torstai 31. tammikuuta 2013

Hologlitter-seepra

Äää mun päivät halkeaa taas tekemisestä, joten hiljaiseloa on täällä riittänyt hiukan. Kynsiä on kyllä tullut väkerrettyä iltaisin sohvannurkassa ja tässä taas yhdet kynnet julkaistavaksi. :)


Käytin näissä:

Barry M - Black Multi Glitter (pohja)
Color Club - Harp On It (leimauksissa) + Konad m57 (saatuja)


Nämä olivat taas jotkut myöhäisen illan pikakynnet, pari kerrosta Barry M:n mustaa glitterlakkaa alle (peitti muuten mainiosti!) ja siihen leimaukset Color Clubin hololakalla. Leimasi muuten todella hyvin, kuten voitte kuvastakin päätellä.

Leimat ei yleensä oo se vaihtoehto johon turvaudun jos on kiire, koska jos ne menee yhtään pieleen, niin voi joutua vetämään helpostikkin uusiksi monet kynnet, mutta näiden kanssa kyllä kantsi ottaa riski. Tykkään ihan hulluna näistä kynsistä. :)

Tykkäättekö te? :)

41 kommenttia:

  1. Tosi kivat kynnet! :) tuo Barry M'n lakka näyttää ihanalta ♥ pitää kyllä itsekin kokeilla tuota Harp On It -lakkaa leimaukseen, olen miettinytkin että toimisiko se ja onneksi teitkin tuollaiset kynnet missä sillä leimaisit =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, kantsii joo kokeilla, minusta ainakin toimii hyvin! :)

      Poista
  2. Aivan ihanat nämä! Voi kun ite saisin aikaseks yhtä hyvää jälkee.. :DD Mistä noita leimajuttuja saa, kun en muista törmänneeni sellasiin missään? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niitä saa esim. Cesarsshop.fi:stä ja Stockmanneilta. :)

      Poista
  3. Ai että tuo Barry M on kaunis! Ja ihanat on kynnetki :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat ihanat ihanat! Molemmat lakat kimaltaa, mutta silti tuollaiset understated kynnet. Juuri omaa tyyliä edustavat. I'm in love.

    VastaaPoista
  5. Huh, tykkään näistä kynsistä ihan hulluna! :)

    Nää on ehkä yhdet parhaista, mitä oot ikinä tehny, ihan täydelliset kaikin puolin! Muhun yleensä iskeekin nää simppelit koristelut eniten, mutta tää fiksu lakkojen yhdistely kruunaa kaiken! :)

    VastaaPoista
  6. Mä ajattelin jo selvinneeni ilman ainuttakaan Halo Huesia :D Mutta jos ne leimaa noin hyvin, niin ehkä niitä pitää pari saada. Näyttää kyllä ihan, että olisi mustalla leimattu, niin hyvin sulautuu keskenään :)

    VastaaPoista
  7. Voi kumpa osaisin tuollaiset loihtia omille kynsilleni! Ihanat!

    VastaaPoista
  8. Upeat :) ihana tuo barry m lakka :)

    VastaaPoista
  9. Ihanat... Olispa mulla ees sivellin, ja dotting tool... Ja kunnon lakkoja!! Kun teen kaikki koti konstein

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! :) Dotting toolinhan voi korvata esim. nuppineulalla. :) Tökkäämällä nuppineulan vaikkapa kynään, nuppineulan iso pallopää toimii pilkuttajana.

      Poista
  10. Minä vaan...1.2.2013 klo 15.12

    Wau, en yhtää erottanu kuvasta et kumpi on pohja ja kumpi leimaus!! Tai siis kyllähän sen sillai erottaa, mutten vaan meinannu uskoa et toi hololakka peittää noin hyvin leimatessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hihii, kieltämättä kyllä vois olla leimattu melkein miten päin vaan. ;D

      Poista
  11. Ihanat!! :D Toi hololakka käy tuohon tosi hyvin! Ja ei mua ainakaan haittaa jos välillä onkii hiljasempaa, vaikka ei voi kyllä sanoo että nyt ois ollu hiljasta, postaat niin usein. Ja sehän on tietysti hyvä juttu, mutta onhan sitä välillä muutakii tekemistä kun blogiin kirjoittelu :)

    VastaaPoista
  12. U.P.E.A.T <3

    VastaaPoista
  13. Tykkään <3 mä en saa IKINÄ noita leimauksia noin hyvin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitti! :) Lisää vaan harjoittelua, kyllä se siittä! ;D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)