lauantai 2. maaliskuuta 2013

Flormaria flakiesilla ja uusia haasteita

Hupsista vaan, löysin julkaisemattomien kynsien joukosta tuolta luonnoksista tällaiset kynnet, jotka on muutaman viikon takaa kynsien pituudesta päätellen. :D


Käytin näissä:

Flormar - U33
Nfu Oh - 039


Alla on kerros tai kaksi Flormaria ja sen päällä Nufu. Ihan nätti yhdistelmä, sillä Flormarissa on myös sinistä ja lopputulos on ilmeisen sinivihreä.

Otin eilen erilleen mun käyttämättömät lakat, koska mä taas eilen ostospostausta tehdessäni totesin, etten pysy mukana siitä mitä kaikkia lakkoja mulla oikein käyttämättömänä onkaan.

Aakkoshaaste

Tämän hetken tilanne käyttämättömien lakkoejn kanssa

Uusia haasteita olisi tarkoitus taas ylittää, nimittäin aion aloittaa hieman muokatun aakkoshaasteen! Tätä haastetta on näkynyt monissa blogeissa ja minä tahdon kanssa kokeilla onnistuisiko tämä multakin. Helpottaa ainakin lakan valitsemista jos ei muuta.

Aakkoshaasteen idea on se, että aakkosjärjestyksessä mennään lakkakokoelmaa läpi, valiten yksi lakka kustakin kirjaimesta ja rakentaen lakkaus sen ympärille. Eli kynsilakan nimen mukaan valitsen aina lakan kustakin kirjaimesta. Tämän valitun lakan lisäksi käytän siis mitä lakkoja lystään, en rajoita sitä mitenkään. Aakkoshaaste kestäisi täten 29 päivää, mutta itse löysään sen verran, että en joka päivä postaa jos en tahdo ja en myöskään joka lakkauskerta noudata tätä haastetta vaan meen fiiliksen mukaan.

Aion toteuttaa idean siten, että valitsen nimenomaan käyttämättömiä, mustan laatikon lakkojani aakkosjärjestyksessä eteenpäin. Jos mulla ei ole jotakin lakkaa, esimerkiksi mulla ei oo tällä hetkellä käyttämättömissä ainuttakaan kynsilakkaa, jonka nimi alkaa a-kirjaimella, niin sitten voin valita joko a-kirjaimella alkavalta kynsilakkamerkiltä jotain tai sitten otan jonkin lakan, jolla ei ole nimeä vaan pelkkä numero.

Käyttämättömien kynsilakkojen listaa voitte seurata täältä. Päivittelen listaa aina sitä mukaa kun sinne jotain uutta tulee ja jotain pääsee pois. :) Postaan siis edelleen normaalisti fiilispohjalta, mutta otan tähän mukaan lisäksi tällaisen aakkoshaasteteeman.

Miltä kuulostaa aakkoshaaste? :)

12 kommenttia:

 1. Onks noi kultakorkkiset lakat nurkas niit seppälän lakkoi ??

  VastaaPoista
 2. Kannatan aakkoshaastetta! Ja ihanat kynnet, tuo nfu oh 039 on vaan ihana! <3

  VastaaPoista
 3. OIH !! Noi kynnet on aivan upeat !!

  VastaaPoista
 4. Kynnet on ihanat! :) Mihin vaan kun lisää Nufun flakieseja niin mä olen myyty.

  Aakkoshaaste kuulostaa kivalta ;) Mä oonkin niitä jo muiden blogeista seuraillut ja odottelin sun aloittavan sen myöskin! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, flakiesit kyllä uppoaa muhunkin kovasti! ;D

   Poista
 5. Onko Suomesta mistään mahdollista saada sitä Barry M gold foilia? Olis tarvetta just sellaselle kultaselle leimauslakalle, mutta olematon kielitaito estää ulkomailta tilaamisen.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus oli Loveit.fi:ssä mutta ei taida olla enää. :o En tiedä onko muualla Suomalaisissa nettikaupoissa, itse en ole törmännyt.

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)