sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Shoppa, shoppar, shoppade, shoppat

Toinen postaus jo tälle päivää? Joo, pakoilen opiskelua.. Ajattelin tulla vilauttamaan teille pari ostosta jotka oon tehnyt.

1 $ Bill & Golden Fall

1 $ Billin ja Golden Fallin ostin Seppälästä, oliko näillä nyt se 2,95 € hintaa kipaleelta. Olin katsellut näitä siellä jo aiemmin, mutta nyt perjantaisen epäonnistuneen kynsilakkametsästysreissun jälkeen päätin, että minähän ostan sit nämä.

Dollarin seteli on siis vihertävä lakka, jossa on hassua kullertavaa pientä höttöä. Sanoisin glitterin ja shimmerin välimuodoksi tuota höperrystä. Jännä lakka ja uniikki, joka olikin syy sen himiöintiin. Golden Fall ei ole niin uniikki, mutta kun tykkään Models Ownin Pinky Brownistakin kympillä, niin tykkään tästäkin. GF on PB:tä vaaleampi ja täten eri sävyinen, vaikka molemmat ovat punaruskeakultaisia duochromeja.

Lähdin tosiaan perjantaina kaupungille hakemaan L'oréalin uutta Confettis -glittertopperia, joka on musta-valkoinen glitteruutuus ja kovin hypetetty mm. Kynsikoristeluissa. Kierrettyäni +/- 5 kauppaa totesin, että ei sitä nyt tänään löydy. Onneksi saan sen muuta kautta, muuten olis voinut tulla suru puseroon. Esittelen sen teille sitten kunhan saan sen käsiini!

Jälleen kerran Facebookin kynsiryhmä toi loven lompakkoon, kun törmäsin siellä näihin ihanuuksiin.

JQ - 139 Rainbow Glitter & JQ - 150 Red Glitter

Nämä evät ole Nfu Oh -lakkoja, vaikka ensivilkaisulta saattavat semmoisilta näyttää. Näiden virallinen merkki lienee JQ, mutta sillä nimellä näitä ei eBaysta löytänyt. Ebaysta näitä löysin kun etsin glitter nail polish -hakusanalla, mutta tässä vielä suorat linkit tuotteisiin, koska näitä ei ollut minusta helppo sieltä löytää:

Sateenkaariglitter & punainen glitter

Varoituksen sananen hajuherkille, nämä ovat aivan upeita sekä pullossa että kynnellä, mutta haisevat todella voimakkaasti. Haisevat yhtä pahoin, kun esim. Models Ownin Mirrorball -lakat, joten jos et kestä vahvanhajuisia kynsilakkoja, niin kannattaa ehkä skipata nämäkin.

Vasemmalla siis sateenkaariglitter, joka on ns. tacoglitteriä, eli hexit menevät hiukka rullalle. Ei pahasti ja minua itseäni ei kyseinen asia haittaa, vaikka sitä onkin pidetty tyypillisenä "vikana" halvalle glitterlakalle. Mä oon aivan ihastunut siihen OPI:n When Monkeys Fly -lakkaankin swatchien perusteella, vaikka sitä on moitittu siitä kun sen glitterit rullaantuu.

Oikealla oleva punainen glitter ei sen sijaan rullaannu. Näyttää, että oikealla oleva olisi mustapohjainen lakka, mutta ei se ole, vaan kirkkaalla pohjalla punaisia hexejä ja punaisia pyöreitä glittereitä. Nätti nätti nätti.

Mitäs tykkäätte mun ostoksista? :)

17 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja oot ostellu :) ihania noi JQ lakat <3

    VastaaPoista
  2. Äh... Ei enää glitterpäivityksiä!!!!!! Alkaa suru kalvamaan rinnusta niin syvästi kun omat kynnet ei tykkää lakkaamisesta. :( Varsinkin se mustalla pohjalla oleva miljoonasti-erilaisia-glittereitä sai tipan linssiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei. :o Tekis mieli kysyä että ootkohan eksyny väärään paikkaan kun oot kynsiblogissa jos et voi lakata kynsiä. ;D Mutta ei vaiskaan, onpa harmillista ettet voi tehdä glitterövereitä. :/

      Poista
  3. Tosi kivoja juttuja oot ostellut! :)

    VastaaPoista
  4. Ihania ostoksia! Saa kyllä huokaisemaan ihastuksesta ja ajattelemaan että kyllä minäkin vielä joku päivä omistan nuo.

    Ps. Blogisi kuuluu lemppari kynsiblogeihini :) Keep going! ♥

    VastaaPoista
  5. Oijoi kivoja ostoksia! Voisko noi munkin glitterlakat jo kotiutua!! :D

    VastaaPoista
  6. Noni kuule ostoskorin kautta lähti tuo JQ moniväriglitter kiinasta tännepäin! En kiinnittäny noihin kynsikoristeluissa niin huomiota kun luulin että ovat (kalliita) nufuja, kiitos siis kun linkkasit! :) Girl gotta have one tacoglitter.. :D Pitää kohta vieroittaa ittensä kynsikoristeluista, jotenki kummasti tuppaa hoksaamaan sieltä semmosia PAKKOSAADA-lakkoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah! :D No hyvä että selvis tämä epäselvyys, onhan nämä huomattavasti Nufuja huokeampia.

      Poista
  7. Kopiera, kopierar, kopierade, kopierat...eikun siis sitä mä vaan, että on muuten härskisti kopioitu toi pullo Nufulta! :O

    Mutta nuo lakat, oi oi! :P~~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, on kyllä! Tosin on niissä eroa tuossa etumuksessa (:D) ja pullot muutenkin pienempiä.

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)