyi viiden ensimmäisen BJ:n mukana ja vaikka hän ei ole se valloittavin lakka duochromellaan, on sävy söpö vihreä, tumma mutta monivivahteinen. Vaikea kuvailtava ja hankala myös kuvata sen arvon mukaisesti. Emerald Blackia taisi olla kaksi kerrosta näissä kynsissä ja tämä on muistaakseni koko kokoelman peittävimpiä lakkoja. Oonhan muistanut mainita, että vihaan ohuita lakkoja? BJ:t ei onnistuneet kyllä koostumuksessaan kovin hyvin.

Leimaukset tein Bundle Monsterilla ja Unpredictablella ja tykkäilin näistä, tulee mieleen tapetti, vähän niinkuin näissä kynsissä. Unpredictable leimaa kivasti tummalle pohjalle, vaikkei kauhean peittävältä aluksi näytäkkään. Pitäisi kokeilla lakkaa vielä itsekseenkin joskus.

Huomasitteko muuten jo eilisissä kynsissä, että oon taas lyhentänyt kynsiä? Taas tuli se mitta täyteen kun kynnet rupes näyttää mun makuun liian pitkiltä. Nää ajastetut postaukset saattaa tulla tosin hassussa järjestyksessä ja täten kynsien pituudet vaihdella, mutta älkää välittäkö. :)

On muuten hassua, että nykyään muhun kolahtaa melkein kaikki värit kynsilakoissa, tosi creepya sanoisin. Ennen en yhtään lämmennyt siniselle, vihreälle, nudeille mutta mites kävikään, nykyään saatan himiöidä jotain ihan minkä tahansa väristä lakkaa uusista kokoelmista, enkä aina osta kokoelmista vain niitä pinkkejä ja violetteja lakkoja ja unohda muita sävyjä. Tosi karmivaa, onko mun maku muuttunut vai oonko jotenkin tottunut kaikkeen? Koskahan tulee se aika kun VAADIN saada kynsilleni tummaa harmaata tai ruskeaa? Sisäinen tyttölapsi mussa sanoo, että ei toivottavasti ikinä, rakastan pinkkiä liikaa luopuakseni siitä.

Onko tällainen vihreä teidän makuun ja olettekos te huomanneet värimakunne kynsilakoissa "siedättyvän" laajemmaksi?

22 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet!

    Itsekkin eilen Seppälässä huomasin, että ostin niitä harmaita, ruskeita ja beigejä sävyjä. En oikein ikinä ole ollut tumman ystävä, enemmän juuri pinkin ja kirkkaan. En kyllä aio niitä värejä unohtaa, mutta voihan niitä tummempiakin sävyjä hamstrata..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Hah, jep, onneks ei tarvi rajoittaa makua kuitenkaan pelkästään tummiin tai nudeihin. ;D

      Poista
  2. Mullakin on Emerald black! Kivan värinen lakka ja kivat kynnet

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo Emerald Black! En ois kyllä ikinä ajatellu sanovani noin, mutta menköön (:
    Ja ihanasti onnistuneet leimat ;D

    VastaaPoista
  4. millä kameralla sä kuvaat ? siis tosi hyvälaatusii kuvii sul ! ja ihania kynsiä (:

    VastaaPoista
  5. Oi, ihanat! Tummat kynnet sopii syksyyn :) Sun blogissa onkin ollut jotain häikkää kommenttien suhteen, mä en ainakaan ole muutamaan viimepostaukseen päässyt kommentoimaan :( Mut nyt näkyy toimivan taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja voi ei, taas ongelmia. Mun pitää koittaa selvittää mistä voisi olla kyse..

      Poista
    2. Vastailinkin sulle juuri facessa :) Toivotaan että selviää!

      Poista
  6. Ihanat kynnet, mullekkin tulee mieleen tapetti tuosta! :D
    ..mutta tykkään tositosi paljon noista, koska vihreä.♥ (;

    Ja mä oon jotenki aina tykänny kaiken värisistä kynsilakoista, ettei oo silleen, että en huomiois sinänsä koko kokoelman lakkoja. :D
    ..mutta nudet mua vielä vähän epäilyttää, en omista yhtään nudea, ja oon miettinyt, että pitäis varmaan hommata eka nude. Kuitenkin musta tuntuu, että en tykkäis siitä kovin paljon sitten, mutta mistä sen voi tietää ennenkuin kokeilen sitä. :--D

    Ehdottomat suosikit mulla on kuitenkin kaikki neonlakat, owws.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, hih! :) Kannattaa hommata, ties vaikka ihastuisit. ;D Mäkin tykkään neoneista. :)

      Poista
  7. Tykkään, musta hyvin kaunis väri. Itsellä on siedättynyt huomattavasti. Aiemmin lakkailin lähinnä musta, hopea, punainen linjalla, mutta oman kynsiblogin aloittamisen jälkeen on tullut laajennettua lähes kaikkiin sateenkaaren väreihin. Pastellit ei kyllä vieläkään kuulu omaan repertuaariin. Hyvältä ne voi silti näyttää muiden kynsissä ei vaan ole oman tyylisiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, jep, jotenkin kun katselee varsinkin toisten kynsillä värejä niin alkaa lämmetä itsekkin sävyille, joita ei itselleen kuvittelis hankkivan. D;

      Poista
  8. Tosi nätiltä näyttää taas :) Itse ainakin olen huomannut, että tummat lakat tuntuu nyt paljon enemmän omilta kuin aikaisemmin. Koko viikonlopun olen miettinyt, että tänään teen sitten mustat kynnet, mutta saapa taas nähdä tuleeko sitten lakatessa taas jotain ihan muuta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Hih, nyt sitten vaan jotain mustaa kynsille. ;)

      Poista
  9. Ihan superihanat kynnet <3

    VastaaPoista
  10. Nätit kynnet!

    Olen huomannut, että mun kokoelmiin on ujuttautunut vihreitä vaikka en ns. pidä niistä. Outoa. Tuota kyseistä lakkaa ei löydy, Beetlejuicesta haalin ainoastaan Pinky Brownin enkä muuten ole silläkään tainnut lakata kuin kiekolle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Sulle on käynyt sitten samat kun mulle, vihreä oli ennen ehdoton nounou, mutta nyt oon alkanu huomaamaan miten monipuolinen sävy se on!

      Poista
  11. Aivan ihanat kynnet :) kolahtaa just meikäläisen makuun, kun rakastan sinisiä ja vihreitä kynsilakkoja ja kaikkea niiden väliltä :D ite olen kans huomannut, miten nuo ennen kammottaneet värit päätyvätkin yhtäkkiä kynsille ja sitten niistä vielä tykkää!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)