sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Aakkoshaaste: I niin kuin kaksi kertaa Jolly Jewels

Mitä tekee ihminen, kun sen pitäisi tehdä I-kirjaimella alkavalla käyttämättömällä lakalla lakkaukset ja sillä ei oo yhtään kyseisen kirjaimen lakkaa käyttämättömissä? Mitä tekee ihminen silloin kun se tahtoo tyhjentää äkkiä käyttämättömien kynsilakkojen laatikkoa? No se tekee lakkauksia, joihin voi sisällyttää mahdollisimman paljon laatikossa lymyäviä lakkoja, joilla ei ole nimeä. Tällä kertaa esittelen kahdet lakkaukset, koska nämä on aika perussettiä, eikä näistä nyt ole niin paljoa tarinoitavaa.

Ensin simppeli aksenttimanikyyri, johon ängin yhden käyttämättömän lakan, Jolly Jewelsin 112.


Käytin näissä:

Tiia Vanhatapio - Fool's Gold (saatu)
Golden Rose - Jolly Jewels 112 (saatu)

Nää oli taas jonkun illan lakkaukset kun kello lähenteli vaikka ja mitä ja piti tehdä huomiselle kynnet. Halusin glitteriä, mutta en kaikkiin kynsiin ja valitsin glitteriksi violetin Jolly Jewels 112. Jollyssa on hieman tuollaista vaaleaa kultaa ja lähdin kiekoilta etsimään sille kaveria ja löysin täysin mätsäävän Fool's Goldin. Näillä mentiin. Kynsillä kolme kerrosta kumpaakin ja tuosta Jollysta sai sopivan peittävän yksinäänkin kolmella kerroksella, ei tarvinnut laittaa alle mitään lakkaa.

Toisiin kynsiin inspiroiduin Kynsikoristeluissa olevista kynsistä. Näissä on taas noudatettu tekniikkaa "ota käyttämättömistä lakoista käyttöön niin monta kuin suinkin saat mahtumaan" ja näihin kynsiin käytinkin kolmea käyttämätöntä lakkaa.


Käytin näissä:

Nfu Oh - 08 (ranskispohja)
Flormar - U31 (violetti duochrome)
Golden Rose - Jolly Jewels 106 (glitter, saatu)

Nyt kyllä tykästyin tuohon Nufuun ranskispohjana! Se peittää aika sopivasti keltaisuutta ja ollessaan vaaleanpunertava niin neutraloi sitä myös. Oon kyllä käyttäny lähiaikoina bufferia rankalla kädellä keltaisuuden poistoon, joten ei ne enää niin keltaiset taida ollakkaan.

Ranskiksen tein vinosti kahdella eri lakalla ja tykästyin tähän tyyliin! Oon nähnyt tällä tyylillä aiemminkin tehtyjä ranskiksia mutta vasta nyt sain aikaiseksi kokeilla tyyliä itsekkin. Usein multa kysellään että miten teen ranskikset tai muut ja teen ne aina vapaalla kädellä. Käsi kehittyy vaan siten, että sitä käyttää, eli teippejä kannattaa minusta välttää viimeiseen asti. ;D

Noh, mitäs tykkäätte? :)

26 kommenttia:

 1. Upea tuo Jolly Jewels! Mistähän noita saa, kun ei ole koskaan tullut vastaan?

  http://pirinransu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppälöistä noita saa, täältä löytyy lista missä Seppälöissä noita pitäisi olla ainakin saatavana: http://sonnela.blogspot.fi/2013/02/golden-rose-jolly-jewels.html :)

   Poista
 2. Mmm wau, noi alemmat kynnet on tosi upeat!

  VastaaPoista
 3. Molemmat kynnet kauniita. :) Itsekin teen aina vapaalla kädellä ranskalaisen manikyyrin ja tosi moni ihmettelee, et miten silleen voi saada niin siistin rajan: harjoittelua, harjoittelua. :D

  VastaaPoista
 4. Jolly Jewelseihin mä rakastun koko ajan vaan enemmän..
  Molemmat kynnet on kivoja, mutta varsinkin viimeiset ovat mun mieleen :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat nuo molemmat!! :)

  VastaaPoista
 6. Ekat on ihan pure love <3 Taidanpa taas alkaa copycatiksi!

  VastaaPoista
 7. Molemmat on superihanat!

  VastaaPoista
 8. Upeat ovat molemmat! : )

  VastaaPoista
 9. Mulla on tota samaa violettia Jolly Jewelsiä just nyt, vähän erilaisella lakkauksella vaan :) Mutta nätit kynnet!

  VastaaPoista
 10. Ranskiksia aijon takuu varmasti kokeilla! Ihanat♥

  VastaaPoista
 11. Noi tokat on aivan upeat. Tolla tavalla tehdyt ranskalaiset näyttää musta tosi hyvältä. On itsekin tullut joskus koitettua tuota, helppo tehdä, mutta jotenkin tavallaan näyttävä. Nuo lakka valinnat sopii tuohon tosi hyvin.

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)