perjantai 1. maaliskuuta 2013

Suuri ostospostaus

Näytetääs taas kerralla kaikk pahuudet mitä on tullu tehtyä, eli siis mitä on tullut taas hankittua kokoelmaan. ;D Osan näistä ootte nähneet jo kynsilläkin joten tää tulee nyt vähän myöhässä ja tårta på tårta mutta ei kai se mitään.

Nämä hankin Seppälästä:

Miyo - Lilac & Models Own - Naked Shimmer

Maksoin näistä muistaakseni Miyosta euron ja MO:sta sen 1,20 €. MO:n näittekin jo kynsillä aiemmin. Piilevä shimmer ei tähän yhteiskuvaan tahtonut tulla mukaan ollenkaan.

07, 03, 08
Golden Rosen loppuja graffitilakkoja lähti mukaan 0,80 eurolla kipale, sävyt 07, 03 ja 08. Tuon 03 oottekin nähneet kanssa jo aiemmin näissä kynsissä.

Kynsikoristekirppikselläkin oon ollut kerrankin aktiivinen ostaja, yleensä tarkkailen ja vahdin vain muiden kaupankäyntiä. ;D

H&M - Stay Golden
Henkkamaukan Stay Goldenin bongasin ja piti ostaa heti, koska tätä mä oon miettiny ja pähkäillyt, ostaa vaiko eikö ostaa. Mulla ei oo ollu tuollaista ihan pelkkää kultaista hexiä ja kultaista pientä glitteriä sisältävää lakkaa, mutta kun sain tuon käsiini niin huomasin, että siellähän on hopeaakin hexiä. o.O Eli mulla ei edelleenkään ole pelkkää kultaista hexilakkaa, arhar.

Nappasin itselleni mielestäni todella edulliseen hintaa alle neljänkympin kirpalta myös paketin, jossa oli vähän sitä sun tätä. Ostin paketin siksi, että se sisälsi viisi Nufua ja Essien, mutta lisäksi sain aimokasan glittereitä, fimoja ja akryylikynsitarvikkeita. En oo vielä keksinyt mitä teen niille kynsitarvikkeille, mutta jos en keksi niille käyttöä niin laitan edelleen myyntiin.

Cuticle Remover, 08, 015, 011, 088

Mun OPI:n Avoplex kynsinauhakuorinta vetää ihan viimeisiään joten tuli todella tarpeeseen tuo Nufun versio. Voin tässä mainostaa, että on muuten paljon parempi kuin OPI:n vastaava, sillä tuossa on sivellin toisin kuin OPI:ssa, joka on muovipurkissa ja siitä puristetaan ainetta kynsille, mutta vaikeaa saada sopivaa määrää. Tuo Nufu alkaa heti  levityksen jälkeen myöskin vaikuttaa, toisinkuin OPI joka vaatii 3-5 minuutin vaikutusajan. Suosittelen!

Ranskisnudejakin sain parit kipaleet tässä, näyttää mun näytöllä kauhean voimakkaan värisiltä, mutta ne on oikeasti tosi luonnollisia värejä nuo 08 ja 015. Tein jälkimmäisen kanssa kovan sherlockityön kun siinä ei ollut pohjassa nimeä näkyvissä. 011 ja 088 ovat kanssa ohuita lakkoja.

Essie - Big Spender

Nuo ylläolevat tuli kanssa siinä paketissa. Essien Big Spenderissäkään ei ollut nimeä näkyvissä, mutta kuvittelisin ainakin osuneeni nimeämisessä oikeaan. ;D Ostamiani glittereitä en voinut kuvata, koska yksinkertaisesti unohdin mitkä ne glitterit olivat ja oon heittänyt ne jo muiden glitterien joukkoon *häpeää*.

Sitten olis vähän eBay-ostoksia.

Mosaic Madness ja Scattered & Tattered

China Glazen uudesta Glitz Bitz 'n Pieces kokoelmasta kaksi lakkaa, Mosaic Madness ja Scattered & Tattered. Mustaa tikkuglitteriä ja sinisiä/punaisia hexejä ja pikkuglitteriä. Olikohan näissä muuta, vanha ei enää muista, mutta ainakin ne on vallan söpöjä. Tilasin muuten kaksi saman kokoelman lakkaa lisää, omnom.

Siirrytään OPI-puolelle seuraavaksi.

French Quarter For Your Thought & Get Your Number

French Quarter For Your Thoughtsin ostin Stockmann Beautystä jo tosi tosi monta viikkoa sitten ja oon kokeillut tätä jo kynsillekkin. Tää on laadultaan ehkä parhain OPI, johon olen koskaan törmännyt. Voin tarinoida tästä sitten lisää kynsien esittelyn yhteydessä.

Get Your Number on eBaysta ja tämänkin näitte jo kynsillä aiemmin. Lakka on Mariah Carey-kokoelmasta Liquid Sand -textuurilakka, vallan söpö.

Yllämainitut kaksi ovat aitoja, mutta eBayn maailmassa sitä törmää niihin feikkilakkoihinkin toisinaan.. Tässä muutama feikki-OPI, joiden feikkiys paljastui vasta kun näitä tilanneet harrastelijat alkoivat tutkia saamiaan pulloja ja niiden etikettejä yms. tarkemmin. Itsekin olin tällöin jo tilannut omani.

Royal Rajah Ruby, Come To Poppy

En osaa sanoa miten oikeanlaisia nämä sävyt ovat, kyseessä Royal Rajah Ruby ja Come To Poppy. Tykkään kyllä näistä sävyistä, vaikka eivät selkeästikkään ole aitoja.

Metallic 4 Life, Crown Me Already, Rainbow Connection

Metallic 4 Life, Crown Me Already ja Rainbow Connection, joista viimeinen viimeistään paljasti, että feikkejähän nämä ovat, multa kun löytyy aito versio RC:stä joka on selkeästi erivärinen kuin tuo. ;D Nätti lakka silti! Kynnellä näyttää kyllä enemmän aidolta kuin pullossa.

Catch Me In Your Net, Russian Navy ja Gone Gonzo!

Vielä nämä kaverukset, eli Catch Me In Your Net, Russian Navy ja Gone Gonzo! luikertelivat luokseni. Ihania silti, vaikka ah niin feikkejä.

Oliskos siinä nyt ollut hetkeksi ostoksia. Tykkään esitellä niitä mieluumin näin harvemmin ja isommissa erissä kuin että kuvailisin joka päivä jotain lakkaa blogiin. Mulla riittäis postattavaa muutenkin, mutkun en taa ehdi mitään. Nytkin pitää juosta tekemään ruokaa tällepäivälle. Mitäs tykkäsitte mun ostoksista? :)

Edit: Tässäpä vielä kuvat aidosta ja feikistä Rainbow Connectionista.

Vasemmalla aito, oikealla feikki


Vasemmalla aito, oikealla feikki (en kuollaksenikaan muista onko molemmissa sama määrä kerroksia. Epäilen että vasemmalla olevaa aitoa on vain yksi kerros, mutta ainakin feikissä oikeanpuolimmaisessa on kolme.)

34 kommenttia:

  1. Voi että ku ihania juttuja! :))

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia! :D Onkos noissa OPIn feikeissä ja aidoissa mitään suuria huomattavia eroja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vain! Mun täytyy sanoa, että en oo huomannut eroa laadussa itsessään eroa, ainoastaan ulkomuoto eroaa ja pakkaus. :o

      Poista
  3. Ihania ostoksia, varsinkin viimeiset vaikka feikkejä ovatkin! Itsekin tilasin tuon catch me in your netin ja rainbow connectionin, josta tulikin mieleen että voisitko laittaa vaikka faceen Sonnela-sivulle tai kynsiryhmään kuvan jossa olisi vierekkäin rainbow connectionit, aito ja feikki? Vaikka pullot tai sitten swatchit. Huomasin itsekin että feikki näyttää kiekolla hieman aidommalta kuin pullossa, mutta haluaisin nähdä tarkemman vertailun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin pistää kuvat kun tässä ehdin vaikka tähän postaukseen. :) Se on kyllä hassu miten niin erilainen pullossa kuin kiekolla tuo feikki on!

      Poista
  4. Kivoja hankintoja jälleen ,mikäs siinä vaik feikki jos toimii ja hintakin edullisempi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no toisaalta, tosin en haluaisi tukea feikkitoimintaa kun ei niistä koskaan tiedä mitä ne sisältääkään. :o

      Poista
  5. Tosi ihania ostoksia olet tehnyt :) minäkin tilasin muutaman noita feikki opeja ja ihania kyllä ovat eikä tosiaa koostumuksessa tai laadussa ole mitään vikaa onneksi :) ja minä ainakin pidän tästä, että teet välillä tällaisia suurempia ostospostauksia kuin, että tekisi vähän väliä pieniä!

    VastaaPoista
  6. Herran jestas mikä määrä lakkoja! Ihania kyllä, varsinkin Metallic 4 Life näyttää hyvältä, ja jostain syystä nuo China Glazen Glitz n Piecesit ovat alkaneet himottaa mua sittenkin, vaikka niiden ilmestyessä vielä luulin että säästyn ostamiselta.
    Nää ostospostaukset on kyllä sellasia hulluden ylistyksiä välillä että oksat pois - uskaltaisikoihan sitä itsekin alkaa postaamaan kaikki kuukauden ostokset aina kerralla..? Vois olla joskus aika hurjia posteja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis se oli aika karua kuvata näitä, kun tajus että kokoajan unohti jonkun minkä on ostanu ja sit piti vaan hakea lisää kuvttavaa.. Tällainen kerralla kaiken postaaminen herättää kyllä itsensä siihen miten paljon sitä tulee osteltua. :'o

      Poista
  7. Mistä erottaa feikin ja aidon O.P.I:n?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän ei oo oikein tyhjentävää vastausta olemassa. Suurin ero on varmaan se, että sulla on joku lakka jo itselläsi varmasti aitona (ostettu esim. OPI:n valtuuttamasta liikkeestä) ja samaa sävyä oleva lakka eroaa väriltään siitä, silloin se melkoisen varmasti on feikki. Sitten nyt on kaikkea pientä esim. etikettierot, erot pullojen muodossa, hammastukset korkin sisäpuolella yms. mutta nämä voi vaihdella myös OPI:n aitojen lakkojen kesken, eli ne ei oo ihan tyhjentäviä listoja koskaan. :o

      Poista
  8. Ihania ostoksia!! Itse hamstrasin tänään tokmannilta Flormarin graffitti- ja magneettilakkoja 1€/kpl! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vain! ;D Hyvässä tarjouksessa nuo Flormarit nyt. :o

      Poista
  9. Kai te feikki-OPI-ostelijat annatte negatiivista palautetta noista? Mua ainakin ärsyttäs, jos noita aitoina myydään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai, laitoin varoittavan palautteen feikki-OPI-myyjästä heti kun sain rahat takaisin. Ostin nämä aitoina mutta sain feikkejä, en saanut sitä mistä maksoin. :o

      Poista
  10. Voi että, herätit mun pakkoostaanytheti-minäni taas ;D

    VastaaPoista
  11. Oi vitsi miten paljon kaikkea kivaa! :) ihania lakkoja :)

    VastaaPoista
  12. Ainakin tuo Russian Navy näyttäö kuvassa aika samalta kuin aito. :) Ihania ostoksia noi mutkin.

    On se jännä kun nykyään kannattaa tehdä jo "perus" opeista feikkejä. Mä oon pitkään luullut, että Alice -kokoelma on sellainen josta niitä feikkejä on kannattanut tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Mäkin oon aina luullut että vaan noista htf/vhtf-lakoista liikkuu feikkejä, mutta näistä normilakoistakin näköjään..

      Poista
  13. Ihania fimoja! Oon aina halunnu fimoja, mutta en oo löytäny mistään muualta kun netistä. Tiedätkö oisko joku kauppa joka myy niitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seppälät ovat ottamassa ensiviikosta alkaen fimoja valikoimiinsa, lisää voit lukea täältä: http://sonnela.blogspot.fi/2013/02/uutuuslakkoja-ja-kynsijuttuja-seppalaan.html :)

      Poista
  14. voisitko sonne olla kiltti ja tehdä orlyn peachy parrotilla kynnet? :) ostin justiin tän lakan ja pakko sanoa että rakastuin :D en siis löytänyt ainakaan postausta jossa olisitsillä lakannut, vaikka hakua käytin :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, en ihmettele kun et oo löytänyt, nimittäin en omista kyseistä lakkaa. Eli en voi sillä lakkauksiakaan tehdä. ;D

      Poista
  15. Voisitko tehdä postauksen siitä, miten erottaa aidon ja feikin OPIn? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä oikein viittis tehdä siitä postausta kun se on vähä semmonen juttu, että ei oo absoluuttista varmuutta siitä miten ne tunnistaa, se on aika tapauskohtaista ja OPI muuttaa pullojaan joten pullotkin vaihtelee aitoinakin. Kannattaa katella eri puolilta nettiä eri ihmisten tekemiä feikkitunnistusohjeita, niin saa mahdollisimman monipuolisen kuvan mihin kaikkeen kiinnittää huomiota. Sävy nyt on se kaikista ratkasevin, josta tunnistaa onko lakka feikki vai ei. :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)